Hur man städar upp hundavfall från en bakgård

Rengöring av hundavfall från en bakgård är en viktig del av både gårds- och husdjursunderhåll.Ta bort hundavfall omedelbart från områden där människor arbetar, flyttar och spelar kan minska chanserna att gå i det och sprida bakterier. Vissa poopparasiter kan vara skadliga för människor - till exempel, roundworm larver kan orsaka blindhet hos barn. Välj en tid och frekvens för borttagning av avfall som fungerar för dig.Hämta de nödvändiga verktygen för hämtning, inklusive påsar, handskar, pappershandduk och pooper scooper.Slutligen bestämmer du hur du kasserar det på ett säkert, sanitärt sätt.

Steg

Del 1 av 3:
Samla upp poopen
  1. Bild med titeln Rengör hundavfall från en bakgård Steg 1
1. Påse.Det finns specialdesignade hundpoop pickupväskor tillgängliga från många husdjursbutiker, men du kan också välja att vara sparsam och helt enkelt använda plastkorgar.I stället för att bara återvinna dem, lägg till ett lämpligt antal påsar efter att ha gått livsmedelsbutik och stash dem under diskbänken eller på ett annat bekvämt läge.
  • Du kan hämta poop direkt med väskan med hjälp av den som en handske och sedan vända den inuti.Placera din hand inuti påsen, ta tag i pooen, dra sedan sidorna ner runt det så att den tidigare utsidan av väskan är nu insvept runt pojen.Slåsa av det och kassera det på lämpligt sätt.
  • Du kan också bära engångshandskar och använda en pappershandduk för att hämta hundspoo i din gård.Välj försiktigt pojen med en pappershandduk, släpp sedan pappershandduken med pojen som är insvept i väskan.Detta är det bästa alternativet när du plockar upp flera avfallsavlagringar runt din bakgård.
  • Spara de flesta eller alla påsarna, som du borde städa upp din hunds poop dagligen.
  • Fancy poo väskor tillgängliga hos husdjursaffärer kan ha en trevlig doft att maskera poo.
  • Tvätta händerna noggrant efter varje hundavfallssession, även om du hade engångshandskar.Detta kommer att minska potentialen för att sprida bakterier.
  • Bild med titeln Rengör hundavfall från ett bakgård Steg 2
    2. Använd en pooper scooper.En pooper scooper är en enhet som hjälper dig att hämta hundpoo.Det finns många sorter tillgängliga, men den grundläggande designen består av en liten klämma eller spade i slutet av ett handtag som, när den dras, kommer att stänga runt poopen.Du kan sedan överföra det skopade avfallet till en väska för bortskaffande.
  • Vissa modeller har speciella påsar som kan fästa direkt på Pooper Scooper, så att du kan lägga in poo direkt i påsen utan att ta det extra steget att sätta pojen i väskan.
  • Se till att den modell du får kan användas på betong såväl som gräs.På det sättet kan du ta det utanför din bakgård, om du vill.
  • Pooper Scoopers är lättillgängliga på din lokala djuraffär.
  • Förvara din pooper scooper i din bakgård eller garage på en plats där dina husdjur och barn inte kommer åt det.Spraya det eller dunk det i desinfektionsmedel regelbundet för att hålla bakterier i bukten.
  • Bild med titeln Rengör hundavfall från en bakgård Steg 3
    3. Få lite fryst spray.Kommersiellt tillgängliga PET-avfallsfrysningsmedel gjorda av aerosoliserat syre finns på många husdjursbutiker.Dessa sprayer är användbara när du samlar hundavfall som är rinnande eller mjukad på grund av regn.Håll bara munstycket en tum eller så från pooen och ge den en hållbar spray på två eller tre sekunder över hela sin yta.Detta kommer att leda till att poopen stelnar, vilket gör hämtning.
  • Om du samlar pojen för hand, var noga med att vänta några sekunder efter sprutning innan du försöker hämta det direkt.
  • Använd tillverkarens instruktioner när du använder fryssprutor.
  • Del 2 av 3:
    Välja när man ska hämta hundavfall
    1. Bild med titeln Rengör hundavfall från en bakgård Steg 4
    1. Ta bort hundavfallet omedelbart.Om du vet för ett faktum att din hund har pooped, kan du välja att gå ut omedelbart och samla den efter att din hund kommer tillbaka inuti.Detta är det bästa alternativet för personer med små meter eller många hundar.
    • Övervaka din hunds utomhustid.Detta ger dig en utsiktspunkt som du kan se om din hund pooped.Annars måste du träna där poopen är och samlar den senare.
    • Om du har bråttom och inte kan rensa poopen omedelbart, spraya den med flygande insektsspray.Sprayen kommer att döda flugor hela dagen och ägget kommer inte att kläcka.Samla avfallet senare eller som en del av en daglig hämtning.Använd inte insektspray på poop om du tänker låta din hund ut i gården igen innan du städar det avfall du sprutade.
    • Om du har små barn tillgång till området är det lämpligt att städa upp hundavfallet omedelbart, eller åtminstone en gång dagligen.
  • Bild med titeln Rengör hundavfall från ett bakgård Steg 5
    2. Rensa hundavfallet i slutet av dagen.Jämfört med övervakning av hundens potttid och plockar upp sin poop varje gång det går, rengöring av all din hunds poop en gång varje dag kan spara tid och ansträngning.Om du bara har en hund, kommer det förmodligen inte att poop mer än en gång om dagen, så rengöring i början eller slutet av dagen är ingen stor sak.
  • Denna metod kräver att du placerar poopen.Mentalt dela upp din gård i remsor en eller två kvadratmeter bred.Börja i ett hörn och fortsätt att gå ner en sådan rad på din gård, skanna marken när du går.
  • När du går hela längden på en given rad, vänd och gå ner i raden intill den.
  • När du ser poopen, plocka upp den med en pappershandduk i din handske och släpp den i en plastpåse.Kassera det i soporna.
  • Bild med titeln Rengör hundavfall från en bakgård Steg 6
    3. Plocka upp din hunds poo dagligen. Om du rengör poopen snabbt, kommer de parasitiska ägg och larver som kan gömma sig i din hunds poop inte ha tid att komma in i jorden och fortsätta att växa och lägga ägg. Du bör städa din hunds poop inom 24 timmar efter ankomst i din bakgård.
  • Välj en tid som är bekväm för dig.Försök att göra det samtidigt varje dag, till exempel rätt efter middagen eller strax efter att du går med hunden.
  • Bild med titeln Rengör hundavfall från ett bakgård Steg 7
    4. Skapa ett regelbundet rengöringsschema.Oavsett om du väljer att städa omedelbart eller dagligen, håll dig skyldig till din plan.Hundpoo kan uppstå snabbt om det inte städas regelbundet.Storleken på bakgården och antalet hundar som använder det borde vara de viktigaste faktorer som du anser när du bestämmer hur snabbt och hur ofta du rengör din bakgård. För både små och stora varv, bör du städa din hunds poop från din gräsmatta dagligen.
  • Ta alltid upp hundavfall under dagslys.Ingenting är mer frustrerande än att gå runt i mörkret försöker hitta hundpoo.Även med en ficklampa är chansen att du kommer att gå i hundpoo är för hög.Om du anländer hem för sent eller stiga för tidigt, kanske du inte har dagsljus.I det här fallet, städa upp hundavfallet från din bakgård en annan dag.
  • Låt dig inte bli låst i ett gårdsrengöringsschema som du inte kan hålla.
  • Del 3 av 3:
    Bortskaffande av hundavfall
    1. Bild med titeln Rengör hundavfall från en bakgård Steg 8
    1. Överväg att få en separat papperskorg.Om din papperskorgen samlar soporna sällan kan du oroa dig för att det blir stinkigt med hundpoo.Även när pooen är inslaget i påsar, kan doften vara ganska kraftfull, särskilt på sommaren.Du kan lösa detta problem genom att investera i ett mindre, separat papperskorgen speciellt för hundavfall.Se till att den har ett lock.Placera ett fodrar i det som du skulle med någon annan burk, men lämna det ute och tömma det i din större papperskorgen när din sopdirektör anländer.
    • Om din papperskorgen tenderar att vara relativt stinkande, även utan tillägg av hundavfall, är det lite att vinna från att utnyttja ett separat papperskorgen bara för hundavfall.
    • Om du inte vill kassera ditt baggade hundavfall i en separat burk, placera den i din primära soptunna (den stora som sitter av kanten).
  • Bild med titeln Rengör hundavfall från ett bakgård Steg 9
    2. Installera ett Djuravfall Digester.En Djuravfall Digester är en enhet som bryter med hunden i en säker, biologisk nedbrytbar vätska som sedan absorberas av din gård.För att använda enheten, släpp helt enkelt avfallet i öppningen, tillsätt varmt vatten och tillsätt matsmältningsmedlet.
  • Den exakta mängden vatten och matsmältningsmedel som krävs beror på den DIGESTER-modell som du har.
  • Installationen är relativt lätt, men kräver att du gräver ett grunt hål (vanligtvis ungefär en kubikfot) i din gård.Detta gör det möjligt för den flytande pojen att släppa långsamt in i gården utan att poola på gräset.
  • Följ alltid tillverkarens anvisningar när du använder ditt husdjursavfall.
  • Bild med titeln Rengör hundavfall från en bakgård Steg 10
    3. Vänd din hund Poo till gödselmedel.I sitt naturliga tillstånd är hundpocken inte ett bra gödningsmedel, eftersom det innehåller skadliga bakterier och (potentiellt) parasiter.Ny teknik, men tillåter dig att jäsa din hundpoo med hjälp av kommersiellt tillgängliga kit.Fermentationsprocessen kommer att avlägsna de toxiska elementen och lämna näringsrik jord.
  • Den grundläggande processen innefattar att blanda en fermentiv accelerant, en torrblandning och vatten i specifika mängder, sedan lägga till poo till en liten hink.
  • Efter hinken är full, gräva ett litet hål i din gård och stackar blandningen i.Täcka med jord.
  • Efter ungefär två veckor kommer poolen att förvandlas helt till frisk mark.
  • Pet Waste-fermenteringssystem finns i några butiker på västkusten, men kan enkelt beställas online.
  • Använd inte hundens gödselmedel på växter som är avsedda för konsumtion.
  • Bild med titeln Rengör hundavfall från en bakgård Steg 11
    4. Var försiktig när du spolar din hund slösa ner på toaletten.Många städer förbjuder husdjursavfall i mänskliga toaletter eftersom avloppssystem kan inte korrekt bearbeta det.Det är bäst att fel på sidan av försiktighet och lägg din hundspoo i soporna.Alternativt, om du vill göra några undersökande, kontakta din lokala avdelning för hälsa eller kommunal avfall och ta reda på om det är möjligt att spola hundspolen ner på toaletten.
  • Om ditt lokala avloppsvattensystem tillåter Pet Poop, kan du använda spolbara poopväskor.Dessa påsar är speciellt utformade för att bryta ner när de kommer i kontakt med vatten.
  • Tips

    Håll en rulle avfall kan linjer praktiskt i bakgården för pickup.
  • Du kanske vill lägga på en viss optimistisk musik eftersom det här kan vara ett tråkigt jobb om du har låt avfallet bygga upp över gården.
  • Om du gör det till en chore för barn, se till att barnen vet hur man hämtar hundpoppen hygieniskt och kasserar det säkert. Se till att de tvättar sina händer noggrant efter varje rengöring.
  • Om du hatar att samla hundens poop, finns det på vissa ställen tjänster som kommer att falla och göra det för dig. Fråga din vanliga trädgårdsmästare om hon eller han kommer att inkludera detta som en del av deras trädgårdsarbete.
  • Om det inte är din hund, men en granns hund pooping i din bakgård, fråga din granne för att begränsa hunden till sitt eget område. Kontakta din lokala kommun för råd om din granne misslyckas med att begränsa hunden. I många jurisdiktioner är det olagligt för hundägare att låta sina hundar lämna avfall på annat håll.
  • Om du inte vill att hunden ska göra sin verksamhet i specifika områden, stäng av dessa områden eller täcka dem.
  • Varningar

    Slå inte ner hundavfall från trottoarer, uteplatser, cementerade områden, etc. eller du kan sprida bakterierna.
  • Istället bära handskar och använd varmt vatten för att skrubba området rena. Använd ett desinfektionsmedel för att minimera chanserna att sprida någon sjukdom eller parasiter som avfallet kan innehålla.Efteråt desinficera alla verktyg som används för att rengöra området.
  • Om hundavfallet är onormalt (till exempel om det är rinnande eller lös), ta din hund till veterinären för en omedelbar kontroll.
  • Saker du behöver

    • Handskar
    • Plastpåsar
    • Scooper
    • Lämplig fack för bortskaffande av hundavfall
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande