Hur man ritar rapunzel

"Rapunzel, Rapunzel, låt ner ditt hår!" Rapunzel är huvudpersonen hos en klassisk saga skriven av bröderna Grimm. Denna handledning visar dig hur man ritar Rapunzel från 2010 Disney Computer-Animated Film Tilltrasslad.

Steg

  1. Bild med titeln Draw Rapunzel Steg 1
1. Rita en oval med riktlinjer för huvudet. Dessa bör vara vertikala för munnen och horisontell för ögonen, som möter i mitten där näsbroen kommer att vara.
  • Bild med titeln Draw Rapunzel Steg 2
    2. Skissa kroppen / kroppspositionen med geometriska former. Använd en vertikal rektangel för torso och en horisontell rektangel för underkroppen, ansluten med en krökt linje (som en ryggrad). Rita raka linjer för armarna och benen (med cirklar för leder) och rektanglar för händer och fötter.
  • Rapunzel är smal men har en ganska unik kroppsform, så försök att få din tidiga skisser gjort effektivt.
  • Bild med titeln Draw Rapunzel Steg 3
    3. Skapa formen på kroppen på det skisserade "skelettet." Rita ansiktet och öronen, med resten av kroppen på "skelett."
  • Ha kjolbenen - du behöver inte ens den nedre kroppen eftersom den är täckt av klänningen.
  • Bild med titeln Draw Rapunzel Steg 4
    4. Göra ansiktet. Rita ögonen, näsan och munnen efter riktlinjerna. Gör ögonbryn över ögonen. Försiktigt radera riktlinjerna när du har gjort det här.
  • Bild med titeln Draw Rapunzel Steg 5
    5. Täcka kroppen med kläder. Rita det långa håret och lägg till detaljer, mestadels till händerna och outfit.
  • Sätt en blomma bakom hennes öra som Flynn Rider gör i filmen, eller skiss i hennes hängivna följeslagare Pascal kameleon på hennes axel. Det handlar om vad du väljer att göra med ritningen, så använd din fantasi!
  • Bild med titeln Rita Rapunzel Steg 6
    6. Skissera ritningen med svart bläck. Gör en modulär linje (passerar från tunn linje till tjock linje och vice versa) för att ge det ett mer realistiskt utseende.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Först lära av spårning.
    1. Rapunzel ansikte, särskilt med tillägg av hennes enorma ögon, är ytterst uttrycksfull. Arbeta med din fördel genom att få henne att lätta upp papperet, hennes kinder smidar och symmetriska, var och en ögonfransar den ideala längden och vinkeln. Ju mer tid du spenderar på dina uppgifter, desto bättre. Och kom ihåg, övning gör verkligen perfekt!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande