Hur man lägger till anteckningar att kindle

Amazons Kindle uppträdde först på marknaden 2007. E-bokläsaren gjordes för att simulera papper i gråtoner så att det var lätt att läsa. Användare kan handla och köpa e-böcker, tidskrifter, bloggar och andra medier i bärbart dokumentformat (PDF). Eleverna kan använda Kindle för att ladda ner läroböcker. De har också mindre att bära runt, eftersom meningar och stycken kan markeras och anteckningar kan tas direkt på Kindle. Den här artikeln visar hur du lägger till anteckningar att Kindle.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till anteckningar till Kindle Step 2
1. Hitta en sida i en bok eller delad PDF på din Kindle där du vill ta anteckningar. Öppna en bok eller ett PDF-dokument på din Kindle.
  • Bild med titeln Lägg till anteckningar till Kindle Step 3
    2. Använd piltangenterna runt Enter-tangenten för att flytta markören tills du når din rad text. Flytta markören åt höger eller vänster så att markören är i början av det första ordet du vill välja.
  • Om du använder en pekskärm Kindle (Kindle Fire, Kindle touch eller liknande) måste du välja lite text genom att trycka på ett ord (utan att swiping i annan text på sidan först) och dra sedan urvalsfältet tills den markerar texten (Markera Färg kan skilja sig beroende på enhet eller alternativ Kindle App).
  • Bild med titeln Lägg till anteckningar till Kindle Steg 5
    3. Börja skriva in din anteckning med ditt tangentbord när du börjar se en rad som säger "Börja skriva för att starta en anteckning eller klicka för att starta en höjdpunkt" listad längst ner på skärmen. En vit låda med en svart kontur kommer att dyka upp på den nedre halvan av din skärm så att du kan se vad du skriver.
  • För de som är på pekskärm måste du trycka på ett val från menyn som visas. Detta kommer att skilja sig från den använda enheten, men oftare kommer det att säga "Lägg till en anteckning" eller kommer att se ut som en komponentikon istället.
  • Amazon Kindle använder QWERTY-tangentbordslayouten, vilket innebär att den använder den mest standardtangentbordslayout som börjar med bokstäverna Q, W, E, R, T och Y i den övre vänstra sidan av bokstäverna på tangentbordet. Denna typ av tangentbord uppfanns för användning med en skrivmaskin och har sedan dess använts för att beskriva datorer, telefoner och tabletter som har ett vanligt tangentbord snarare än ett vanligt mobiltelefon tangentbord.
  • Bild med titeln Lägg till anteckningar till Kindle Steg 6
    4. Välj att spara anteckningen till din Kindle genom att knacka på "Spara" knappen längst ned till höger på skärmen. För de som är på pekskärm, blir du uppmanad att antingen knacka på "Ok" eller "Avbryt" istället.
  • Bild med titeln Lägg till anteckningar till Kindle Steg 10
    5. Få tillgång till dina anteckningar på ditt Amazon Kindle-konto på någon av dina anslutna Kindle-enheter samt genom någon dator som är ansluten till Amazonas moln med anslutna Kindle-böcker där du tog anteckningar. Om du synkroniserade din Kindle med ditt Amazon-anslutna Goodreads-konto (eftersom goodreads ägs av Amazon nu), kan du granska dina anteckningar där också. Men dessa anordningar anvisningar skiljer sig som hur man får tillgång till dem.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Varningar

    Även om höjdpunkten och dela är närvarande på ett trådlöst överförd dokument, är notering inte närvarande (tills du tittar bakom kulisserna).För att ta anteckningar på ett trådlöst överförd dokument, börja med att markera den del av dokumentet du vill notera, men tryck inte på Enter just än!Skriv din anteckning. Tryck på Enter-tangenten och Voila!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande