Så här får du tillgång till youtube-studio beta på en dator eller mac

YouTube bygger en ny version av deras "Creator Studio" med många användbara funktioner. De ändrar också sitt namn till "YouTube Studio". Du kan effektivt hantera och analysera dina videoklipp med det här verktyget. ThisArtikel hjälper dig att komma åt YouTube-studio beta.

Steg

  1. Bild med titeln YouTube hem url.jpg
1
Logga in på ditt YouTube-konto. Öppna Youtube.com I din webbläsare. Om du inte redan är inloggad på ditt konto, klicka på LOGGA IN att göra så.
  • YouTube Studio Beta är för närvarande endast tillgänglig för Chrome, Opera och Firefox på skrivbordet. Se till att din Browser är uppdaterad.
  • Bild med titeln YouTube profilbild längst upp till höger .jpg
    2. Klicka på din profilbild längst upp till höger på sidan. När du klickar på det visas en rullgardinsmeny där.
  • Bild med titeln Open YouTubeCreator Studio.jpg
    3. Välj Skapare studio Från rullgardinsmenyn. Detta öppnar den tidigare versionen av YouTube Creator Studio (Creator Studio Classic).
  • Bild med titeln Tillgång till YouTube Studio beta.jpg
    4. Klicka på den blåfärgade YouTube studio beta knapp. Du ses på den vänstra menypanelen. YouTube-studion öppnas i din flik efter att du har gjort det.
  • Bild med titeln et den nya
    5. Ställ in den nya "YouTube Studio" som din standard skapareupplevelse (valfritt). Klicka på inställningar Alternativ från vänstra menyn och välj YouTube Studio (Beta) Från dialogrutan. Klicka sedan på SPARA Länk för att spara dina ändringar.
  • Bild med titeln YouTube studio beta kink.jpg
    6. Alternativt, direkt gå till  studio.Youtube.com För att komma åt YouTube-studio beta. Bokmärke sidan för att snabbt komma åt det igen.
  • Tips

    Klicka på Creator Studio Classic Alternativ i det nedre vänstra hörnet av sidan för att gå tillbaka till den gamla versionen av Creator Studio.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande