Hur man bryr sig om en badare rakborste

Kvalitet Badger Shaving borstar är fyllda med de finaste kvaliteterna av badger hår, särskilt väl lämpad för att raka med traditionella rakor och krämer. Badger hår är ofta föredraget för våt rakning eftersom det absorberar vatten, är mjukt och hållbart och det lathers väl.

Att ta hand om att badger borstar är ordentligt viktigt för att se till att de varar länge. Att vara en naturlig produkt, med kärleksfull vård, bör en badare rakborste vara tio till femton år. Följande steg kommer att förklara de bästa sätten att säkerställa detta.

Steg

Metod 1 av 3:
Välj en badgerborste
  1. Bild med titeln Vård för en Badger Shaving Borste Steg 1
1. Välj Badger Shaving-borsten enligt dina behov och budget. Medan rengöringsmetoderna i den här artikeln är lämpliga för varje typ av borste, är det till hjälp att förstå det sätt på vilket badare rakborstar är "gradvis" (Meddelande att det inte finns någon standardnamnkonvention, så namnvariationer ges här):
  • Ren badger, eller mörk badger (standard) - håret som används här härrör från mage, axlar, nacke och skinkor av badger. Detta hår är vanligtvis mycket mörkt och det är grovare än andra typer av badareborste. Borstar gjorda av detta hår tenderar att vara maskinmonterad, och de är den mest prisvärda versionen av Badger Shaving Brush Range.
  • Grå badger, standard, ren - detta hår tas från svansen och baksidan av badger. Det är lättare, nästan grått. Återigen tenderar den här versionen att vara maskinmonterad.
  • Premium Badger, finaste, avsmalnande eller bästa badger - detta hår tas från baksidan av badger och färgbandet varierar från ljus, till mörkt band, att tända igen. Hårets tips är tunnare än basen och det gör dem mjuka. Den här versionen är vanligtvis monterad för hand och är dyr. Det anses vara bäst för lätta skägg.
  • Silver Tips / Silver-Spet Badger, ibland kallad "super", (Även om det kan innebära att det är något underlägset för silver-tipsen) - den här typen av borste använder bara nackhår som lyser under vintern, vilket gör det väldigt dyrt. Det är vit, med ett litet mörkt band. Det är väldigt mjukt och är lämpligt för män med hudförhållanden.
Metod 2 av 3:
Rengör först av din badare rakborste
  1. Bild med titeln Vård för en badger rakborste Steg 2
1. Tvätta en ny Badger Rakningsborste väl innan du använder den. Före dess första användning bör en ny Badger-rakborste tvättas försiktigt men noggrant med varmt tvålvatten.
  • Var beredd på att vissa hår kommer att lossa. När du får en ny pensel är det ganska naturligt för några få håriga hår att komma ifrån borsten under de första veckorna - det här är kortare hår som inte riktigt nått limbasen och det borde inte vara en anledning till oro.
  • Bild med titeln Vård för en badger rakborste Steg 3
    2. Låt det torka. Placera rakborsten i sin hållare med borstarna vända ner. Innan du lagrar är det alltid viktigt att tillåta att rakborsten torkar noggrant, eftersom det är våt och fuktigt kan skada borsten. Som visas i bilden, kör din rena tumme över borsten för att kontrollera att det är torrt.
  • Metod 3 av 3:
    Med hjälp av badare rakningsborsten
    1. Bild med titeln Vård för en badger rakborste Steg 4
    1. Våta borsten noggrant före användning. Doppa spetsen på borsten i rakkräm eller tvål (du kan använda en rakskål). Lödder försiktigt med en ljus cirkulär eller upp-och-down-rörelse. Vid applicering av rakningskräm eller tvål, undvik att applicera så mycket tryck som Badger Hair Splenays - var försiktig.
  • Bild med titeln Vård för en Badger Shaving Borste Steg 5
    2. Skölj borsten. Efter rakning, skölj borsten försiktigt men noggrant i rent, varmt vatten.
  • Bild med titeln Vård för en badger rakborste Steg 6
    3. Bläddra överflödet bort och placera borsten i ett stativ med håret som pekar ner. Om du inte har ett stativ, lämna borsten som pekar i snarare än horisontell, så att luften kan komma till alla hår och torka borsten naturligt.
  • Bild med titeln Vård för en badger rakborste Steg 7
    4. Var säker på att din borste har luft. Naturligt hår som är kvar vått kan utveckla mögel-försök att undvika att omsluta en våt borste i ett för litet utrymme.
  • Om du håller det i badrumsskåp, se till att det har tillräckligt med utrymme för att torka.
  • Om du rakar hemifrån och håller din rakborste i ett resetör eller kitväska, ge det möjlighet att torka så fort du kan.
  • Bild med titeln Vård för en Badger Rakningsborste Steg 8
    5. Rengör om det behövs. Om din borste blir påverkad av mögel eller en uppbyggnad av tvål, blötlägga den i en lösning av borax, som kan erhållas från ett apotek.
  • Tips

    Saker du behöver

    • Kvalitetsrakborste
    • Rakborstställ eller liknande enhet
    • Tvålvatten för inledande ren
    • Rese rör eller kit väska för resor
    • Borax för att avlägsna mögel, om det behövs
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande