Hur man frågar dina föräldrar till en nintendo 3ds

En Nintendo 3DS är ett bra köp för alla som vill kunna spela spel på språng. Du kan inte bara spela spel med 3-D-effekter på Nintendo 3DS-Du kan också komma åt Internet eller strömma videoklipp från din enhet där det finns trådlöst internet. Tyvärr kan dina föräldrar inte vara lika entusiastiska som du handlar om ditt nya spelsystem. Om du är orolig att dina föräldrar kanske inte vill köpa dig 3DS, välj en tid att sitta och prata med dem. Berätta för dem varför du vill ha 3DS och kompromissa om det behövs så att alla hamnar upp!

Steg

Metod 1 av 3:
Ta upp ämnet för Nintendo 3DS
  1. Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 1
1. Välj rätt tid att prata. Om du är orolig att dina föräldrar inte kommer att ta din begäran om 3DS på allvar, övertyga dem genom att sitta ner dem och visa dem att du är seriös om din önskan om spelet. Prearranging en tid att prata kommer att visa dina föräldrar att du verkligen vill ha spelsystemet och inte bara frågar dem på ett infall.
  • Säg något som, "mamma, pappa, det är något jag vill fråga er. Är du fri när som helst idag så vi kan prata om det?"
  • Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 2
    2. Introducera idén om 3DS. När du och dina föräldrar har satt ner, berätta för dem att du vill ha de 3DS. Eftersom dina föräldrar kanske inte vet vad det här är, berätta för dem om spelsystemet. Lista vad du skulle använda det för och även visa dem en bild av en online.
  • Säg något som, "Jag ville prata med dig eftersom jag undrade om jag kunde få en Nintendo 3DS. En 3DS är i grunden en liten, bärbar spelkonsol. Jag skulle spela spel som Pokemon och legenden om Zelda på den."
  • Om dina föräldrar inte är uppdaterade med nuvarande teknik är det en bra idé att ge dem en uppfattning om vad enheten är och hur du kommer att använda den. Detta gör att det verkar mer bekant och kan göra dem mer villiga att få det till dig.
  • Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 3
    3. Förklara hur att köpa 3DS skulle göra dig lycklig. Framför allt vill dina föräldrar att du ska vara glad och frisk. Om du kan övertyga dem om att konsolen kommer att lägga till din lycka, är du på väg att övertyga dem för att få det till dig. Betona hur det här spelet inte bara är en kram eller ett infall, men något som du vill ha ett tag och kommer att få mycket använda i de kommande åren.
  • Säg något som, "Att spela 3DS är så roligt. Min vän Claire lät mig spela henne och sedan dess har jag varit vill ha en egen. Det är ett bra sätt att skicka tiden på långa bilturer eller när du är på doktorns kontor."
  • Bilden med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 4
    4. Förklara de sociala skälen till att vi vill ha de 3DS. Du kan också vara socialt motiverad att få 3DS. Kanske alla dina vänner har det, och du känner dig utelämnad som den enda som inte gör det. Förklara för dina föräldrar att du inte bara saknar kul, men inte att spelet är också svårt för dig socialt.
  • Säg något som, "Det har varit svårt att hänga med Bobby och Lawrence och mina andra vänner eftersom de alla har 3DS och det gör jag inte. Jag tror att man får göra saker mycket lättare för mig socialt."
  • Dina föräldrar vill inte vara i vägen för ditt sociala liv. Försök att förklara för dem varför att köpa dig en skulle positivt påverka ditt sociala liv.
  • Metod 2 av 3:
    Förutse farhågor om 3DS
    1. Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 5
    1. Fråga dina föräldrar hur de känner för 3DS. När du har introducerat tanken på 3DS och lagt ut dina skäl för att du vill ha det, fråga dina föräldrar om de har några frågor eller oro över det. Eftersom du frågar dina föräldrar att köpa spelet är det viktigt att ha en dubbelsidig konversation så att du kan höra dina föräldrars bekymmer och svara direkt på dem.
    • Du kan säga något som, "Jag undrade vad du båda tänkte på att jag fick 3DS."
  • Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 6
    2. Prata om priset på 3DS. En oroa dina föräldrar kan ha är priset på spelkonsolen. Om dina föräldrar verkar oroliga, låt dem veta priset, vilket är $ 100-200 beroende på modell. Berätta också för dem hur mycket spelen kostar att du vill spela på 3DS.
  • Om dina föräldrar inte visste vad de 3DS var, kan de ha förväntat sig att det var mycket dyrare. Att sätta priset på bordet är en viktig del av att be om spelet, oavsett om kostnaden är något de var oroliga över.
  • Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 7
    3. Försäkra dem om att de flesta spel inte är våldsamma. Många föräldrar oroar sig för att spel är ett dåligt inflytande på barn och gör dem desensibiliserade till våld. Förklara för dina föräldrar De mest populära spelen på 3DS är inte våldsamma i naturen eftersom enheten marknadsförs mot yngre människor. Detta borde få dem att må bättre om innehållet som du kommer att bli utsatt för att ha konsolen.
  • Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 8
    4. Berätta för dem att 3DS inte kommer att distrahera dig från skolan. Dina föräldrar kan vara oroliga för att du kommer att använda hela din tid för att spela spel och kommer att förlora fokus på ditt skolarbete. Låt dem veta att det här inte är sant, och lovar att du kommer att hålla fokus på din skola, extracurricular aktiviteter, och allt annat de kan känna är viktigt för din utbildning och välbefinnande,
  • Bilden med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 9
    5. Löfte att dela konsolen. Om du har bröder eller systrar, kan dina föräldrar oroa dig för att de kommer att vara avundsjuk på dina nya 3ds. Om det här är en oro, låt dina föräldrar veta att du är villig att dela konsolen med dina syskon, så länge de inte tar bort ditt spel.
  • Bilden med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 10
    6. Låt dina föräldrar veta att de är ansvariga. Dina föräldrar kommer att vilja ha viss kontroll över dina spelvanor. De vill veta att om de behöver dig att göra något som att sätta bordet eller göra dina sysslor, lyssnar du på dem och går av spelet.
  • Berätta för dina föräldrar att du förstår det faktum att de vill ha något att säga i ditt spel och försäkra dem om att du kommer att respektera sin auktoritet om de någonsin behöver dig att sluta spela av någon anledning.
  • Att prata om dina föräldrars roll i ditt spel som spelar vanor sätter scenen för att kompromissa med dina föräldrar, som du behöver göra om de inte är helt övertygade om att du ska få konsolen.
  • Metod 3 av 3:
    Kompromissa med dina föräldrar
    1. Bild med titeln Be dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 11
    1. Betala för en del av 3DS.Om pengar är den främsta oroen, erbjuda att betala för en del av 3DS. Du kan göra det genom att spara upp din ersättning, hålla en händelse som ett garageförsäljning eller baka försäljning, eller genom att spara pengar från jobbet om du är gammal nog för att få ett jobb. Pitching in för 3DS tar några av de ekonomiska bördan av dina föräldrar och visar också att du är seriös om att få spelet.
    • Du kan också erbjuda att köpa en begagnad konsol och spel för att spara pengar.
  • Bild med titeln Be dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 12
    2. Gör fler saker runt huset. Om dina föräldrar är överens om att köpa dig 3DS, kanske de vill ha gott beteende i gengäld. Håll upp dina betyg, hjälp dem runt huset och försök att inte klaga för mycket om att göra dina sysslor. Denna kompromiss gör alla lyckliga.
  • Om du vill ta det ett steg längre kan du till och med skriva ner alla sysslor du är villig att göra i utbyte mot 3DS.Du kan fråga dina föräldrar om det finns något som de skulle vilja lägga till.
  • Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 13
    3. Godkänna föräldrakontroll. Dina föräldrar kan ha mer kontroll över innehållet som du kommer att kunna komma åt via din Nintendo 3DS. Om det här är något som är pivotalt i ditt föräldrars beslut, berätta för dem om föräldrakontrollerna som de kan ställa in för dig.
  • Dessa kontroller övervakar vilka spel du kan spela baserat på betyg och kan också styra din internetanvändning.
  • Du kan också bara komma överens om hur som helst dina föräldrar som tycker är lämpliga för någon av din ålder.
  • Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 14
    4. Acceptera att spela på ett schema. Om dina föräldrar är främst oroade över hur mycket tid du kommer att spendera att spela 3DS, föreslå att du kan spela på ett schema. Detta skulle ge dina föräldrar lite kontroll över hur du använder din enhet och hur du spenderar din tid i allmänhet.
  • Till exempel kan du vara överens om att bara spela 3DS på helgerna, eller först efter att du har gjort alla dina läxor för dagen.
  • Bild med titeln Fråga dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 15
    5. Vänta med att få spelet. Om dina föräldrar inte ofta gör extravaganta inköp, föreslår att de kan ge dig 3DS som en födelsedag eller julklapp. Detta gör pengar mindre av ett problem och ger dem lite tid att värma upp till tanken på konsolen.
  • Eftersom speciella tillfällen som jul, Hannukah eller din födelsedag är några av de enda tiderna som du får gåvor, kan de vara mer villiga att ge dig något som du verkligen vill ha, även om de har sina reservationer om det.
  • Bild med titeln Be dina föräldrar till ett Nintendo 3ds steg 16
    6. Inte sulk om de säger nej. Om dina föräldrar fortfarande vägrar att få dig spelet oavsett vad som kompromisser du föreslår, kämpa inte med dem eller sulk. Försök att bära din besvikelse med värdighet. Du vet aldrig, dina föräldrar kan bara behöva lite tid att värma upp till tanken på att få 3DS. Om du agerar oförskämd eller arg, kommer de sannolikt att inte ändra sina tankar om att få dig konsolen.
  • Tips

    Bekanta dina föräldrar så mycket du kan med Nintendo 3DS. Du kan även låna en vän att visa dem hur det ser ut och hur du spelar.
  • Presentera dina skäl för att du vill ha 3DS i ett genomtänkt sätt. Ju mer seriösa dina föräldrar ser att du handlar om konsolen, desto mer trodde de kommer att sätta in dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande