Hur man tillämpar smink för foton

När du gör din smink för foton finns det några speciella överväganden att ta. Medan din vanliga smink kan se bra ut i vardagen, kan det inte översätta bra på bilder. Du kommer att vilja använda något mer dramatiska nyanser för att definiera dina funktioner mer, vilket hjälper dig att förhindra att du tittar ut i dina foton. Med lite tid och engagemang kommer du att sluta med en titt som är perfekt.

Steg

Del 1 av 3:
Primer, Foundation och Kontur
  1. Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 1
1. Börja med primer. Du vill börja med en grundläggande primer. Detta minskar utseendet på smink och fina linjer. Applicera ett lager av primer i ditt ansikte med fingrarna. Se till att du särskilt riktar näsan, under dina ögon, pannan och dina kindben.
  • Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 2
    2. Använd en Matte Foundation. När du använder Foundation för fotografier, vill du använda en Matte Foundation. Matt makeup reflekterar inte ljus, vilket gör det till ett bättre val för fotografering. För att börja, använd dina fingertoppar för att dab lite grund på dina kinder, din haka, näsbroen och din panna.
  • För att undvika att ha en uppenbar grundlinje, se till att din grund, concealer och pulver matchar färgen på din hud så nära som möjligt. Om du inte är säker på vilken produkt som ska väljas, besök en sminkräknare och be en professionell att matcha din hudton för dig.
  • Använd en sminkborste för att blanda sminken i ditt ansikte. Använd stora, cirkulära rörelser när du flyttar borsten i hela ditt ansikte.
  • Gå över ditt ansikte med sminkborsten några gånger för att se till att grunden ser blandad och slät. Var noga med att blanda grunden i nacken, så det finns inte en skarp kontrast mellan ditt ansikte och nacke. Sluta aldrig blanda grunden på din käke.
  • Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 3
    3. Applicera foundation mer sparsamt om du fotograferar ute. Om du gör en utomhusskott behöver du inte så mycket grund. Naturligt ljus kan göra smink verkar mer uppenbart och du kan se överdon med för mycket grund. Applicera bara grunden på områden där din hud är ojämn och missfärgad om du kommer att skjuta utomhus.
  • Bild med titeln Apply Makeup för bilder Steg 4
    4. Använd concealer under dina ögon, på pannan, hakan och näsens bro. När din grundläggande grund är nedlagd måste du tillämpa vissa concealer. Detta kan hjälpa till att eliminera utseendet på mörka cirklar under dina ögon, och kan också lyfta fram vissa områden för att skapa en bantning på ditt ansikte.
  • Använd borsten som följde med din concealer. Dab lite concealer under dina ögon. Rita en linje av concealer som går ner i näsbroen. Lägg sedan till lite till hakan och pannan. Det kan också vara en bra idé att lägga till lite concealer precis ovanför läpp.
  • Använd en sminksvamp för att långsamt dab concealer i ditt ansikte. Gå långsamt och håll dabbing tills concealeren är blandad i resten av din smink.
  • Försök att applicera en lättare, pulverbaserad grund under dina ögon, på hakan och på mitten av pannan. Använd sedan en fluffborste för att blanda det utåt.
  • Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 5
    5. Dab lite highlighter över din concealer. För bilder kan Highlighter hjälpa till att göra ditt ansikte ljus upp lite mer. Det kan också hjälpa till att ställa in din smink och hålla den från att blekna under en fotografering. Med en stor och fluffig sminkborste, dab en liten mängd highlighter på de områden där du applicerade concealer.
  • Highlighter används bäst för fotografier som tagits på kvällen eller i svagt ljus.
  • Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 6
    6
    Kontur. Även om du inte brukar konturera, gör det för en fotografering hjälpa ditt ansikte att se smalare och mer definierat. Använd en mörk pinne foundation för att spåra ditt ansikte och blanda sminken därifrån.
  • Kör grunden från dina tempel till din hårlinje. Hitta din kindben genom att placera fingret på ditt ansikte och hitta den ihåliga delen. Placera en grundlinje här. Du bör också placera två linjer av stiftelse som kör längs vardera sidan av näsbroen. Spåra din käke med Foundation, och lägg sedan till en DAB i hakan. Använd en svamp för att dab sminken i ditt ansikte.
  • Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 7
    7. Rama ditt ansikte med ett ljust lager av bronzer. Du behöver inte mycket bronzer för foton, men det kan vara en bra idé att lägga till ett ljust lager. Detta kan skissera ditt ansikte lite och hjälpa till att markera dina funktioner. Ta en liten mängd bronzer och använd en fluffborste för att skissera ditt ansikte. Rita en cirkel runt ditt ansikte med borsten, applicera bronzer längs din käke och panna.
  • Bild med titeln Applicera smink för foton steg 8
    8. Använd en ljusare nyans av rodnad än normalt. Om du inte vill använda bronzer, försök använda rodna istället. Smink brukar fotografera om två nyanser lättare än det faktiskt är. Därför är det en bra idé att välja en lite ljusare nyans av rodnad för att få dina kinder att se röda och friska. Välj en ljus rosa nyans av rodnad och använd en fluffborste som ska tillämpas på dina kinder.
  • Börja dabbing på rodnad på äpplen av dina kontroller. När du dab flyttar borsten bakåt och upp något.
  • Efter dabbing, använd cirkulära rörelser för att blanda din rodnad i en jämn, cirkulär linje.
  • Använd inte rodnad och bronzer tillsammans. Välj bara 1.
  • Del 2 av 3:
    Ögonmakeup
    1. Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 9
    1. Fyll i dina ögonbryn. Ögonbryn kan se lättare ut i fotografier, så det är en bra idé att fylla i dina ögonbryn innan en fotografering. Du behöver ett pulver som är 1-2 nyanser lättare än din panna färg.
    • Ta pannaborsten och börja längst ner på pannan. Arbeta uppåt, gör korta och direkta slag med borsten.
    • Fyll i luckor i håret för att få dina ögonbryn att se fullare ut och mer uttalade. Fortsätt tills du når toppen av din ögonbryn.
  • Bild med titeln Applicera smink för foton steg 10
    2. Lägg till Highlighter till dina lock som en bas. Du vill att dina ögon ska se ljusa och definierade i bilder. Att lägga till highlighter till dina ögonlock kan hjälpa till att förhindra att de ser sjunkit i. Välj en nyans av markering av ögonskugga som matchar din naturliga hudton. Använd en stor ögonskuggborste för att applicera den på båda ögonlocken. Använd sidled, fram och tillbaka rörelser för att täcka hela locket, liksom ditt pannben.
  • Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 11
    3. Undvik sparkly eller skimrande ögonskuggor. Som med grunden ser något sparkigt eller skimrande inte bra ut på kameran. Hålla fast vid fasta nyanser. Matte Eye Shadow fungerar bäst här.
  • Bild med titeln Applicera smink för foton steg 12
    4. Applicera en nyans något mörkare än din hudton till din veck. Du vill att dina ögon ska se definierade. För att skapa denna effekt vill du applicera en skugga av ögonskugga något mörkare än din hud för att skissera ditt öga. Du kommer att använda en vinklad borste eller en liten ögonskuggborste för att applicera denna nyans till ditt veck och hörnet av ögat.
  • Använd en hörnborste för att skissera det yttre hörnet av ditt öga. Då kör hörnborsten längs din veck.
  • Ta en fluffborste och svepa den över hela ditt ögonlock i små cirkulära rörelser. Detta kommer att blanda ditt hörn och crease smink med resten av ögat.
  • Bild med titeln Applicera smink för foton steg 13
    5. Använd en jämn mörkare nyans för din lägre linjelinje. För att få dina ögon att titta på och definieras, ta en mörkare nyans av ögonskugga. Applicera lite av denna nyans till din hörnborste. Rita en liten linje precis under din nedre lashlinje med denna nyans.
  • Bild med titeln Applicera smink för foton steg 14
    6. Applicera samma highlighter du använde på dina kinder till dina ögons inre hörn. När du har avslutat huvuddelen av dina ögon, vill du markera dina inre hörn. Detta kan förhindra att dina ögon ser sjunkit i ditt ansikte. Du vill använda samma highlighter du applicerade på dina kinder tidigare eftersom det kommer att matcha resten av ditt ansikte.
  • Använd fingrarna för att dab lite highlighter in i ögonens inre hörn.
  • Ta en sminkborste och göra svepande rörelser runt dina ögons hörn. Detta borde blanda din smink ut.
  • Bild med titeln Apply Makeup för bilder Steg 15
    7. Sätt på ögonfodret. Ögonfodral är viktigt i fotografier. Det skisserar dina ögon så att de ser skarpa och märkbara. Du kan använda en mager borste, som en hörnborste, för att rita en linje strax ovanför din lash-linje. Håll borsten väldigt nära dina ögonfransar när du ritar en tunn linje över hela din lash-linje.
  • Svart ögonfodral rekommenderas ofta över bruna nyanser. Svart tenderar att dyka upp bättre på kameran.
  • Bild med titeln Applicera smink för foton steg 16
    8. Lägg till mascara. När du är klar med din eyeliner, lägg till mascara. För att börja, ta en öga lash curler. Kläm det ner på basen av ögonfransarna för att ge dem en liten båge. Detta kommer att få dem att dyka upp bättre i bilder. Ta sedan ett rör av mascara och applicera det på dina ögonfransar. Använd långsamt, något wiggly slag för att förlänga dina fransar och separera dem.
  • Om någon av dina fransar klumpar kan du vända borsten på sin sida. Försök att skilja fransarna med spetsen på din mascaraborste.
  • Om din mascara är klumpig, försök att lägga till 1-2 droppar saltlösning inuti röret för att lossa upp det. Men om mascara är mer än ungefär 3 månader gammal, kasta den ut och köpa en ny.
  • Del 3 av 3:
    Läppstift och andra efterbehandlingsåtgärder
    1. Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 17
    1. Välj en läppstiftskugga du gillar. När det gäller läppstift, tenderar ljusare att dyka upp bättre i bilder. Det är dock bäst att välja en nyans du gillar. Du vill känna dig djärv och bekväm i bilder och en läppstiftskugga du älskar kan hjälpa till att stärka känslor av förtroende.
    • Lina läpparna först med ett läppfodral som är 1 skugga mörkare än din läppstift för att få läppstiftet att stanna längre.
    • Applicera läppstiftet med en liten läppborste för att göra läppstiftet mer exakt och skarpt.
    • Som med andra typer av smink fungerar matt läppstift bäst här.
    • Placera läppstiftets ände på dina läppar. Spåra långsamt formen på dina läppar med läppstiftet.
  • Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 18
    2. Var noga med att lägga till läppglans. Du vill inte försumma läppglans när du lägger på smink för foton. Läppglans kan hjälpa dina läppar att se ut och plumpa i bilderna. Som med läppstiftet, spåra formen på dina läppar med en gratis glans.
  • Alternativt, om du inte vill använda läppglans, få en läppstift med en satin eller blank yta.
  • Bild med titeln Ansök makeup för bilder Steg 19
    3. Avsluta med en inställningsspray. Om du tar många bilder, kan din smink blekna under skytten. Det är en bra idé att avsluta din smink genom att lägga till en fin inställningsspray. Håll sprayen om en fot bort från ditt ansikte, stäng dina ögon och dimma ditt ansikte i spray. Detta kommer att hålla din smink intakt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Välj färger du känner dig bekväm med saker som ögonskugga och läppstift. Du vill känna dig trygg när du tar bilder. Om du har en nyans du ogillar, kan det leda till att du ser nervös eller missnöjd i bilderna.
  • Applicera smink i naturligt ljus. Detta hjälper dig att behöva se hur sminken ser på ditt ansikte.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande