Så här ansluter du en nintendo-omkopplare till wifi

Thistaaches du hur du ansluter en nintendo-byta till Wi-Fi.Du kan ansluta en Nintendo-omkopplare till Wi-Fi under den ursprungliga installationsprocessen, eller i menyn Systeminställningar.

Steg

  1. Bild med titeln Anslut en Nintendo-omkopplare till WiFi Steg 1
1. Gå till startskärmen.Om du kör programvara på Nintendo-omkopplaren, tryck på knappen med ikonen som liknar ett hem på rätt Joy Con-styrenhet för att återgå till startskärmen.Eller ström på Nintendo-omkopplaren, tryck på "A" På rätt Joy-Con och tryck sedan på samma knapp tre gånger.
  • Du kan också ansluta till ett Wi-Fi-nätverk under den ursprungliga inställningen av Nintendo-omkopplaren.Läsa "Hur man ställer in Nintendo-omkopplaren" För att lära dig mer om hur du ställer in en helt ny Nintendo-switch.
  • Bild med titeln Anslut en Nintendo-omkopplare till WiFi Steg 2
    2. Välj växellådans ikon.Menyn Systeminställningar är ikonen som liknar ett växel på startskärmen på Nintendo-omkopplaren.För att välja objekt på Nintendo-omkopplaren, navigera till dem med hjälp av riktningsknapparna eller analoga sticker på den vänstra Joy-Con-styrenheten och tryck sedan på "A" På rätt Joy-Con-kontroller.Du kan välja objekt genom att knacka på dem på Nintendo Switch Pekskärmen.
  • Bild med titeln Anslut en Nintendo-omkopplare till WiFi Steg 3
    3. Välj Internet.Det är det sjätte alternativet i menyn Systeminställningar.Detta visar dina Internetalternativ och anslutningsinställningar.
  • Bild med titeln Anslut en Nintendo-omkopplare till WiFi Steg 4
    4. Välj Internetinställningar.Detta söker efter Wi-Fi-nätverk som du kan ansluta till.
  • Bild med titeln Anslut en Nintendo-omkopplare till WiFi Steg 5
    5. Välj ett Wi-Fi-nätverk.När du ser det nätverk du vill ansluta till, tryck på det eller välj det med hjälp av Joy-Con-kontrollerna.
  • Bild med titeln Anslut en Nintendo-omkopplare till WiFi Steg 6
    6. Välj Anslut till det här nätverket.Detta uppmanar dig antingen att ange Wi-Fi-lösenordet, eller ansluts till nätverket om inget lösenord krävs.
  • Bild med titeln Anslut en Nintendo-omkopplare till WiFi Steg 7
    7. Skriv nätverkslösenordet och tryck på +.Använd tangentbordet på skärmen för att skriva Wi-Fi-lösenordet.tryck på "+" knappen på rätt Joy-Con-styrenhet, eller tryck på "Ok" På skärmen när du är klar.Tillåt några ögonblick för Nintendo-omkopplaren att ansluta till nätverket.Ett meddelande som säger "Framgångsrikt ansluten" När Nintendo-omkopplaren är ansluten till Wi-Fi-nätverket.
  • Bild med titeln Anslut en Nintendo-omkopplare till WiFi Steg 8
    8. Klick Ok.Detta tar dig tillbaka till Internet-menyn i systeminställningar.Du är nu ansluten till ett Wi-Fi-nätverk.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande