Hur man crouch i minecraft

Crouching, eller smyga, i Minecraft kan du smyga upp på fiender och flytta långsamt genom världen. Det är mycket användbart för att bygga överhängande strukturer, eftersom du inte kommer att gå över kanten. Sneaking kan dölja ditt spelarnamn från andra spelare när du spelar online och förhindrar att du gör fotspår.

Steg

Metod 1 av 3:
Windows, Mac och Linux
  1. Bild med titeln Crouch i Minecraft Steg 1
1. tryck och håll . ⇧ Skift att crouch och smyga. Du kommer att stanna krokad så länge du håller nyckeln. Den här nyckeln är densamma för alla datorversioner av minecraft.
  • Bild med titeln Crouch i Minecraft Steg 2
    2. Växla Crouch-förmågan. Medan du inte kan byta det som standard, finns det några lösningar som du kan använda för att vända crouchen till en växel istället för att behöva hålla nyckeln:
  • Windows - Håll ⇧ Skift, håll sedan Alt. Spelet kommer att frysa tillfälligt. Släpp båda tangenterna och tryck sedan på Alt om igen. Spelet kommer att frigöra, och du kommer att vara låst i smygande. Tryck på ⇧ SHIFT igen för att återgå till normal.
  • Mac - Ändra Sneak-kommandot till ⇬ Caps Lock. Detta blir snubblar i en växel istället för att behöva hålla den.
  • Metod 2 av 3:
    Minecraft pe
    1. Bild med titeln Crouch i Minecraft Steg 3
    1. Se till att Minecraft PE är uppdaterad. Sneaking är en relativt ny funktion för Minecraft PE (version 0.12.1), så du måste ha de senaste uppdateringarna för att komma åt det:
    • Android - Öppna Google Play Store och sök efter "Minecraft pocket edition." Om sidan har en "Uppdatering" Knapp, tryck på den för att ladda ner och installera eventuella uppdateringar. Om det bara har en "Öppna" Knapp, Minecraft PE är uppdaterad.
    • iOS - Öppna App Store och tryck på "Uppdateringar" fliken längst ner. Hitta Minecraft Pocket Edition i listan med appar och tryck på "Uppdatering" knapp. Om du bara ser en "Öppna" Knapp, Minecraft PE är uppdaterad.
  • Bild med titeln Crouch i Minecraft Steg 4
    2. Dubbelklicka på ◇-knappen för att crouch. Du hittar den här knappen i mitten av din rörelsekontroll på den nedre vänstra sidan av skärmen. Det kommer att vara indragna när det är aktivt. Tryck det två gånger snabbt för att aktivera det.
  • Bild med titeln Crouch i Minecraft Steg 5
    3. Dubbelklicka på ◇ igen för att växla crouch. Du kommer att stanna krokad så länge som knappen är indragad. Dubbelklicka på det igen för att växla normal gånghastighet igen.
  • Metod 3 av 3:
    Konsolversioner
    Bild med titeln 4862505 6
    Bild med titeln 4862505 6
    1. Tryck på rätt analoga pinne in för att växla Crouch på. Om du spelar på en Xbox eller PlayStation kan du växla Crouch på genom att trycka på höger pinne i kontrollenheten tills den klickar.
    • Om du spelar på en PlayStation Vita trycker du ner på riktningsdynan istället för att klicka på den högra pinnen.Bild med titeln 4862505 6b1
  • Bild med titeln 4862505 7
    Bild med titeln 4862505 7
    2. Tryck på höger pinne igen för att växla crouch. Du kommer att stanna krokad tills du växlar bort igen.
  • På Vita trycker du ner igen för att växla bort.Bild med titeln 4862505 7b1
  • Tips

    Sneaking kommer inte att låta dig komma in i mindre öppningar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande