Så här ändrar du din primära adress på paypal på pc eller mac

Thistaaches du hur du lägger till en ny gatuadress till din PayPal-profil, och gör den till din primära adress för alla framtida transaktioner, med hjälp av en webbläsare.

Steg

  1. Bild med titeln Ändra din primära adress på PayPal på PC eller Mac Steg 1
1. Öppna Paypal I din webbläsare. Typ paypal.com I din webbläsares adressfält och tryck på ↵ Ange eller ⏎ Återgå på tangentbordet.
  • Om du inte automatiskt loggat in på PayPal, klicka på Logga in knappen i det övre högra hörnet på skärmen och logga in på ditt konto.
  • Bild med titeln Ändra din primära adress på PayPal på PC eller Mac Steg 2
    2. Klicka på ikonen White Gear. Den här ikonen är belägen bredvid LOGGA UT knappen i det övre högra hörnet av din skärm. Det öppnar dina kontoinställningar.
  • Bild med titeln Ändra din primära adress på PayPal på PC eller Mac Steg 3
    3. Klick Hantera alla adresser under adressrubriken. Adresssektionen är placerad i det övre högra hörnet av dina kontoinställningar. Om du klickar på den här knappen öppnas en lista över alla dina sparade adresser.
  • Bild med titeln Ändra din primära adress på PayPal på PC eller Mac Steg 4
    4. Klicka på Lägga till adress knapp. Den här knappen ser ut som en "+" Logga in en blå cirkel längst upp i listan över dina sparade adresser. Det låter dig ange och spara en ny gatuadress till din profil.
  • Om du ser din aktuella adress på listan över dina sparade adresser, klicka bara på Ange som primär bredvid den. Det kommer omedelbart att göra det till din primära adress.
  • Bild med titeln Ändra din primära adress på PayPal på PC eller Mac Steg 5
    5. Ange dina nya adressuppgifter på "Lägg till en adress" form. Du måste ange din gatuadress, stad, stat, och postnummer.
  • Bild med titeln Ändra din primära adress på PayPal på PC eller Mac Steg 6
    6. Kontrollera Gör det här min primära adress alternativ. Ett blått kryssmarkering visas i rutan bredvid den.
  • Bild med titeln Ändra din primära adress på PayPal på PC eller Mac Steg 7
    7. Klicka på den blåa Lägga till adress knapp. Detta lägger till din nya adress i listan med sparade adresser, och gör den till den primära adressen på din profil.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande