Hur dubblar din internethastighet

Internethastigheten mäts typiskt genom nedladdningshastighet, uppladdningshastighet och latens. Internetleverantörer (Internetleverantörer), när man skriver ett kontrakt med en ny användare, erbjuder vanligtvis Internet-servicepaket som etablerar din maximal Hämta och ladda upp hastigheter. Så, om ditt kontrakt med din ISP är inställt för en maxhastighet på 1 Mbps (megabits per sekund), det finns inget sätt för dig att lagligt överstiga denna hastighetsgräns utan att uppgradera ditt servicepaket.Det finns dock sätt att optimera din teknik för att få fullare tillgång till tillgängliga data, vilket ökar din hastighet. I vissa fall kan du till och med dubbla den hastighet som hämtar filer och surfa på Internet.

Steg

Metod 1 av 3:
Ökad hastighet genom att förbättra hårdvaran
  1. Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 1
1. Använd en Ethernet-kabel i stället för trådlöst internet. Wi-Fi är super bekvämt, och det kan vara vägen att gå till dina handhållna enheter, som din telefon eller surfplatta. Men vissa studier tyder på att med hjälp av trådlöst internet kan du minska din hastighet så mycket som 30%.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 2
    2. Uppgradera din router. Äldre routrar kan lida av föråldrade komponenter som kan begränsas av din tillgång till de data som du betalar. Routrar sträcker sig från den ultra-dyra till Bare-Bones Basic, som kan sträcka sig i kostnaden från $ 20 till över $ 10.000. För de flesta hemanvändare bör en router i $ 20 till $ 50 dollar räckvidd för dina internetbehov.
  • Trådlösa boosters och riktningsantenner kan rädda bortkastad data genom att antingen styra trådlösa data på ett mer koncentrerat sätt eller genom att göra det lättare för din dator att hämta den trådlösa signalen. Bestäm om man är rätt för din situation genom att söka "Trådlösa signal Boosters" eller "Trådlösa riktningsantenner" uppkopplad.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 3
    3. Utvärdera ditt modem. Många modem tillhandahålls av din ISP för en liten månadsavgift, men hyresavgifterna staplar upp och ibland är modemet du hyr mindre än optimalt. Gör en internetsökning som modem fungerar bäst med din Internetanslutning, och om du hittar den som ska saknas, uppgradera till en nyare modell.
  • Vissa experter föreslår att du uppgraderar ditt modem vart tredje år för att garantera maximal effektivitet.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 4
    4. Starta om modem och routerfrekvens. Running Technology under långa perioder kan skapa en backlog av fel, inspelade filer, uppdateringar, och det kan lägga på det från den konstanta användningen. Även om detta inte är garanterat att förbättra din internethastighet, återställer du routern och modemet varje vecka kan du ha en märkbar förbättrad Internethastighet.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 5
    5. Döma villkoret för din enhet. Om du använder en äldre dator eller enhet kan dina internethastighetsfrågor helt enkelt vara resultatet av föråldrad teknik, otillräcklig RAM eller otillräcklig bearbetningskraft. En ny, helt uppdaterad enhet, kan vara det enda sättet att förbättra din hastighet om det är fallet.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 6
    6. Ändra din plats om du använder trådlöst internet. Flytta din enhet närmare din trådlösa router, i evenemanget är Använda trådlöst för din enhet, kan avsevärt förbättra din signalstyrka och hastighet. Väggar, möbler eller hushållsartiklar kan störa eller absorbera din Wi-Fi-signal, och ett litet drag kan ibland göra en stor skillnad i hastighet.
  • RE-positionering av din router kan också vara en bra idé, speciellt om signalstyrkan är ett problem med ditt internet.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 7
    7. Stäng av alla Internet med hjälp av enheter utom din egen. Om flera användare i ditt hushåll använder Internet samtidigt, kommer MAX Internet Speed ​​tillhandahålls till dig att delas upp mellan enheterna. Även om du inte direkt använder din telefon eller surfplatta, kan du lämna de här enheterna på och anslutna till internet på dyrbar bandbredd från dig, saktar ner din hastighet.
  • Metod 2 av 3:
    Ökad hastighet av programvara
    1. Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 8
    1. Kontrollera efter uppdateringar för din router, modem och dator. De flesta routrar och modemer uppdaterar inte automatiskt sin programvara, och faller bakom i att hålla den uppdaterad kan gasreglera din internetanslutning. "Firmware" är programvaran inbäddad i modemet, och du kan kontrollera om det är uppdaterat via din routerens administratör.
    • Skriv din standard Internet Gateway eller din DHCP Gateway-adress till din webbläsare för att komma åt din routeradministratörssida. Om du är osäker på ditt ID är standardnummer: 192.168.0.1
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 9
    2. Ändra dina routerinställningar. Det här kanske inte fungerar för alla enheter, så kolla online först för att se om enheten kan hantera en obruten router. De flesta nyare modell routrar kommer sannolikt att stödja den här funktionen. Öppna din router till Un-Bridge genom att skriva din IP-adress (aka Standard Gateway-adressen) i din webbläsare. Nu när du har tillgång till din router, navigera till det avsnitt som säger "Trådlös gränssnittstyp", som ofta finns under avancerade trådlösa inställningar. Ändra detta från 802.11B / g / n (20MHz) till 802.11N (40MHz). Detta justerar den maximala genomströmningen av routern från 300 Mbps till 600 Mbps, vilket skapar dubbelt så mycket bandbredd och potentiellt två gånger hastigheten.
  • Om du har svårt att komma åt din router är standardgateway-numret "192.168.0.1". Att skriva detta i din webbläsare bör uppmana en dialogruta som ber om ditt användarnamn och lösenord.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 10
    3. Curate dina applikationer. Oavsett om du är på en telefon eller någon annan enhet, kan onödiga applikationer som körs i bakgrunden stjäla din bearbetningseffekt och bandbredd. Bli av med alla applikationer som är onödiga eller oanvända. Om du är osäker på om en ansökan är nödvändig eller inte, en snabb Internet-sökning av hel Namnet på ansökan ska avslöja huruvida du kan skräpa det eller inte.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 11
    4. Begränsa antalet körprogram. För många applikationer som körs på din enhet kan överväldiga det, effektivt sänka ditt internet. Även applikationer som körs i bakgrunden kan ha denna effekt. Avinstallera alla program som du inte behöver.
  • Smartphone-applikationer är kända bandbreddshuggar, vissa studier som hävdar att smartphone-programvaran kan använda upp till 10.7MB per timme!
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 12
    5. Kör anti-virus och anti-malware programvara. Det finns gott om gratis grundläggande tjänster och mer omfattande betaltjänster som du kan hitta med en snabb sökning online. Virus och malware kan skapa en flaskhals som begränsar din åtkomst till Internet och gör ont på din hastighet eller annars bogs ner din dator till den punkt som den inte kan komma online.
  • Installera inte mer än ett antivirusprogram, eftersom olika program kan störa varandra, så att du skadar din hastighet.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 13
    6. Installera en webbläsarstillägg. Det finns tillägg tillgängliga för dig som kommer att preload länkar innan du klickar på dem, vilket gör att din surfning verkar omedelbar. Beroende på den tillägg du använder och den enhet du använder den kan det här hoppa din bandbreddsanvändning någonstans från 2x - 10x din normala hastighet.
  • Installera tillägg med försiktighet. Några av dessa är helt enkelt malware masquerading som ett användbart program, och för många tillägg, även de som hävdar att hjälpa hastigheten, kommer att äta upp din bearbetningsstyrka och minska hastigheten.
  • Metod 3 av 3:
    Ökad hastighet genom att justera ditt Windows-registret
    1. Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 14
    1. Öppna Windows Registry Editor. Gå till Kör från Start-menyn och skriv sedan "Regedit". Windows Registry Editor är ett verktyg som du kan använda för att ändra systemregistret, vilket är där den operativa informationen för din dator är lagrad.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 15
    2. Navigera till "Namespace" undermapp. Du måste gräva genom "HKEY_LOCAL_MACHINE" Registry Hive för att hitta mappen Namnespace. Från Registereditorn väljer du "HKEY_LOCAL_MACHINE", som innehåller information om din maskinvara. Inom det hive, navigera igenom följande mappar: Programvara → Microsoft → Windows → CurrentVersion → Explorer → Fjärrdator → Namespace.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 16
    3. Hitta ditt nätverks-genomströmningsvärde. Namespace-undermappen innehåller information som söker nätverksdatorer för schemalagda uppgifter, vilket översätter till längre lasttider som spenderas. Du hittar värdet {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5BF}.
  • Bild med titeln Dubbel din Internet Speed ​​Steg 17
    4. Tweak din genomströmning. Var noga med att du förstår förgreningarna när du justerar det här värdet, men helt enkelt klickar och tar bort det från din namnrymdmapp ska öka din webbläsarhastighet.
  • Tips

    Varningar

    Var väldigt mycket försiktig innan du gör någonting med ditt register. En liten förändring kan skapa dödliga fel som bara en avancerad användare kommer att kunna korrigera.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande