Hur man kommer in i hardmode på terraria

Har du sett andra att spela hardmode på terraria? Vill veta hur man kommer in i det?

Steg

  1. Bilden med titeln Gå in i hardmode på terraria steg 1
1. Få lite utrustning. Om du har förstört världarnas ätare och har mycket skuggvågar, gör du lite skuggpansar. Det kan ta några gånger att döda EOW (Världsmatare) för att få tillräckligt med demonit eller skuggvågar. När du har tillräckligt med för en fullständig uppsättning, fortsätt och gör varje rustning. Detta är typiskt den bästa pre-hardmode rustningen i spelet.
  • Bilden med titeln Gå in i hardmode på Terraria Steg 2
    2. Gå ner. När du har rustningen och helst ett varierat vapen (som Sharanga, som är gjord av två smälta raseri, som är gjorda av ett stort antal hellstone barer), måste du gå ner till underjorden. Det är enkelt - gräva bara rakt ner tills du kommer dit.
  • Bild med titeln komma in i hardmode på terraria steg 3
    3. Bygga en arena. När du kommer ner (förhoppningsvis tog du mycket fasta block), bygg en arena - inget speciellt, bara en jätte bro från ena sidan av världen till den andra. Döda en voodoo demon, och det kommer att släppa en voodoo docka. En gång färdig med arenan, titta på Voodoo Dolls riktning. Köttets vägg (den slutliga pre-hardmode chefen) kommer att gissa nära världens ände att dynan står inför. Gå hela vägen till den sidan, flytta sedan tillbaka kanske trettio kvarter.
  • Bilden med titeln Gå in i Hardmode på Terraria Steg 4
    4. Gälla honom. Om du tror att du är redo, så kasta docka till lava eller tryck bara på den, beroende på vilken uppdatering du äger. En av dessa metoder kommer att fungera.
  • Bilden med titeln Gå in i Hardmode på Terraria Steg 5
    5. Förstöra! Köttens vägg kommer då att gissa ganska nära dig, så attackera det med ditt varierade vapen några gånger och sedan springa bakåt. Det sprider sig från munnen Dussintals minions som kallas "The Hungry" och när ett visst antal är dödade blir de mindre rikliga och ersätts med leeches.
  • Bilden med titeln Gå in i Hardmode på Terraria Steg 6
    6. Fortsätt. Det är en bra idé att vara ganska långt ifrån honom, avlägset med minst 20 kvarter. Han har tre huvuddelar: två ögon och en mun mellan ögonen. Skjut bara honom och skjut honom och försök att inte brinna i lava. Att slå på kroppsdelarna behandlar inte bara den delen, men hela väggen.
  • Bilden med titeln Gå in i Hardmode på Terraria Steg 7
    7. Vid hans nederlag. Så småningom kommer han att dö, och det kommer att skapa en låda som innehåller ett brytblad, en pwnhammer och ett visst emblem. Varsågod! Du är nu i hardmode.
  • Tips

    Ögonen har mindre försvar, så försök att förstöra dem först.
  • Lasrarna från ögonen blir snabbare desto lägre är hans hälsa.
  • Stanna väldigt nära munnen, om du är en melee typ karaktär - eftersom ögonen inte kan skjuta och slå dig.
  • Varningar

    Låt honom inte springa över dig. Det kommer att ge dig en debuff som zipsar dig precis framför munnen och samtidigt behandlar du höga skador på dig.
  • Glöm inte under några omständigheter att föra helande potions. Du kommer att dö om du inte tar med dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande