Hur man ringer australien från nya zeeland

Thistaaches du hur man ringer ett australiskt telefonnummer från Nya Zeeland.Ringa Australien från Nya Zeeland är en snabb och enkel process. Du kan ringa från din fast telefon eller mobiltelefon.Du kan också använda ett annat kommunikationsalternativ, till exempel Video Messaging Apps, Calling Cards eller VoIP-tjänster.

Steg

Metod 1 av 2:
Ringer från en fast telefon eller mobiltelefon
  1. Bild med titeln Call Australia från Nya Zeeland Steg 1
1. Ring Nya Zeelands utgångskod, vilket är 00. Med det här numret kan du ringa ett samtal utanför Nya Zeeland. Det kallas ibland som "International Access Code" eller "International Direct Dial Code". Använd "00" som de första 2 siffrorna i telefonnumret.
  • Kontrollera tiden i Australien för att göra det bekvämt för båda parter. Australien har 3 olika tidszoner. Försök att ringa ditt samtal så att det är på en bekväm tid för dig och mottagaren. Melbourne, Brisbane, och Sydney är 2 timmar bakom Nya Zeeland.Perth är 5 timmar bakom Nya Zeeland Time.
  • Bild med titeln Call Australia från Nya Zeeland Steg 2
    2. Ringa Australiens landskod, vilket är 61. Den här koden låter dig ansluta ditt samtal från Nya Zeeland till Australien. Ring Australiens landskod (61) efter att ha ringt till Nya Zeelands Exit-koden.
  • Hittills har ditt nummer du ringt "00-61".
  • Bild med titeln Call Australia från Nya Zeeland Steg 3
    3. Ange det australiska området / stadskoden (utan "0"). Området / stadskoden är 1-2 siffror lång och kommer att begränsa ditt samtal geografiskt i Australien. Australian City / Area Codes börjar med en noll (i.g. 04, 07, 02). Noll ska endast ringas upp när du ringer in i Australien. Internationella samtal bör ignorera "0" och ring bara det andra numret.
  • Till exempel, om området / stadskoden du ringer är "07," du skulle bara ringa "7."
  • De australiensiska stads- / områdeskoderna är följande: Alla mobiltelefoner = (0) 4, kapitaltillstånd (Sydney, Canberra} = (0) 2, Victoria och Tasmania = (0) 3, Queensland (Brisbane) = (0) 7 , Central och West (Perth, Adelaide, Darwin) = (0) 8
  • Bild med titeln Call Australia från Nya Zeeland Steg 4
    4. Ring det lokala 8-siffriga telefonnumret.. Detta är det lokala telefonnumret för den person eller verksamhet som du kontaktar. Om du inte vet numret, be om det via sociala medier / e-post (för ett personligt kontaktnummer) eller via en online-sökning (för ett företag eller en organisation).
  • Antalet ska likna "00-61-4-5555-5555."
  • Bild med titeln Call Australia från Nya Zeeland Steg 5
    5. Knacka
    Bild med titeln android7call.jpg
    (Endast mobiltelefon).Om du använder en mobiltelefon trycker du på ikonen som liknar en telefonmottagare för att ringa ditt samtal.
  • Kontrollera din mobiltelefonplan för att se om du har gratis samtal till Australien. Många populära telefonföretag erbjuder gratis eller billig till Australien från mobiltelefoner.
  • Metod 2 av 2:
    Utforska alternativa samtalsmetoder
    1. Bild med titeln Call Australia från Nya Zeeland Steg 5
    1. Använd Online Video Messaging Apps att prata gratis. Om du ringer till en vän, överväga att fråga dem om videochatt med dig istället. Många sociala medier och applikationer ger denna tjänst kostnadsfritt. Du får se varandra såväl som prata.För att samtalet ska ansluta måste båda parterna ha appen installerad på sin mobiltelefon eller dator. Lägg till personen som en kontakt och tryck på personens namn i appen för att ringa samtalet.Tryck sedan på videokameraikonen för att ringa ett videosamtal.
    • Populära video Meddelanden Apps inkluderar Zoom, Vibbe, Skype, Whatsapp, och Facebook Messenger.Dessa appar finns i Google Play-butiken för Android-telefoner och tabletter, eller App Store för iPhone och iPads.
    • Se till att båda har en bra internetanslutning så att samtalet inte skär ut eller förlorar erfarenhet video / ljudkvalitetsförlust.
  • Bild med titeln Call Australia från Nya Zeeland Steg 6
    2. Ringa med en online ljudmeddelanden app. Ljudsamtal fungerar på samma sätt som videomeddelanden men kameran är inaktiverad. Det här är ett bra alternativ om ditt internet inte är tillräckligt snabbt för videosamtal. Båda parterna måste installera appen för samtalet att ansluta. Klicka på personens namn i appen för att ringa.
  • De flesta av de appar som kan göra ett videosamtal kan också göra ljud-bara samtal.Du behöver bara stänga av kameran när du ringer.
  • Bild med titeln Call Australia från Nya Zeeland Steg 7
    3. Gör samtalet med en VoIP-leverantör för att minska avgifterna. Voice Over Internet Protocol (VoIP) Apps tillåter dig att ringa utomlands för ett billigare pris än många telefonföretag. Dessa appar erbjuds av företag som Skype, Viber, Google röst, och whatsapp.
  • Ring hela telefonnumret, inklusive alla koder, när du ringer till en VoIP-leverantör.
  • Dessa appar finns på App Store (Apple-enheter) eller Google Play (Android-enheter).
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande