Hur man agerar som en bortskämd tjej

Livet är som en bana. Varför inte göra ditt vardagsliv lyxigt och roligt? Med spa-behandlingar och självomsorg, beteendejusteringar, kan du känna och agera som om du lever ett liv av en lyxig, bortskämd tjej.

Steg

  1. Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 1
1. Bära goda kläder hela tiden och aldrig visas slarvigt. Bära välkött kvalitetskläder. Alla kläder som du bär bör vara väl strykade och rena. Föredra rosa, solbränna, vita eller svarta färger som andra färger kan blekna.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 2
    2. Använd kvalitet och dyra smycken. Guld och silver har en rik aura. Plocka bitar som matchar din huds underton. Att äga en anständig bit är bättre än en låda full av skräpbitar. Örhängen ska vara små guld- eller silverpinnar, eller kanske dyrbara ädelstenar. Har ett stort antal örhängen som hoops, ljuskronor och regndroppar. Använd riktiga pärlor-det här är den enda acceptabla sorten för det rika utseendet.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 3
    3. Ha en känsla av stil. Att vara modernt är ett måste. Försök att läsa fler högmodiga tidskrifter för att lära dig vilka typer av kläder som går bra tillsammans och hur man sätter ihop en stilig outfit. Var noga med att skapa ditt eget mode och ha din egen stil, eftersom det inte är rätt att bära något som bara inte är det. Det är ofta bättre att ha en glamorös personlig stil än att alltid jaga det senaste "fluga" se.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 4
    4. Ha god hygien. Kom ihåg att alltid vara ren: Kör en kam genom ditt hår, håll naglarna smutsfria och snygga, borsta tänderna och baden / duschen. När du sprutar parfym, var noga med att använda tillräckligt, men inte för mycket. Överdriven användning av parfym är inte attraktiv och förbättrar inte din hygien, trots populär tro. Att vara ren är viktigt - det visar att du har råd att träna självvård. Att ha kroppsluk är inte elegant eller tilltalande. Har aldrig oljigt hår. Det är brutto och mycket off-putting.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 5
    5. Klä i en stilig eller posh stil. T-shirts och sweatpants ser låg klass och skär det inte. En klänning, kjol och blus, skjorta och byxor eller jeans med klackar eller lägenheter kommer att ge av intrycket av rikedom. Det visar att du har pengarna att bära föremål som andra inte kommer att bära i sina dagliga liv. Om du har pengar, köp något från en exklusiv designer.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 6
    6. Försök att agera din ålder. Ja, rika tjejer kan vara deras föräldrar "små prinsessor" Men utanför sitt eget hem, kommer att göra som ett litet barn att göra att du verkar omogna och bratty.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 7
    7. Några rika tjejer är preppy, så du borde titta på att bli preppy också. Bära lacoste polo shirts, tommy hilfiger tröja, calvin klein jeans och burberry eller neutralt färgade halsdukar. Försök inte visa andra att du bär dyra kläder om det inte är så du är. Rika människor visar inte att de har råd med dyra bitar. De flesta av dem köper designerkläder eftersom de gillar dem, inte bara för etiketten. Köp också en Louis Vuitton Purse. Om du inte har råd med det, köp en billigare. Knock-offs är bra så länge de är högkvalitativa.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 8
    8. Ha en rik flicka vokabulär. Det är ett måste. Använd stora ord. Rika människor är ofta välutbildade och har därmed bra vokabularies. Lär dig ett nytt ord varje dag som "abnorm," "skyldig," eller "nyckfull." Undvik fyllnadsord som "liknande" eller alltför vanligt "uhh". Att ha ett ordförråd som detta ökar tydligen charm och vitt, vilket kan betraktas som ett måste i högre cirklar.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 9
    9. Pengar är definitivt nödvändigt. Men inte mycket behövs. Leta efter sätt att få pengar. Skicka annonser på en grannskapswebbplats som erbjuder barnpassning och husdjurssitting. Om du har en gräsklippare, erbjuda att klippa människors gräsmattor eller rake lämnar. Gör något för att få pengar om det bara frågar din granny eller du måste jobba för det.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 10
    10. Tillbringa dina pengar klokt genom att gå till utloppsgallerior där kläder är lite billigare än på butikerna. Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Armani Exchange, och till och med Dolce och Gabbana-kläder kan köpas till ett lägre pris. Kontrollera också grossistbutiker som säljer försiktigt kläder för ett mycket billigare pris än vid själva affären.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 11
    11. Var villig att spendera mer pengar på "investeringsstycken" som en fin läderväska, monterade jeans och cashmere tröjor. Tillbringa mindre på trendiga bitar eftersom de tenderar att vara låg kvalitet, försök att peka dina utgifter på tidlösa bitar som beskriver dig istället. Do inte bära många logotyper. Rika barn behöver inte bära logotyper för att bevisa att de har råd med dyra bitar. Det är därför du ofta ser dem nedspelar sina klädval.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 12
    12. Vara lite av godis-goody mot lärare och auktoritet, kom aldrig på deras dåliga sida (eller deras lista).
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 13
    13. Var underbar runt lärarna. Arbeta väldigt hårt i ditt skolarbete och se till att du får betyg som inte är lägre än "B +". A `c` är oacceptabel!
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 14
    14. Ät hälsosam mat i skolan. Även om rika tjejer har skräpmat en gång i taget, föredrar de att hålla sina kroppar i form. Försök att införliva en hälsosam mat och snacks i din lunch istället för att gå kallt kalkon. Om du har en liten söt tand, äta fina choklad som Ferrero Rocher, Godiva Chocolatiers och Lindor.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 15
    15. Försök att övertyga dina föräldrar att klä sig snyggt. Övertyga din mamma att klä elegant. Några bra garderobsgrunder skulle vara en Louis Vuitton handväska, en Burberry Scarf, och ett par pärlor eller diamanter. Också, övertyga din pappa att klä sig bra. Några bra val skulle vara Lacoste / Tommy Hilfiger / Nautica Polos och 2 eller 3 Pierre Cardin Jackor. En Armani-kostym skulle också vara bra. Om du inte har råd med alla dessa, bara övertyga dem om att se elegant ut.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 16
    16. Klä upp huset. När vänner kommer över, gör ditt vanliga hus ser "rik" genom att skriva ut affischstorlek av berömda målningar, eller du och din familj klädda i vackra kläder, eller dina föräldrars bröllop och ramar dem. Häng sedan upp dem. På ditt skrivbord behåll alla dina saker snyggt och städat. Ha en sängspärr i en färg som beskriver dig mest, och för din dator eller bärbar dator, lägg ett lock som komplimangerar din rums palett över det. Huset ska vara snyggt.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 17
    17. Vet vad bra middag är. Som Clichéd som det låter, lära dig om viner och ostar. Lär dig hur man uttalar ord som Béchamel och Beaujolais. Lär dig bra bordsmanners. Annars kommer du att se ut som en komplett dåre på middagstid. Läs etikettböcker (amerikansk tjej är bra).
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 18
    18. Frekventa bokhandlar och kaféer, som ses läser en bok visar ett tecken på klass. Att ha en kaffe eller te till hands gör att du ser rik.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 19
    19. Agera felfri! De flesta kommer att vara avundsjuk om du har pengar och inga bekymmer i livet. Få bra betyg, se bra ut, fungera bra, och alltid njut av dig själv när du är ute. Agera som en limo och din förare väntar på din ankomst. Berätta aldrig folk om "dåliga saker" I ditt liv kommer det att få folk att tro att de är bättre än du om de har något du inte gör. Om någon har något du inte har eller går någonstans trevligt, då inte agera som det är en stor sak, bara håll dig cool, gör det verkar som om det är något normalt i ditt liv.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 20
    20. Låt aldrig någon röra med dig. Om någon mobbar dig i någon materia, du låt bli Stå ut med det. Det är äckligt beteende och låt inte någon Behandla dig som en dörrmatta.
  • Bild med titeln ACT som en bortskämd tjej Steg 21
    21. Gå som det finns en tiara på ditt huvud. Människor kommer att respektera dig. Bra hållning är alltid ett måste.
  • Tips

    [Spendera inte alla dina pengar på en gång] - Köp helt enkelt några saker i taget och fortsätt att göra dig mer rik.
  • När folk frågar dig om din ekonomiska status, berätta för dem att du är glad och att du njuter av ditt liv. Om de tenderar att använda ordet "rik", berätta för dem att du inte gillar det ordet och att du föredrar ordet "rik" eller "lyckligt lottad".
  • Var inte meningen utan anledning.
  • Lie aldrig - det är klibbigt och du får fångas. Alltid innebära. Det är inte ditt fel om du berättar om en historia om hur stor det skulle vara i den kejserliga delen av ett flygplan när du verkligen var tvungen att få din mamma några torkdukar från badrummet, och den kejserliga sektionen var på väg. Du sa aldrig att du satt där eller stannade i mer än 15 sekunder.
  • Bli involverad i aktiviteter, men inte dyka upp ditt schema.
  • Odla en bra accent, ton av röst och undvik den senaste slangen. Tala högsta möjliga standard på vilket språk du föredrar.
  • Ät och drick den färskaste och ekologiska maten du har råd med.
  • Varningar

    Undvik att vara meningsfull, eller det kommer knappast att vara någon som vill gilla dig.
  • Låtsas vara något du inte kan göra dig en falsk. Människor som är dina vänner när du är faking är bara vänner av den falska du. Dessutom kan dina nuvarande vänner bli förolämpade och ignorera dig.
  • Saker du behöver

    • Pengar
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande