Hur man skapar ett minecraftkonto

Thistaaches du hur du skapar ett nytt minecraftkonto för Minecraft Java Edition (online). Från och med början av 2021, registrerar du MINECRAFT innebär att du måste registrera dig för ett Microsoft-konto. Om du redan har ett Microsoft-konto (det här inkluderar Xbox-konton), kan du logga in på den från Minecraft-webbplatsen för att skapa ditt nya Minecraft-konto. Om inte, är registreringen snabb och enkel. Om du redan har ett MOJANG-konto måste du så småningom migrera den till Microsoft så att du kan fortsätta att spela, men från och med april 2021 har migrationen inte börjat.

Steg

  1. Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 1
1. https: // Minecraft.netto I en webbläsare. Detta tar dig till Minecraft-webbplatsen.
  • Om du redan har ett minecraftkonto via Mojang måste du migrera det till Microsoft vid någon tidpunkt 2021. Men från och med april 2021 har MINECRAFT inte börjat migrera konton. När det är dags att migrera ditt konto, ser du ett meddelande (med instruktioner) i din profil på Minecraft.netto och i launcher.
  • Om du har ett Legacy Minecraft Premium-konto som du aldrig har migrerat till ett Mojang-konto, kommer du inte att kunna migrera till ett Mojang-konto nu. Men efter att MOJANG-konton börjar migrera till Microsoft, kommer du att kunna migrera direkt till ett Microsoft-konto.
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 2
    2. Klick LOGGA IN I det övre högra hörnet. Inloggningsskärmen visas.
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 3
    3. Klick Logga in med Microsoft Om du redan har ett Microsoft-konto. Minecraft är i färd med att byta från Mojang till Microsoft-konton. Om du har ett befintligt Microsoft-konto (detta inkluderar Xbox Live-konton) kan du använda den för minecraft. Klicka bara på knappen och ange ditt Microsoft-kontoinloggningsinfo för att logga in.
  • När du loggar in är ditt Minecraft-konto klart och du behöver inte fortsätta med den här metoden. Nu kan du ladda ner spelet om du inte redan har eller kolla försöksversionen innan du köper.
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 4
    4. Klick Registrera dig gratis! Om du inte har ett Microsoft-konto. Nu när minecraft flyttar sig från Mojang konton till Microsoft-konton, är att skapa ett Microsoft-konto, hur du kommer att anmäla dig till Minecraft.
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 5
    5. Ange din e-postadress och klicka på Nästa. Om du inte har en e-postadress kan du välja Använd ett telefonnummer istället att använda ett telefonnummer, eller Få en ny e-postadress att sjunga upp för en utsikt.com adress nu.
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 6
    6. Skapa ett lösenord och klicka på Nästa. Detta är det lösenord du använder med din e-postadress eller telefonnummer för att logga in.
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 7
    7. Ange din region och födelsedatum och klicka på Nästa. När du har angett den här informationen skickar Microsoft dig en verifieringskod via e-post (eller textmeddelande om du angav ett telefonnummer).
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 8
    8. Ange verifieringskoden och klicka på Nästa. Det är den 4-siffriga koden i e-post eller text från Microsoft.
  • Det kan ta några ögonblick för koden att komma fram. Kontrollera din spam eller skräpmapp om du inte får meddelandet om några minuter.
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 9
    9. Lös pusslet för att bevisa att du inte är en robot. När du är klar blir du ombedd att ställa in din nya Xbox Gamertag.
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 10
    10. Skapa en Xbox Gamertag och Avatar. En gamertag är det namn som representerar dig i Xbox Online Community. Du kan klicka på ett av de föreslagna namnen eller Kom upp med en cool en själv. Din avatar är den bild som visas bredvid din gamertag online. Använd pilarna för att bläddra igenom alternativen och klicka på den som du gillar bäst.
  • Bild med titeln Skapa ett minecraft-konto Steg 11
    11. Klick NU GÅR VI. Du har nu ett minecraftkonto och är inloggade till Minecraft.netto.
  • Om du inte har Minecraft Java Edition än, klicka på Köp Minecraft: Java Edition att köpa det nu, eller klicka på Ladda ner launcher för att spela provversion För att förhandsgranska spelet först.
  • Om du vill ändra din Microsoft / Xbox-kontoinformation, klicka på den stora gula knappen som säger "Ändra kontoinställningar på Microsoft.com" på botten av sidan.
  • Tips

    Använd om möjligt en e-postadress som du har enkel åtkomst till, men inte en som du använder ofta.
  • Mojang kommer bara att kräva att du loggar in på Minecraft-klienten och deras hemsida. Ge inte ditt användarnamn och lösenord ut för något annat, även om det verkar vara ett mail från Mojang.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande