Så här ändrar du ett paypal-lösenord

Ditt PayPal-lösenord kan återställas från inloggningssidan genom att gå till din profil, åtkomst till fliken Säkerhet och redigera ditt lösenord. Om du inte kan komma åt ditt PayPal-konto kan du också återställa ditt lösenord genom att trycka på "Har problem med att logga in?"Knapp på inloggningsskärmen. Du kan inte ändra ditt lösenord med PayPals mobilapp, men du kan använda appen för att begära ett återställning av lösenord.

Steg

Metod 1 av 2:
Återställ ditt lösenord om du inte kan logga in
  1. Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 7
1. Gå till PayPal Login Page. Öppna din webbläsare och navigera till PayPal-inloggningssidan.
  • Du kan också begära ett lösenordsåterställning från PayPal Mobile App. Du kan inte ändra ditt lösenord i mobilappen, men.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 8
    2. Klicka på "Har du problem med att logga in?"Den här länken är under fältet E-post och lösenord. En popup visas som uppmanar dig till e-postmeddelandet i samband med ditt konto.
  • På PayPals mobilapp klickar du på "Glömde" och du kommer att riktas bort från appen och över till PayPal Mobile-webbplatsen. Härifrån är de återstående procedurerna nästan identiska.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 9
    3. Ange e-postadressen för ditt PayPal-konto och fyll i CAPTCHA-texten. Klick "Fortsätta". Varje e-postmeddelande som bifogas ditt konto kommer att fungera här (antingen ditt primära eller sekundära e-postmeddelande kommer att göra).
  • Om du inte kan komma ihåg det e-postmeddelande du använde för att skapa kontot, klicka på "Återställ det?"I e-postfältet. Detta kommer att omdirigera dig till en annan sida som kommer att uppmana dig för upp till 3 e-postadresser du tror kan vara associerad med ditt konto som PayPal kan kontrollera. Om PayPal misslyckas med att hitta ett tillhörande e-postmeddelande, kontakta PayPal support via telefon på 1 (402) 935-2050.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 10
    4. Välj en verifieringsmetod. Du kan få en verifieringskod som skickas som ett textmeddelande, e-post eller automatiserat telefonsamtal. Välj din metod från menyn och klicka på "Fortsätta" Detta skickar dig en säkerhetskod via den metod du valt.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 11
    5. Ange säkerhetskoden. På nästa sida anger du den säkerhetskod du mottog och tryck på "Fortsätt". Din kod löper ut inom 5 minuter. Om din kod löper ut, måste du begära en ny.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 12
    6. Ange ditt nya lösenord. Skapa ett nytt lösenord (måste vara minst 8 tecken och en blandning av bokstäver och siffror eller specialtecken). Ange lösenordet en gång till för att säkerställa att det inte finns några misstag.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 13
    7. Bekräfta det nya lösenordet. Tryck på "Update" för att slutföra återställning av lösenord. Navigera till PayPal Login-skärmen och ange ditt e-postmeddelande och nytt lösenord för att bekräfta ändringarna är framgångsrika.
  • Metod 2 av 2:
    Ändra ditt lösenord om du kan logga in
    1. Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 1
    1. Logga in på ditt PayPal-konto från PayPal hemsida. Ange ditt e-postadress och lösenord och tryck på "Logga in".
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 2
    2. Öppna din profil. Klicka på "Inställningar" (Gear-ikonen) i menyraden nära toppen av skärmen. Detta kommer att omdirigera dig till din kontoinformation.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 3
    3. Gå till menyn "Säkerhet". På din konto-sida klickar du på fliken "Säkerhet" från menyraden. Den här menyn listar ett antal tillgängliga säkerhetsalternativ.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 4
    4. Redigera ditt lösenord. Klicka på knappen "Redigera" till höger om "Lösenord" -listan. Detta tar dig till ett formulär för att ändra ditt lösenord.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 5
    5. Ange din gamla och nya lösenordsinformation. Ange ditt nuvarande lösenord och önskat nytt PayPal-lösenord till motsvarande fält. Du måste ange ditt nya lösenord för det andra för att se till att det inte finns några misstag.
  • PayPal kräver att ditt lösenord är minst 8 tecken långt och innehåller en blandning av bokstäver och siffror eller specialtecken. Lösenord med endast bokstäver eller bara siffror accepteras inte.
  • PayPal rekommenderar att ditt lösenord inkluderar både kapital och små bokstäver och minst ett icke-bokstavs tecken för större säkerhet.
  • Lösenord är skiftlägeskänsliga.
  • Bild med titeln Ändra ett PayPal-lösenord Steg 6
    6. Spara dina ändringar. När du är klar klickar du på "Ändra lösenord". Ditt lösenord ändras nu. PayPal skickar dig ett mail till den adress som är kopplad till ditt konto som bekräftar lösenordsändringen.
  • Det nya lösenordet kommer inte att listas i e-post av säkerhetsskäl.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    PayPal rekommenderar att du ändrar ditt PayPal-lösenord minst en gång per år.
  • Merchants kan välja att behålla ett enda lösenord för alla PayPal Manager och PayPal Pro-transaktioner, eller för att hålla ett separat lösenord för chef och PRO. Du kan hantera din Paypal Manager och PayPal Pro-lösenord genom att logga in på ditt konto och välja "Kontoadministration," sedan "Hantera säkerhet," följd av "Ändra ditt lösenord." Cybercash-kunder följer samma procedur för att ändra ett lösenord i PayPal Manager.
  • För närvarande kan du inte ändra ditt lösenord från kontoinställningarna på mobilappen. Du måste antingen logga in på webbplatsen eller använda alternativet Lösenordsåterställning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande