Hur man är en youtube-stjärna

Vill bli youtube berömd? Den goda nyheten är att dagens bärbara datorer och tabletter kommer med webbkameror, mics och cool videoredigeringsprogram som redan är inbyggd. Tyvärr finns det också några dåliga nyheter: De hundratusentals videoklipp som laddas upp till YouTube varje dag kan begrava en första timers video. Men om du lär dig hur du planerar ditt innehåll, optimerar din kanal och växer din publik, kan du öka dina chanser att uppnå YouTube Stardom.

Steg

Del 1 av 3:
Planerar ditt videoinnehåll
  1. Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnsteg 1
1
Skapa en YouTube-kanal. Första saker först måste du konfigurera ett gratis grundkonto och klicka på uppladdningslänken (uppåtvänd pil) på den övre högra sidan av sidan. Därefter ser du en snabb att skapa en kanal. Följ anvisningarna som visas på skärmen.
  • Om du har ett konto med Google, har du tur, för att du redan har ett YouTube-konto! Ange samma användarnamn och lösenord som du använder för att logga in på Gmail, Google+, etc.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnigt steg 2
    2. Välj din kamera. Varje kamera kommer att fungera i början, och du har massor av alternativ. Webbkameror, Mobilkameror, eller digitalkameror är bra val. Om du har råd med det eller vill ha en högre bild, överväga att köpa något mer sofistikerat. Konsumentnivå videokameracan finns för under $ 300.
  • Om du är väldigt seriös, investera i en HD-videokamera eller till och med en avancerad DSLR. Dessa kameror producerar skarpa, högkvalitativa videor som kommer att ha tittare som kommer tillbaka för mer.
  • Bärbar dator, tablett och stationära datorer kommer vanligtvis med minst ett gratis inspelningsprogram installerat. För Mac-användare är det här QuickTime. För Windows-användare är det här Windows Media Maker.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärna steg 3
    3. Fokusera på dina bästa egenskaper. Gör en lista över dina bästa attribut. Var inte blygsam - skriv dem alla ner! Använd din fantastiska röst för att bli en sångare. Dra nytta av dina debattkunskaper för att bli en redaktionell presentatör. Rita på din omfattande kunskap om konsthistoria för att bli en online-föreläsare. Även om det kan vara knepigt, försök att välja en kvalitet som ska användas som ditt varumärke.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärna steg 4
    4. Få en smak av vad som är populärt. Outsmart Din webbläsare genom att öppna ett fönster i privat eller inkognito-läge för att se trendiga videor som inte är baserade på dina tidigare visningsvanor. På vänster sida av sidan klickar du på "Trending", vilket är den andra länken. Videor som listas under rubrikerna "Trending" och "delade och gillade" har de flesta visningar. Andra sätt att ta reda på vad som är populärt inkluderar:
  • Fråga dina vänner vad de tittar på. Vänner kan vara en bra resurs, och de hjälper gärna till.
  • Kontrollera ditt sociala medier för att se vad som är trending.
  • Sökfraser som "Populära YouTube-videor" med sökmotorer som Google eller Bing för att se vad som dyker upp.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärna steg 5
    5. Tänk på något unikt. Nu när du vet vad som finns där är det dags att ta ditt YouTube-spel till nästa nivå. Oavsett vad du bestämmer dig för att du ska ha konkurrens. Sätt på din kreativa tänkande keps, och försök att tänka på en vinkel som kan göra din kanal att stå ut. Tänk på åldersgruppen och intressena för din målgrupp. Fråga dig själv om ditt kanalnamn är unikt. Tänk på vad du skulle vilja se på YouTube, men har problem med att hitta.
  • Se till att du kan göra flera videoklipp på ditt koncept. En en video kanal är inte mycket av en kanal.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärna steg 6
    6. Nå ut till andra YouTubers. Hitta YouTube-stjärnor vars kanaler liknar din, och fråga dem om de vill samarbeta med dig på några videor. Detta kan vara ganska skrämmande, men att sätta dig ut det är viktigt att bygga din kanal. Du kan göra det! Berätta för dem att du verkligen gillar deras innehåll, och att du vill arbeta med dem på ett projekt. Kasta oavsett idéer du har. Du kan skicka ett privat meddelande så här:
  • Klicka på användarnamnet för kanalägaren, som du kan hitta nedanför titeln på videon.
  • När du kommer till kanalsidan klickar du på fliken "Om".
  • Längst upp till höger, klicka på "Skicka meddelande" knapp.
  • Skriv ditt meddelande och klicka på "Skicka."Korsa dina fingrar och vänta på deras svar.
  • Del 2 av 3:
    Optimera din kanal
    1. Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnsteg 7
    1. Förbered dig för att fånga chansmoment. Din smartphone eller videokamera ska vara din pålitliga följeslagare - ta det överallt. Kanske får du tur och fånga något hilariskt som så småningom kunde gå viral. Kanske får du något mer allvarligt och hjälper till att ta med rättvisa till en oskyldig person. Om filmen inte fungerar för ditt nuvarande projekt, spara filen för senare.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnigt steg 8
    2. Lägg märke till hur populära YouTubers redigerar sina videoklipp. Bra redigering kan ta en kanal till nästa nivå. Var uppmärksam på olika kameravinklar, närbilder och scenövergångar. Om din video fokuserar på ditt ansikte i flera minuter, blanda det med några vinkeländringar (från fronten till tre kvartalet, till exempel). Om du gör en demonstration, få en bra närbild av det projekt du jobbar med. Lyssna på bakgrundsmusik eller vitt ljud i ljudspåret. Stress inte om att kopiera andra YouTubers redigeringsstilar exakt. Istället bör de ge dig en uppfattning om var du ska sätta vissa element.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnigt steg 9
    3. Ange meddelanden. För att hålla dina tittare uppdaterad på hela det nya och spännande innehåll du producerar, kolla dina anmälningsinställningar medan du väntar på att din video ska ladda upp. Ställ din kanal för att meddela abonnenter när du lägger till nytt innehåll. Klicka på "Avancerade inställningar", och bläddra ner till "Distributionsalternativ."Alternativet" Meddela abonnenter "ska kontrolleras automatiskt. Om det inte är, kolla det! På det här sättet kommer alla som prenumererar på din kanal att få ett mail när du laddar upp nytt innehåll.
  • Å andra sidan, om du bestämmer dig för att ladda upp flera videoklipp samtidigt, avmarkera meddelandefältet. Uppladdning 20 videoklipp på en dag kommer att översvämma dina dåliga abonnenters inkorgar med 20 e-postmeddelanden.
  • Bild med titeln vara en YouTube Star Steg 10
    4. Fixa bildtexten. När du har laddat upp din video får du chansen att ställa in och Redigera automatiska bildtexter. Ta det. Du kan vara den tydligaste högtalaren i världen, och automatiska bildtexter innehåller fortfarande massor av misstag. Detta är orättvist för dina döva och hörselskadade tittare. Ta dig tid att läsa och korrigera bildtexterna när du laddar upp din video.
  • Använd denna möjlighet för ett litet visningsförlovning! Be dem att låta dig veta om de ser några fel.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnsteg 11
    5. Interagera med din publik. Om du redan svarar på kommentarer på dina YouTube-videor, är du ett steg före spelet. Fortfarande behöver du göra mer. Ta samtalet till sociala medier som Twitter, Instagram, eller Facebook. Använd specifika hashtags på levande chattar för att underlätta för dina fans att hitta diskussionen. Interagering visar din publik din omsorg, plus all den sociala medier som kan dra nya tittare till din kanal.
  • Del 3 av 3:
    Växer din publik
    1. Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnsteg 12
    1. Förvänta dig inte omedelbar framgång. Få YouTubers blir en omedelbar träff med sin första video. Även om det finns några undantag - och hej, kanske du är en - mest måste jobba hårt för att få sina visningsstatistik till dubbla siffror. Var tålamod och använd varje tillfälle du måste marknadsföra din kanal. Med tid och ansträngning kan du börja se resultat. Hålla fast vid det.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärna steg 13
    2. Dela dina videoklipp på sociala medier. Nedanför varje video på YouTube är en pil med ordet "Dela" bredvid det. Den här knappen ska bli din nya bästa vän. Klicka på det och välj ikonen vars webbplats som du vill posta till. Ett popup-fönster med en sammanfattning av din video öppnas. Du kan antingen redigera sammanfattningen eller lämna den som den är. Ändra bara inte länken! Webbplatser som Twitter och Facebook kommer att spela videon utan att behöva öppna ett nytt fönster eller flik.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnsteg 14
    3. Ange YouTube-tävlingar. YouTube-tävlingar är ett bra sätt att marknadsföra din kanal, plus de kan också vara roliga. Sök på webben eller YouTube för att se vilka kanaler som kör tävlingar. Hitta en tävling som gäller din kanal och läs reglerna. Om tidsfristen ger dig tillräckligt med tid för att göra en video, ange! Vanligtvis måste tittare rösta om hur underhållande, pedagogiskt, roligt, etc. En video är. Om tittarna gillar din video, kommer de sannolikt att gå över till din kanal och prenumerera.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnigt steg 15
    4. Skicka ett email. Kontakta alla dina vänner och familjemedlemmar i din adressbok. Prova något enkelt som, "hej, alla! Kolla in den här videon jag skrev till YouTube. Låt mig veta vad du tycker."Chansen är, de kommer att vidarebefordra länken till ännu fler potentiella tittare.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnsteg 16
    5. Använd taggar. Taggar gör sökmotorer Använd dina videoklipp som resultat när någon ser upp vissa villkor.Den roliga kattvideoen du har tittat på troligt har taggar som "komedi", "katter", söt, "etc. Se till att du håller fast vid taggar som korrekt beskriver din video och kanal. Använd inte felaktiga taggar för att få fler visningar. Du kommer att bli oärlig, och besviken tittare kan lämna negativa kommentarer.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnsteg 17
    6
    Skapa din miniatyrbild. Som standard väljer YouTube tre stillbilder från din video för att använda som miniatyrbild. Om du inte känner någon av stillsna skapar du din egen bild. Ta en selfie, en skärmdump eller någon annan bild som ger en iögonfallande visuell beskrivning av din video. Inkludera några rader av text som utarbetar bilden och kött ut i videonens titel.
  • Bild med titeln vara ett YouTube-stjärnigt steg 18
    7. Ta konstruktiv kritik på allvar. Ingen första gången video är perfekt, och hur kul skulle det vara om det var? Varje video är ett lärande tillfälle för dig att bli bättre. Om en tittare berömmer dig för din skriptleverans men noterat att bakgrundsbruset var distraherande, leta efter gratis och enkelt sätt att radera onödigt ljud. Gör små förbättringar av varje video längs vägen, och innan du vet det, har du en snygg, professionell utseende kanal.
  • Community Q & A

    Sök
    Lägg till ny fråga
    • Fråga
      Jag är för nervös för att börja göra en video. Vad kan jag göra?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Oroa dig inte vad andra tycker. Om du inte vill att andra ska veta, berätta inte för dem och låt din kanal växa naturligt. Kanske kan du ha en vän som du litar på och berätta för dem om din kanal.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte hjälpsam 19helpful 184
    • Fråga
      Hur kan jag vara en stjärna om jag inte har några vänner?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Låt det inte komma i din väg. Trots vad andra kanske tror, ​​har du fantastiska egenskaper som du kan använda till din fördel! När din kanal är igång, lägg ut ordet online. Någon är tvungen att märka.
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 14helpful 107
    • Fråga
      Hur redigerar du videon med hjälp av iMovie?
      Samhällsansvar
      Samhällsansvar
      Ladda upp videon (er) till iMovie. Titta på din video för att ta reda på vilka delar du vill redigera ut. Gör vad som helst som du vill ha (volym, belysning, musikbakgrund, etc.), men gör goda övergångar mellan klipp för att undvika en onödig staccato i din video. Titta på din redigerade video och utvärdera den - om du är obekväm med det, gör justeringar. Om det finns bakgrundsmusik, gör det inte för högt, du vill fortfarande höra videon själv. När du är bekväm med din video, exporterar den och ladda upp den till din YouTube-kanal (eller vad du än använder).
      Tack!
      Ja Nej
      Inte till hjälp 38hjälp 220
    Se fler svar

    Tips

    Gör vad du gillar att göra andra människor kanske också.
  • Alltid vara presentabel och ren i dina videoklipp.
  • Vlogs är bra för längre varaktiga berömmelse än viral.
  • Skriv ett tillfälligt tackvideo till dina efterföljare. Var noga med att lägga till kommentarer som "du rockar!"Och" Den här kanalen skulle inte vara möjlig utan dig."
  • Gör referenser till andra YouTubers, och lägg en länk till deras kanal, för att sprida dig lite mer.
  • Försök att få ett positivt budskap över och vara en inspiration.
  • Var positiv Så när människor tittar på dig, kommer de att känna sig positiva också.
  • Varningar

    Lägg inte efter något med upphovsrättsskyddat material. Du kan inte bli en partner senare om din kanal har upphovsrättsskyddat material på den.
  • Om du märker en kommentar som hotar dig med våld, rapportera det omedelbart. Chansen är att du inte är den enda som den här personen har trollat ​​och hotat. Inte alla kommer att gilla ditt innehåll, men du borde inte bli gjord för att känna sig osäker av dem som inte är mogna nog att acceptera detta.
  • Lägg inte efter något obscen. Det kommer tas bort och ditt konto kommer raderas.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande