Hur man applicerar pulver concealer

Medan det inte är så känt som den flytande motsvarigheten, är pulver concealer fortfarande ett enkelt och effektivt tillägg till din sminkrutin. Liksom flytande eller grädda concealerare, hjälper detta pulver en snygg, slät finish till ditt vardagliga utseende. Oavsett om du tillämpar ett fullständigt ansikte av smink eller bara en snabb touch-up, är pulver concealer upp till uppgiften!

Steg

Metod 1 av 8:
Applicera primer och stiftelse först för en fullständig utseende.
1. Powder Concealer är ett bra tillägg till din vanliga sminkrutin. Ta tag i din valfri primer och massera det i din hud - det hjälper till att skapa en smidig bas för resten av din smink. Sedan, Applicera ett lager av flytande eller pulverfond på din primerade hud. Både flytande och pulverfundament fungerar bra med en pulver concealer, så länge du tillämpar dem på förhand.
  • Om du använder flytande foundation, vänta flera minuter för att produkten ska torka helt. Pulver concealer är mycket svårare att blanda på en fuktig yta.
  • Att tillämpa din stiftelse hjälper först dig att hitta fläckar som behöver lite extra täckning.
Metod 2 av 8:
Välj en produkt som är lättare än din hudton.
  1. Bild med titeln Applicera pulver concealer steg 2
1. Concealer maskerar de ojämna delarna av din hud. För att skapa ett riktigt sömlöst utseende, välj en pulver concealer som är minst 1 skugga lättare än din faktiska hudton.
  • Pulver concealer lägger till en ljus, markerad touch till din hud. Tyvärr kan produkten se lite lerig om den är för mörk.
Metod 3 av 8:
Applicera lös pulver med en concealerborste.
1. Concealer borstar har små, avsmalnande borstar. Häll och sikt en pea-stor mängd concealerpulver i concealer locket. Sedan snurrar du din concealerborste i pulvret, knackar bort eventuellt överskott längs lockets fälg.
  • Vissa människor föredrar att använda fluffiga konturborstar för att applicera deras pulver concealer.
  • Många concealerpulver kommer lossna i en sifterburk, men vissa pressas in i en kompakt, som liknar ett pressat pulver.
Metod 4 av 8:
Borstpulver concealer direkt under dina ögon.
1. Powder Concealer ger stor täckning över mörka cirklar och påsar. Styr din concealerborste i långa, snabba rörelser under din nedre lashlinje. Applicera sedan produkten längs ögonkurvan för att hjälpa till att dölja några mörka cirklar eller andra ojämna fläckar. Dessutom, arbeta borsten i korta, diagonala rörelser mot dina kindben, så du täcker också dina underögonpåse.
  • Du kan återställa din borste till Sifter Jar Lock när som helst om du slutar av pulver.
  • Använd en lätt hand när du tillämpar concealer-om du applicerar pulverprodukter för tungt, börjar de se tårtor.
Metod 5 av 8:
Tryck på pulvret över några fläckar eller missfärgade fläckar.
1. Concealer Powder erbjuder en snabb fix om du är i rush. Ta en concealerborste, lätt vägleda den över problemplatsen. För ett riktigt slät, kohesivt utseende, tryck på pulvret på plats när du går. Fortsätt att applicera pulvret i korta, snabba rörelser tills problemets plats ser smidigt ut och är helt täckt.
Metod 6 av 8:
Markera de höga punkterna i ditt ansikte.
1. Ljusa din hud med en fluffig konturborste. Dab borsten i concealerpulveret, vispa det fram och tillbaka under dina ögon. När du applicerar pulvret, styra försiktigt borsten upp och runt dina yttre hörn. Dessutom, arbeta borsten på dina kindben, vilket diffunderar pulvret med en mild, buffningsrörelse.
  • Pulvret hjälper till att lysna dina kindben, liksom dina yttre hörn.
Metod 7 av 8:
Buff pulveret någon annanstans som behöver extra täckning.
1. Skanna din hud för alla andra problemfläckar. Med din concealerborste, blanda pulvret ovanför din Cupids båge, längs ditt pannben eller någon annan plats som kan använda lite mer stöd.
  • Använd pulver concealer för att dölja rodnad runt näsan, eller använd den för att dölja ärr och breakouts.
Metod 8 av 8:
Applicera inte några grädde eller flytande produkter på toppen.
  1. Bild med titeln Applicera pulver concealer steg 8
1. Pulverbaserade produkter sitter inte bra under krämer eller vätskor. I stället för att blanda sig i en sömlös finish, kommer din smink faktiskt att flinga och curl. För att vara säker, håll dig till pulverprodukter för resten av din makeuprutin.
  • Till exempel, använd inte en kräm eller en flytande rodnad ovanpå en pulver concealer.

Video

Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

Tips

Du kan också använda en lite fuktig svamp för att applicera pulver concealer.
  • Pulver concealer är ett bra alternativ om din hud är oljig. Pulvret hjälper till att bli av med någon extra glans, samtidigt som du ger din hud en matt utseende.
  • Om du använder Powder Foundation, applicera en liten bit av pulver concealer på förhand för att skapa en cool markeringseffekt.
  • Varningar

    Pulver concealer verkar matta på din hud, och kommer inte ge dig en dimmig hud.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande