Hur man gör farrah fawcett hair

För att transportera ditt utseende tillbaka till 70-talet, prova Farrah Fawcett Locks. Populariserad av stjärnans prestanda i Charlies änglar, Farrah fawcett hår hänvisar till mycket lockigt hår som krullar bort från ansiktet. Med ett varmt järn och lite hårspray kommer du att vara en röd baddräkt bort från att rocka Farrah Fawcetts hela stil.

Steg

Del 1 av 3:
Spikar i grunderna
  1. Bild med titeln Göra Farrah Fawcett Hair Steg 1
1. Se till att ditt hår är torrt. Om du bara har tvättat ditt hår, vänta tills det är helt torrt att arbeta på din Farrah Fawcett Locks. Detta är viktigt eftersom du använder ett curlingjärn. Applicera värme till vått hår kan orsaka skador.
  • Bild med titeln Farrah Fawcett Hair Steg 2
    2. Borsta ut ditt hår. Även om du nyligen borstat håret, kör en borste genom det innan du gör ditt Farrah Fawcett-look. Du vill se till att ditt hår är relativt tangle gratis så att du enkelt kan avsnitt och hantera det under hela processen.
  • Bild med titeln Göra Farrah Fawcett Hair Steg 3
    3. Applicera mousse med en inbyggd värmeskyddande. Välj en mus som volymerar och ger värmebeskydd. Moussen hjälper ditt hår som du krullar det och värmeskyddet är avgörande när du krullar håret. Det hjälper till att skydda ditt hår från att bli skadat under processen.
  • Om du inte har mousse, eller föredrar att inte använda den, är det okej att helt enkelt använda en värmeskyddare. Men medan du kan avstå från mousse, aldrig förekomma värmeskyddet som du inte vill skada ditt hår curling det.
  • Bild med titeln Göra Farrah Fawcett Hair Steg 4
    4. Dela ditt hår i mitten. En häftning av 70-talet är en mellandel. Innan du börjar curling ditt hår, dela det ungefär mitt i ditt huvud. Detta kommer att hjälpa ditt hår att verkligen emulera Farrah Fawcetts.
  • Bild med titeln Farrah Fawcett Hair Steg 5
    5. Klipp upp den övre delen av ditt hår. Separera den övre halvan av ditt hår med fingrarna. Sätt sedan detta hår med ett klipp. Du kommer att curling ditt hår i sektioner för att uppnå Farrah Fawcett Locks.
  • Del 2 av 3:
    Curling ditt hår
    1. Bild med titeln Farrah Fawcett Hair Steg 6
    1. Välj en säker värmeinställning för ditt hår. Använd ett krökjärn med ett stort fat för att krulla ditt hår. Det finns ingen värmeinställning som fungerar för allt hår. Se till att du väljer värmeinställningen på ditt krulljärn för din hårtyp. För skadat eller fint hår, använd en inställning mellan 250 och 300 grader. För medium eller genomsnittligt hår, använd en inställning mellan 300 och 350 grader. För tjockt eller grovt hår, använd en inställning mellan 350 och 400 grader.
    • Om ditt curlingjärn inte har specifika sektioner kan det vara bäst att fel på sidan av försiktighet och använda den nedre inställningen.
  • Bild med titeln Farrah Fawcett Hair Steg 7
    2. Ta bort en en-tums sektion av ditt hår. Använda fingrarna, separera en del av ditt hår. Sektionen ska vara ungefär en tum bred. Detta hjälper dig att skapa de många fjäderlås som är förknippade med Farrah Fawcetts hår.
  • Bild med titeln Farrah Fawcett Hair Steg 8
    3. Curl håret bort från ditt ansikte. När du krullar din första sektion, curl bort från ditt ansikte. Vrid håret runt det curlingjärn som rör sig utåt. När du är klar, glida håret ur curlingjärnet och låt det falla mot sidan av ditt ansikte.
  • Bild med titeln Do Farrah Fawcett Hair Steg 9
    4. Upprepa processen tills allt ditt nedre hår är krökt. Fortsätt att krulla ditt hår i en-tums strängar. Kom ihåg att alltid krulla ditt hår i motsatt riktning av ditt ansikte för att skapa Farrah Fawcett-utseendet.
  • Bild med titeln Göra Farrah Fawcett Hair Steg 10
    5. Låt ner den övre sektionen. När du har krökt alla lås på undersidan kan du gå vidare till den övre sektionen. Unclip eller lossa ditt hår. Om den övre sektionen har blivit trassig, kör fingrarna genom den för att släta ut det först.
  • Bild med titeln Farrah Fawcett Hair Steg 11
    6. Upprepa med ditt övre hår. Gör exakt samma sak till ditt övre hår som du gjorde med ditt nedre hår. Curl ditt hår bort från ditt ansikte i en tums sektioner tills allt hår är krökt.
  • Del 3 av 3:
    Slutföra utseendet
    1. Bild med titeln Göra Farrah Fawcett Hair Steg 12
    1. Curl dina smällar om du har dem. Om du har längre bangs, borde de också vara krökta. I stället för att krulla dina smäll i sektioner, krulla alla dina smällar på en gång. Igen, krulla dina smällar bort från ditt ansikte för hela Farrah Fawcett-effekten.
  • Bild med titeln GÖR FARRAH FAWCETT HAIR STEG 13
    2. Blåsa dina smällar. Ta en hårtork och kör det över dina smäll medan du använder fingrarna för att flamma dem. Detta kommer att ge ditt hår den stora, puffiga 70-talets effekt.
  • För att få den mest volymen i dina smällar, torka dem på motsatt sätt som du vill att de ska falla. Till exempel, om du vill att de ska svepas tillbaka, börja med att borsta dem framåt när du är torr.
  • Bild med titeln gör Farrah Fawcett hår steg 14
    3. Applicera en liberal mängd hårspray. Applicera en stor mängd av en stark, inställning av hårspray för att slutföra utseendet. Du vill att ditt hår ska vara intakt under hela dagen. En stark hårspray är nödvändig för att hålla dina lockar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande