Hur man tar bort böcker från kindle

Amazons Kindle E-Reader kan du ladda ner e-böcker, dokument och tidskrifter med ditt registrerade Amazon-konto. Ibland kanske du vill ta bort objekt från ditt bibliotek eller enhet eftersom de inte längre är användbara för dig. Eller kanske du vill ta bort allt från en enhet som var förlorad eller stulen. Oavsett varför du vill ta bort böcker från din Kindle, det finns några olika sätt att göra det.

Steg

Metod 1 av 4:
Radera objekt från ditt innehållsbibliotek
  1. Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 10
1. Gå till "Hantera ditt innehåll och enheter."För att permanent ta bort ett objekt från ditt Kindle Content-bibliotek måste du logga in på ditt onlineinnehållsbibliotek på Amazonas hemsida.Öppna en webbläsare för att komma igång.
  • Du kan komma åt ditt innehåll och enheter sida online genom att besöka: https: // amazon.com / mycd
  • Du måste logga in på ditt konto för att komma åt den här sidan.
  • Bild med titeln Ställ in ett Kindle Fire HD Steg 9
    2. Se till att du tittar på fliken "Ditt innehåll". När du har loggat in på ditt konto ska du titta på fliken "ditt innehåll."Om du tittar på en annan flik istället, klicka bara på fliken" ditt innehåll "för att se en lista över objekten i ditt bibliotek.
  • Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 11
    3. Välj den bok (er) du vill radera. Du bör se tomma lådor längst till vänster om din skärm under en kolumn som heter "Select."Varje rad ska ha en låda som du kan kontrollera för att välja boken. Markera rutan bredvid någon av de böcker som du vill radera.
  • Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 12
    4. Klicka på knappen Radera. På toppen, vänster sida av sidan, bör du se en orange knapp märkt "Leverera" och en annan orange knapp märkt "Radera."Klicka på knappen" Radera "för att radera de valda objekten.
  • Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 13
    5. Bekräfta att du vill radera de valda objekten. Du måste bekräfta att du vill radera boken genom att klicka på "Ja, radera permanent."Det är nödvändigt att klicka på den här knappen så att objekten kommer att raderas från ditt bibliotek.
  • En annan ruta kommer att dyka upp som bekräftar vad du bara raderade. Klicka bara på "OK" när du ser den här rutan och det kommer att gå iväg.
  • Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 6
    6. Synkronisera dina enheter. För att ta bort boken (er) som du bara raderade från Kindle-biblioteket på din enhet, är allt du behöver göra att synkronisera din enhet. För att synkronisera din enhet måste du:
  • Öppna din Kindle-program genom att knacka eller klicka på Kindle-ikonen på enhetens skärm.
  • Tryck sedan på de tre prickarna längst upp till höger på skärmen.
  • Det första objektet ger dig möjlighet att "synkronisera och kontrollera efter objekt."Tryck på det här objektet och boken (er) kommer att tas bort.
  • Metod 2 av 4:
    Ta bort böcker från en Kindle-enhet
    1. Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 7
    1. Gå till startskärmen. Du kan komma åt startskärmen på din Kindle genom att knacka på den svarta och vita husikonen. Från startskärmen kommer du att kunna komma åt hela ditt Kindle-bibliotek genom att försiktigt dra fingret upp och ner på skärmen.
  • Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 8
    2. Leta reda på titeln du vill radera. Genom att rulla upp och ner, hitta titeln du vill radera. Om du inte hittar titeln trycker du på ikonen Förstoringsglas längst upp till höger på skärmen. Detta gör att du kan skriva in titeln eller ett sökord och söka efter titeln på din enhet.
  • Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 9
    3. Tryck och håll ned titeln för att ta bort. När du har hittat boken som du vill radera, tryck på fingret på ikonen och håll den där tills en meny visas på skärmen. Håll i några sekunder och en meny kommer att fylla i skärmen. Menyn ger dig flera alternativ, inklusive en som läser "Ta bort från enheten."
  • Välj det här objektet från listan genom att trycka på den. Tapping "Ta bort från enheten" tar bort boken från din Kindle-enhet.
  • Tänk på att när du har tagit bort ett objekt från din Kindle-enhet, fortsätter objektet fortfarande i ditt moln. Det betyder att du kan ladda ner det vid ett senare tillfälle, om du vill.
  • Metod 3 av 4:
    Arkiveringsböcker på Kindle
    1. Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 10
    1. Kraft på din Kindle. Gå till startskärmen genom att knacka på hemikonen. Hemikonet är svart och innehåller ett litet, vitt hus på den.
    • Du kan slå på din enhet genom att hålla ned strömbrytaren. När du tittar på Kindle i en stående orientering, tryck och håll ned strömbrytaren i några sekunder. Din Kindle startar strax efter att du släppt den här knappen.
  • Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 11
    2. Använd 5-vägsregulatorn för att navigera genom ditt bibliotek. När du har hittat den titel du vill ta bort från din Kindle-enhet, se till att den har valts genom att se den är understruken. Understrykningen blir en tjock, svart linje.
  • Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 12
    3. Tryck på höger riktning på din 5-vägs kontroller. Om du trycker på den här knappen visas en åtgärdslista. I botten av åtgärdslistan kommer det att finnas ett alternativ att "ta bort från enheten."Använd din controller, flytta ner till det här alternativet. När du väl är säker på att du vill arkivera din bok, tryck på mittknappen för att välja "Ta bort från enheten".
  • En gång arkiverad kan ett objekt återvinnas. Arkivering tar helt enkelt bort objektet från din Kindle, men det upprätthåller inköp och nedladdning.
  • Återställ ett arkiverat objekt genom att gå till "Arkiverade föremål" avsnitt på din Kindle Screen. Bläddra tills du hittar den titel du vill ha, tryck sedan på mittknappen för att ladda ner innehållet igen.
  • Metod 4 av 4:
    Deregistering din Kindle från Amazon
    1. Bild med titeln Ta bort böcker från Kindle Steg 13
    1. Överväg att avregistrera din enhet. Om enheten var stulen eller förlorad, är sedan avregistrera enheten via ditt Amazon-konto det bästa sättet att se till att alla dina föremål inte längre är på den enheten. Det här är också ett bra alternativ om du planerar att sälja din enhet.
    • Tänk på att när du har avregistrera enheten kommer alla dina Kindle-objekt att tas bort och du kommer inte att kunna komma åt dem på den här enheten om du inte registrerar den igen.
  • Bild med titeln Dela böcker på Kindle Steg 6
    2. Gå till "Hantera ditt innehåll och enheter."Genom att sväva över din konto-knapp ser du ett alternativ att" hantera ditt innehåll och enheter."Du måste logga in på ditt konto för att komma åt den här sidan.
  • Du kan också komma åt ditt innehåll och enheter sida online genom att besöka: https: // amazon.com / mycd
  • Bild med titeln Ta bort specialerbjudanden från Kindle Step 4
    3. Välj fliken "Din enheter". När du har loggat in på ditt konto väljer du den flik som heter "dina enheter" genom att klicka på den en gång. När du är på den här sidan ska du se en lista över enheterna som är registrerade på ditt konto.
  • Bild med titeln Logga ut ur Kindle App Steg 18
    4. Välj din enhet. Välj den enhet som du vill avregistrera genom att knacka eller klicka på den en gång. När enheten är vald, kommer den att ha en orange kontur och en rosa bakgrund. De andra enheterna kommer inte att ha något runt dem.
  • Bild med titeln Logga ut ur Kindle App Steg 19
    5. Klicka på "Deregister" -knappen. Deregister-knappen ligger strax under din lista över enheter på vänster sida av skärmen. När du är säker på att du har valt rätt enhet, klicka på eller tryck på den här knappen en gång.
  • När du trycker på eller klickar på "Deregister", kommer din Kindle att kopplas från ditt Amazon-konto. Eventuella böcker som du köpte kommer att tas bort från din Kindle. Du kommer inte att kunna ladda ner eller köpa mer innehåll tills din Kindle är registrerad med ett annat Amazon-konto.
  • Tips

    Om du fortfarande har problem med att ta bort objekt av din Kindle kan du också kontakta kundservice genom att ringa 1-866-321-8851.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande