Hur man ansluter kindle till tv

Amazon Kindle är en e-bokläsare designad och distribuerad av Amazon.com. Amazon utvecklade Kindle Fire - en mini dator tablett - det är bra för att titta på videor. Nu kan du njuta av din Kindle Fire på den stora skärmen genom att ansluta den till din TV-skärm genom olika metoder, inklusive brand-TV, HDMI-adapter eller en Miracast-enhet.

Steg

Metod 1 av 4:
Anslutning via brand-TV
  1. Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 1
1. Köp Amazon Fire TV. Hämta en Amazon-brand-tv-pinne eller en Amazon-brand-TV-box från din lokala elektronikbutik eller online. Du kan ansluta till Kindle om du köper brandmodeller HD6 eller 7, HDX eller HDX 8.9, HD8 eller HD10, eller HD 2: a generation.
  • En Amazon Fire TV-stick ansluter till din TVs HDMI-port och har en dual-core-processor och 1 GB minne. Det låter dig titta över 250 000 episoder av TV och filmer samt ger spel och musik.
  • Amazon Fire TV Box har vissa programvaror och hårdvarukillnader från Amazonas eldsticka och är också betydligt större. Det är USB-kompatibelt med spelsystem och tredjeparts USB-spelkontroller och fjärrkontroller. Den kan ansluta till Internet både trådlöst eller om de är anslutna. Det har också 2 GB lagring och är kompatibel med Bluetooth-tillbehör inklusive hörlurar, tangentbord, möss och fjärrkontroller från tredje part.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV Steg 2
    2. Anslut till Internet. Du måste ha tillgång till internet samt ett Amazon-användarnamn för att ansluta Kindle via brand-tv. Brand-TV-enheten och brandplattan måste anslutas till samma trådlösa nätverk och registreras till samma Amazon-användarnamn.
  • Bild med titeln Connect Kindle till TV Steg 3
    3. Använd en standard HDMI-kabel. Köp en HDMI-kabel online eller på din lokala elektronikbutik. Anslut den mellan HDMI-porten på din TV och brand-TV-enheten. Använd brand-TV-enheten och skriv in "Inställningar", bläddra sedan till "Display & Ljud" och välj "ON" för "Second Screen Notifications."
  • Bild med titeln Connect Kindle till TV Steg 4
    4. Använd elden tabletten. Sök efter ett video eller ett bildspel för att visa på din TV. Använd skärmikonen som ser ut som en pil som pekar uppåt i en låda.
  • Kontrollera din brandmodell som vissa ger dig möjlighet att ansluta till din TV under "Inställningar", sedan "Display & Ljud", för "Display Spegling."
  • Metod 2 av 4:
    Ansluta via HDMI-adapter eller HDMI-port
    1. Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 5
    1. Köp en HDMI-adapter för din Kindle Fire. HDMI-adaptern ska fungera för brandmodeller HD-barn, HDX 8.9, HD7, HD10, HD8 och HD6. Du kan köpa en HDMI-adapter online eller på en Kindle Fire-återförsäljare.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 6
    2. Länk din TV med din Kindle via HDMI-kabel. Du kan köpa en HDMI-kabel på din lokala elektronikbutik eller online. Anslut HDMI-kabeln till HDMI-porten på din TV och HDMI-adaptern för din Kindle Fire. Du kommer att kunna se HDMI-porten tydligt märkt antingen på sidan eller baksidan av din TV. Kontakta din bruksanvisning om du inte kan hitta den.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 7
    3. Fäst HDMI-adaptern till din Kindle Fire. Leta reda på Micro USB-kontakten på din HDMI-adapter och anslut den till din Kindle Fire. Det blir den mindre änden av HDMI-adaptern och kommer bara att passa in i Micro USB-kortplatsen på din Kindle Fire. När du är ansluten, byt din TV till lämplig HDMI-ingång så att du ser din Kindle Fire skärm speglad på din TVs stora skärm.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 8
    4. Anslut adaptern. Se till att HDMI-adaptern för din Kindle Fire är ansluten till ett uttag. Anslut adaptern till telefonens strömkabel och anslut sedan till ett vägguttag.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV Steg 9
    5. Anslut via en standard Micro HDMI till standard HDMI-kabel. För 2012 HD Kindle-modellen kan du ansluta till din TV med en standard Micro HDMI till standard HDMI-kabel som du kan köpa online eller din lokala elektronikbutik. Anslut kabeln med Micro HDMI-sidan till din Kindle-enhet och HDMI-sidan till en tillgänglig port på din TV.
  • Om du inte kan hitta HDMI-porten på din TV, kontakta din bruksanvisning. Se till att du går in i din TVs inställningsmeny till lämplig HDMI-ingång. Du borde kunna se din Kindle Screen-spegel på din TVs stora skärm om du är på rätt HDMI-ingång.
  • Metod 3 av 4:
    Använda Miracast
    1. Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 10
    1. Använd en enhet som stöder Miracast. HDX-modellen av Kindle Fire kan behöva en enhet som stöder Miracast som en Miracast Video Adapter. Dessa produkter kan köpas online eller på en Kindle Fire HDX-återförsäljare.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 11
    2. Länk din enhet. Se till att både din Miracast-enhet och Kindle Fire HDX är anslutna på samma trådlösa nätverk. Anslut Miracast-enheten till HDMI-porten på din TV. HDMI-porten ska märkas på baksidan eller på sidan av din TV. Kontakta din bruksanvisning om du inte hittar HDMI-porten på din TV.
  • HDMI-porten på din TV kommer bara att stödja den manliga änden av en HDMI-kabel.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 12
    3. Ställ in din Kindle Fire. Ange din Kindle Fire-meny och välj "Inställningar", sedan "Ljud" och "Skärmspegling". Slutligen väljer du "Connect" för den enhet som du försöker ansluta till och vänta ca 15 sekunder tills du ser videon på din Kindle Fire speglat på din TV-skärm.
  • Metod 4 av 4:
    Optimera din Kindle
    1. Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 13
    1. Hämta Streaming Apps. Stora broadcasters och streaming video-leverantörer har appar som enkelt kan hämtas gratis eller med en prenumerationskostnad. Till exempel kan du titta på tidigare och senaste visar genom att ladda ner appar från ABC, Crackle, HBO Go, Hulu Plus, Netflix och US TV och Radio Free.
    • Var noga med att följa anvisningarna och läsa licensavtal innan du prenumererar på eventuella abonnemangsbaserade innehållsleverantörer. Det kan finnas regionala problem som inte tillåter dig att strömma vissa videor.
    • US TV och Radio Free tillåter dig att strömma live-tv-kanaler.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 14
    2. Prenumerera på Amazon Prime. Amazon har nyligen börjat strömma ursprungliga innehåll och prenumerera på Amazon Prime kan du titta på dessa program. Du kan också få tillgång till Amazon Instant Video för on-demand-filmer. Kontrollera efter priser innan du prenumererar.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 15
    3. Använd en Flash-aktiverad Browser från tredje part. Om du vill strömma din favorit TV-show från olika nätverk, inklusive AMC, FOX och NBC, ladda ner en webbläsare från tredje part som delfin eller silke. Du kan också använda din webbläsare för att titta på YouTube-videor eller för att förstora Skype-samtal.
  • Bild med titeln Anslut Kindle till TV-steg 16
    4. Öka din Kindle`s Life. Ta ner ljusstyrkan på din Kindle Fire när du tittar på videoklipp för att förlänga batteriets livslängd. Du kan också hålla din Kindle pluggad i ett uttag men var noga med att hålla sladden städa för att undvika husdjur eller personer från att komma in i en olycka.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    HDMI-kabeln ska ha en HDMI-kontakt som du kommer att ansluta till din TV i ena änden och en Micro-HDMI-kontakt för att ansluta din Kindle i andra änden. Tänk på en 15 fotkabel så att du inte behöver ständigt gå upp varje gång du behöver hoppa över, pausa eller ändra en app på din Kindle.

    Varningar

    Att använda en HDMI-kabel kan vara besvärlig och fula. Det finns dock inget sätt att ansluta Kindle HD trådlöst till din TV.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande