Så här inaktiverar du amazon valutakonverterare

När du handlar från ett land som skiljer sig från din betalningsmetod eller leveransadress kan du använda Amazonas valutakonverterare. Men du kanske inte vill använda omvandlaren och vill inaktivera den. ThisWill lär dig hur du stänger av Amazonas valutakonverterare i en webbläsare. Du kan inte använda den mobilapp för att göra det, men du kan använda webbläsaren på din telefon eller surfplatta.

Steg

  1. Bild med titeln Fira svart historia månad Steg 3
1. Gå till https: // amazon.com / och logga in (om du inte redan). Du kan använda någon webbläsare för att inaktivera Amazonas valutakonverterare.
  • Bild med titeln Kontrollera om du är registrerad för att rösta Steg 4
    2. Sväva din markör över Hej och klicka på Konto. Det här fungerar inte om du lägger till objekt från Förenta staternas region om du har en betalningsmetod i USD, så du måste använda en webbplats / ändra regionen Amazon till vad som är lokalt runt dig (klicka på flaggikonen nästa till ditt kontonamn).
  • Bild med titeln Registrera för att rösta Steg 10
    3. Klick Amazon Currency Converter. Du får se detta under rubriken, "Beställning och leveranspreferenser."
  • Om din fraktadress är i USA och du använder den brittiska versionen av webbplatsen, har du "Amazon Currency Converter" alternativ. Om du befinner dig i samma region som Amazon-webbplatsen du använder, ser du inte det alternativet tillgängligt.
  • Bild med titeln Hjälp att minska könsbaserat våldssteg 1
    4. Klick Stäng av Amazon Currency Converter. Nästa sida visar dig en bekräftelse på att inställningen har inaktiverats.
  • För att slå på den, upprepa den här processen och klicka på Sätta på istället.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande