Så här laddar du ner gratis appar på android

Thistaaches du hur man hittar och ladda ner gratis appar för Android. Det finns många gratis appar som är tillgängliga för Android, inklusive många gratis spel. Du kan ladda ner gratis Android-appar från Google Play Store, som kommer att installeras på alla Android-telefoner och tabletter. Fler avancerade användare kan välja att ladda ner appar från en alternativ appmarknad som aptiode - var bara medveten om att apparna som hittades det inte är vetted av Google.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda Google Play Store
  1. Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 1
1. Öppna Google Play Store
Bild med titeln androidgoogleplay.jpg
. Det är appen som har en ikon som liknar en färgstark triangel.Tryck på ikonen på din startskärms- eller appmeny för att öppna appen.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 2
    2. Knacka Topplistor. Det är den andra fliken under den gröna bannern högst upp i Google Play-butiken.Den har en liten ikon som liknar ett stapeldiagram.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 3
    3. Knacka Toppfria appar eller de bästa gratis spelen. Dessa flikar är ovanför listan över appar i Google Play Store. Dessa flikar visar en lista över de mest nedladdade gratis apps eller gratis spel.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 4
    4. Sök efter en app du vill ladda ner. Bläddra ner och bläddra i listan med appar tills du ser något du tycker är intressant.
  • Alternativt, om du vet namnet på en app eller ett spel du vill ladda ner kan du trycka på sökfältet högst upp på skärmen och skriv namnet på appen eller spelet du vill ladda ner.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 5
    5. Tryck på appen eller spelet du vill ladda ner. Detta visar spelets informationssida.
  • Om du bläddrar ner kan du se skärmdumpar och användarrecensioner av appen eller spelet.
  • Numret nedan "Betygsätt och recensioner" Indikerar den genomsnittliga användarbedömningen från andra användare. Användare får ge en app eller ett spel till ett betyg på 1 till 5 stjärnor. 1 stjärna indikerar ett dåligt betyg.5 stjärnor anger ett utmärkt betyg.
  • För att se enskilda användarrecensioner, rulla ner och tryck på Se alla recensioner under den bästa positiva granskningen och den bästa kritiska granskningen.Detta visar en lista med användarrecensioner. Du kan se användarens namn och hur många stjärnor de betygsatte appen högst upp i deras kommentar. Läs användarens kommentar för att få en bättre uppfattning om hur de känner för appen eller spelet.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 6
    6. Knacka Installera under apptiteln.Det är den gröna knappen på toppen av appinfo-sidan. Detta installerar appen eller spelet.Tillåt lite tid för spelet att slutföra installationen. Efter att spelet är avslutat kan du öppna spelet genom att knacka på ikonen på din startskärms- eller app-meny eller genom att trycka på Öppna I Google Play Store.
  • Metod 2 av 2:
    Använda Aptoide
    1. Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 7
    1. Gå till https: // en.aptoide.com / I din webbläsare. Du kan använda någon webbläsare på din Android-enhet.
    • Aptoide är en alternativ appmarknad som låter dig ladda ner appar som du inte hittar i lekbutiken. Av säkerhetsskäl rekommenderar Google inte nedladdning av appar från var som helst utom Play Store. Se till att du fullt ut forskning som du hittar på den här butiken innan du hämtar.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 8
    2. Knacka Installera Aptoide. Det är knappen i mitten av webbsidan. Detta visar en popup som frågar om du är säker på att du vill ladda ner Aptoide.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 9
    3. Knacka Ok eller nedladdning. Detta hämtar APK-filen som kan användas för att installera Aptoide.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android steg 10
    4. Knacka Öppna. Det är i popupen längst ner på skärmen. Detta öppnar apk-filen.
  • Varning: Installera APK-filer från otillförlitliga källor kan orsaka skador på din telefon.
  • Du kanske måste välja en app som kan öppna apk-filer. Om du blir ombedd att välja en app för att öppna filen med, tryck på en app som "Förpackningsinstallatör" och tryck sedan på Alltid För att ange att du vill använda den här appen varje gång du vill installera en APK-fil.
  • Om du får en alarm som säger att din telefon inte tillåter okända appar, se Hur man tillåter appar från okända källor på Android För att uppdatera dina inställningar.
  • Du kan också Installera APK-filer använda Mina filer App på din Android-telefon.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 11
    5. Öppen aptoide. Den har en orange ikon med en vit "v" formad ikon. Tryck på ikonen på startskärmen eller Apps-menyn för att öppna Aptoide, eller tryck på Öppna på pop-up när den slutar installera.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 12
    6. Knacka Hoppa längst ner på skärmen. När du först öppnar Aptoide har det några förklaringar som visas i början. Knacka Hoppa I det nedre högra hörnet för att hoppa över dessa bilder och gå direkt till affären.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 13
    7. Knacka Spel eller appar. Det här är de två flikarna på toppen av Aptoide Store.Knacka Spel Om du vill ladda ner spel. Knacka Appar Om du vill ladda ner appar.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 14
    8. Bläddra efter ett spel eller en app du tycker är intressant. Du kan antingen knacka på Mer Nedan "Toppspel" eller "Topp Apps" För att se en komplett lista över de högsta klasserna eller apparna, eller bläddra ner för att bläddra i spel efter kategori.
  • Om du vet namnet på en app eller ett spel du vill ladda ner, tryck på Sök flik på nedre delen av skärmen. Den har en ikon som liknar ett förstoringsglas. Skriv sedan namnet på det spel eller app du vill ladda ner.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 15
    9. Tryck på en app eller ett spel. Detta visar appinformationssidan.
  • Bläddra ner för att se den genomsnittliga användargranskningen av appen. Det är det orange numret ovanför knappen som säger "Betygsätt denna app." Användare får ge en app till en rating på 1 till 5 stjärnor. 5 stjärnor anger ett utmärkt betyg. 1 stjärna indikerar ett dåligt betyg.
  • För att läsa enskilda användarrecensioner, rulla ner och tryck på Läs allt under "Toppkommentarer" sektion. Detta visar en lista över användaren som granskade spelet. Varje granskning visar användarens namn och hur många stjärnor de gav appen. Läs kommentaren vänster för att få en bättre uppfattning om hur de kände sig om appen.
  • Bild med titeln Ladda ner gratis appar på Android Steg 16
    10. Knacka Installera. Det är den orange knappen nära toppen av app informationssidan.Detta hämtar appen eller spelet som en APK-fil.Du kan installera appen med hjälp av paketinstallatörsappen, eller med hjälp av Mina filer Browser på android.
  • Varning: Vissa spel i Aptoide kan innehålla skadlig programvara som kan orsaka skador på din telefon. Bara ladda ner appar som har en grön ikon som säger "Betrodd" på deras informationssida.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande