Hur man slår igenom elden och flammorna på experten

Drakekraftens "Genom eld och lågor" Från bandets 2006-album Omänsklig rampage är inte bara den svåraste låten på Guitar Hero III - det är högt i körningen för svårast i hela serien. Mer än någonting annat, överlevande "Genom eld och lågor" på expert kräver mycket och mycket träning, men med några knep är det möjligt. Faktum är att låten blev först misshandlad med ett perfekt betyg 2008.

Steg

Del 1 av 3:
Överleva intro
  1. Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 1
1. Använd ett gummiband eller Capo för att hålla ner den gröna anteckningen. Intro-sektionen av den här låten, som tvingar dig att växla mellan gröna anteckningar och de andra anteckningarna på nacken i en snabb eldstakt, anses av många vara en av de svåraste sektionerna i hela låten. Ett vanligt knep som Guitar Hero-experter använder för att göra det här avsnittet är att hålla den gröna anteckningen som hålls nere med ett verktyg som ett gummiband, en hårskärm, eller en verklig gitarrkapo i hela avsnittet. På så sätt måste spelaren bara fokusera på de andra noterna - inte nödvändigtvis en lätt uppgift, men en lättare ett.
  • Om du vill använda det här tricket, se till att verktyget du använder har ett tillräckligt tätt hållbart för att hålla den gröna knappen som hålls nere konsekvent men är lös nog att snabbt avlägsnas från den gröna knappen när du vill övergå till resten av låten.
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 2
    2. Använd hammer-ons för intro (inte konstant strumming.) Efter den allra första röda noten är hela intro-sektionen en jätte sekvens av hammer-ons och dragningar, som inte kräver att du strumper, bara för att röra de korrekta knapparna. Det betyder att det är otroligt, det är möjligt att rensa det här avsnittet bara strumming den första anteckningen. Extra Strums kommer inte att förlora några poäng om de är på rätt anteckningar, men de är inte nödvändiga, så du kanske vill fokusera mindre på dem än att slå på rätt anteckningar.
  • Hammer-ons spelas av strumming en anteckning och "hamra på" Den andra anteckningen ovanför genom att röra den utan strumming. Omvänt spelas drag-offs genom att strumming den första anteckningen och röra noteringen under den utan strumming. I gitarrhjälte har hammer-ons och pull-off-anteckningar ett vitt centrum (utan en svart kant).
  • Det svåra med att använda enbart hammer-ons och pull-offs för intro är det, om du saknar en enda anteckning, måste du strum igen för att återställa "sträng." Om du inte uppmärksammar, är det lätt att sakna dussintals anteckningar genom att glömma att strumas efter ett misstag.
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 3
    3. Alternativt, överväga att knacka på intro. Att spela intro-sektionen kan vara mycket svårt att leka med en hand. Om du har svårt att nå de blå och orange noterna samtidigt som den gröna anteckningen hålls nere, överväga att använda din strumming hand för att hjälpa.
  • För att göra detta, ta med din strumming hand upp nacken på gitarr efter den första strumen och använd ditt pekfinger och långfinger för att hantera de blå och orange anteckningarna. Till exempel, om du strumar med din högra hand, skulle du strumera den första anteckningen med din högra hand och sedan använda ditt högra index och långfinger för att spela de blå och orange anteckningarna (om du är en vänster, gör det exakta motsatsen.)
  • Några högkvalitativa spelare använder även armbåge av sin strumming hand För att slå den första anteckningen - det här gör att de kan få sina fingrar på plats för att tappa omedelbart.
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 4
    4. Lämna en färg ut ur Intro-sektionen. Har problem med att slå varje anteckning i Intro-sektionen? Försök att begränsa dig själv till bara fyra och lämna ut en av de svårare att slå (som till exempel den orangeanteckningen.) Du kommer att sakna några punkter, men det finns tillräckligt med anteckningar i den intro sektionen som du inte kommer att göra dåligt nog för att misslyckas så länge du slår allt annat.
  • Tänk på att om du saknar anteckningar och bryter din streak, måste du vara redo att strumma igen - din sekvens av hammer-ons och drag-offs kommer inte att genomföra.
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 5
    5. Var redo att övergå omedelbart till snabba vågar. En av de svåraste sakerna om intro är det, efter att ha upprepat samma extremt svåra mönster över och över, slutar det med en mycket snabb sekvens av skalor som inte alls är som vad som kom förut. Men den här delen är det inte omöjlig Om du vet vad som kommer:
  • Intro-mönstret slutar på en grön anteckning och vågorna börjar på en orange anteckning - dessa råkar vara på samma ställen eftersom de är under intromönstret, så om du uppmärksammar, kan du övergå smidigt från en till den andra.
  • Den första nedåtgående körningen är alla dragkroppar. Men den andra gröna anteckningen längst ner i skalan måste strummas igen. Därefter måste den andra orangeanteckningen längst upp i skalan strummas också.
  • Del 2 av 3:
    Komma igenom resten av sången
    1. Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 6
    1. Om det behövs, lämna gummibandet tills sången börjar. Om du använde gummibandricket som beskrivits ovan kan det verka som om du behöver ta av gummibandet av den gröna noten så snart introen är över. Detta är inte faktiskt sant - i Guitar Hero, om du spelar en enda anteckning, kan du få några anteckningar "under" Det (längre ner på fret) höll sig ner och du kommer fortfarande att slå noten. Eftersom det inte finns några ackord (två anteckningar eller mer på en gång) tills precis innan texterna börjar, kan du faktiskt lämna gummibandet fram till dess och det påverkar inte din spelning.
    • Detta är praktiskt eftersom det håller dig från saknade anteckningar genom att ta en sekund för att flytta gummibandet ur vägen under de tidiga delarna av sången, som är fyllda med anteckningar. Efter det första ackordet är det en kort paus i gitarrdelen, så du har en sekund att bli av med gummibandet säkert.
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expertsteg 7
    2. Använd en stadig 16: e noteringsrytm för de snabba strummade sektionerna. Under hela låten finns det många delar där en enda anteckning måste spelas mycket snabbt för en sekund eller två. Det bästa sättet att ta itu med dessa delar är inte till vildt strum så fort du kan - det här kan faktiskt få dig att förlora poäng och bryta din strejk genom att spela för många anteckningar. Istället vill du använda en snabb men mycket stadig rytm. Eftersom det finns så många anteckningar packade i dessa sektioner, med hjälp av ett strumming tempo, det är inte stadigt kan orsaka att du saknar dussintals anteckningar.
  • För sektioner som "Inlägg" avsnittet strax efter intro där denna snabba rytm växlar mellan flera anteckningar, koncentrera dig på att hålla din strumming stadigt och bara flytta dina frettingsfingrar när du behöver byta anteckningar. När du har fått din strumming under kontroll, är dessa sektioner inte så svårt.
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 8
    3. Nagla "lättare" Star Power Sections. Att ha en reserv av stjärnkraft att falla tillbaka på under den här låten kan göra skillnaden mellan seger och misslyckande. På grund av detta vill du se till att du tar alla möjligheter att bygga upp stjärnkraft som du kan få. Saknar en Easy Star Power-sektion är inte ett alternativ i den här låten! Nedan är några av de mindre svåra sektionerna nära början av låten där du kan tjäna Star Power - om du kan få dessa, kan du få de enkla sektionerna i hela låten:
  • Strax innan de höga instrumenten sparkar tillbaka under den första versen finns det några lätta ackord följt av en kort skala som kan träffas för stjärnkraft.
  • Strax efter detta finns det en lång sträng av snabba gröna anteckningar som ger stjärnkraft.
  • När texterna växlar till "Så nu flyger vi någonsin gratis / vi är fria före åskväderna," Det finns två enkla stjärnkraftsektioner i rad.
  • I början av den första kören ("Så långt borta..."), det finns en mycket lätt två-ackordstjärna kraftmöjlighet. Använd Whammy Bar här för att få extra Star Power!
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 9
    4. Använd din stjärnkraft försiktigt. I en svår sång så här där överlevnad är viktigare än att vinna poäng, är Star Power inte till hjälp om du inte använder den för att hjälpa dig genom de svåraste fläckarna. Medan nästan hela sången är tillräckligt svårt för någon del att orsaka misslyckande, det finns några delar som de flesta högtalare är överens om är ännu hårdare än resten. Dessa är listade nedan (namnen för varje sektion kommer från träningsläge):
  • "De är hammare" (intro)
  • "Svartaste vågor"
  • "Klimatisk uppbyggnad"
  • "Hermans solo"
  • "Vad i..!?"
  • "Ramping Dragons."
  • "Twin solo" - Om du kan komma förbi detta, ska resten av låten vara hanterbar.
  • Del 3 av 3:
    Bygga upp dina färdigheter
    1. Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 10
    1. Gör full användning av träningsläge. Guitar Hero`s Inbyggda övningsfunktion är din bästa vän när det gäller att erövra extremt hårda låtar som "Genom eld och lågor". I praktiken lägger du ett brett utbud av praktiska funktioner som gör det enkelt att gradvis arbeta upp för att spela "verklig" låt. Dessa inkluderar:
    • Förmågan att sakta ner tempo av låten.
    • Förmågan att utöva enskilda delar av låten utan att behöva spela resten av låten.
    • Möjligheten att justera rullningshastigheten - Observera att det här kräver att du matar in en fuskkod via alternativmenyn.
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 11
    2. Börja spela låten på en "genomförbar" svårighet, sedan jobba upp till expert. Om du inte har kunskaper i Herman Li (gitarrist och låtskrivare för Dragonforce), oddsen som du kan rensa den här låten på expert första gången du försöker är mycket, mycket smal. Det bästa sättet att bli bra på den här låten är i allmänhet att börja med en svårighet som gör att du kan komma igenom hela låten konsekvent (även om den svårigheten är lätt.) Detta kommer att ge dig en känsla för det viktiga "stunder" av sången och hjälpa dig att gradvis bygga din hastighet och noggrannhet (även om hoppen från normala till hårt och svårt för expert är ganska massiva.)
  • Dessutom kan du spela med enklare svårigheter att du kommer över intro så att du kan träna de delar som kommer efter.
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 12
    3. Öva andra svåra låtar för variation. De färdigheter som gör att du kan slå andra svåra gitarrhjälte är lika användbara för "Genom eld och lågor" - Plus, öva andra hårda låtar ger dig ett litet utbud för att hålla dig från "slocknar" på Dragonforce. Nedan är ett urval av gitarrhjälte sånger från de spel som har "Genom eld och lågor" som anses vara några av de svåraste:
  • Guitar Hero III
  • "Regnar blod" av slayer
  • "Djävulen gick ner till Georgien" (omslag) ursprungligen av Charlie Daniels band
  • "Ett" av Metallica"
  • Guitar Hero Smash Hits
  • "Lek med mig" extrem
  • "Odjuret och skökan"genom avenged sjufaldig
  • "Menig soldat" av Iron Maiden
  • Bild med titeln slå genom elden och flammorna på expert steg 13
    4. Lyssna på sången i det verkliga livet. Del av vad som gör "Genom eld och lågor" så svårt att rensa är att det är väldigt svårt att gissa vad som kommer nästa. Men lyssnar på låten i det verkliga livet tills du mer eller mindre kommer ihåg hur hela saken går kan göra det lite lättare. När du har en bra känsla för sångens progression kan du planera framåt när du spelar den i Guitar Hero - till exempel, om du vet att Herman Lis omöjliga Solo är på väg att börja, kanske du vill hålla fast vid utlösning av din Star Power tills du verkligen behöver det.
  • Tips

    Om du är beroende av stjärnkraft för att passera solos, är timing allting.Det finns 3 lätt att uppnå Star Power-fraser i Solos.Var försiktig så att du inte använder dina befintliga Star-krafter på ett sätt så att när det går ut kan du inte samla 2 av de 3 fraserna.Ett bra tips är att använda din befintliga stjärnkraft omedelbart när solosen börjar (istället för att vänta).När den stjärnkraften slutar, bör du vara redo att ta den 1: a 3-stjärniga kraftfraser.
  • Om du vill att det är nästan omöjligt, sätt hyper-hastighet fuska i fuskmenyn och vända den till "hastighet # 5". Koden är orange, blå, orange, gul, orange, blå, orange, gul (ett bra sätt att komma ihåg är den första bokstaven i varje färgstavar "o pojke o pojke"). Kom ihåg att stumma noten när du går in i den.
  • Att spela den här låten på co-op hjälper också.
  • För att öva långa hammmer-ons, prova kulten av personlighet solo, eller mitt namn är Jonas Intro, Outo och Solo. Glöm inte att även träna klippor av Dover Intros och en solos på träning.Arbeta dig upp från långsammad hastighet till full hastighet.
  • Övning ger färdighet.Om du inte verkar passera det, jobba med andra låtar. Ett bra övningsmål är att nå 10 miljoner poäng med dina 42 set list sånger.
  • Om du vill lära dig intro, prova den här låten på GH: SH eftersom intro är alla kran noter i det spelet.
  • Varningar

    Spendera inte 10 timmar om dagen och försöker slå den. Bara träna solo, intro, postens galenskap, och "Ramping Dragons." Du blir bättre och bättre.
  • Om du inte vet hur man trycker på solorna i mitten av låten effektivt, försök inte knacka på dem på en riktig prestanda. Bara försök på träningsläge. Om du fortfarande försöker lära dig, kolla upp videor från andra spelare för att se hur de gör det.
  • Saker du behöver

    • Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PlayStation 2, eller kompatibel hemdator
    • Kopia av Guitar Hero III: Legends of Rock eller Guitar Hero: Smash Hits (eller Guitar Hero: Största träffar i Europa) för det ovan angivna systemet som du har
    • Kompatibel gitarrkontroller eller ett lämpligt alternativt kontrollschema för det system du har
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande