Hur man köper ardor

Ardor (Ardr) är en kryptokraktion som utvecklats från NXT, en nätverkssäkerhet och bearbetningsblockchain. För det mesta fungerar det på samma sätt som andra kryptokurrar. Du kan dock inte köpa Ardor med Fiat-valuta (nationell valuta). Om du inte redan äger en annan kryptokraktion, använd först en banköverföring eller kreditkort för att köpa en populär kryptokraktion, som Ethereum eller Bitcoin. Då kan du använda den kryptokrensen för att köpa ardor.

Steg

Del 1 av 3:
Ställa in din plånbok
  1. Bild med titeln Köp Ardor Steg 1
1. Säkra ditt system med antivirusprogram och en brandvägg. Innan du köper Cryptocurrency, se till att datorns antivirusskydd är uppdaterad och din brandvägg är inställd. Varje kryptokurrency du köper är bara så säker som systemet du håller på det.
  • Kontrollera alltid alla länkar du följer från andra sidor. Bara ladda ner från säkra sidor som har låsikonen bredvid webbadressen på adressfältet.
  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 2
    2. Ladda ner och installera NXT-klienten. Innan du köper Ardor behöver du en krypto plånbok för att lagra den i. Du kan ladda ner den officiella Ardor-plånboken från NXT-plattformen. Ardor är för närvarande listad som en tillgång på NXT-blockchain. Plånboken kallas "Nxt klient."
  • Du kan ladda ner klientprogramvaran på https: // nxtplatform.org / nedladdning /. Det finns olika versioner tillgängliga för Windows, Linux, Mac och Android-operativsystem.
  • Efter nedladdningen startar installationen automatiskt. Du har ett antal lådor att klicka igenom för att välja ditt språk och godkänna villkoren för att använda programvaran.
  • Du kommer också att bli frågad där du vill att plånboken ska installeras. Programvaran väljer en standard, vilket vanligtvis är bra för dig. Gör bara en anteckning där det är så att du kan hitta den senare.
  • Dricks: Under installationen har du möjlighet att ställa in genvägar, vilket gör att du kan komma åt din plånbok direkt från skrivbordet. Du kan också ställa in dessa genvägar när som helst efter installationen.

  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 3
    3. Installera standardplåningen som en "lättklient." Programvaran ger dig ett antal alternativ för den typ av plånbok du vill installera. Om du planerar att köpa Ardor för att hålla den, eller handla den för andra kryptokurs, välj "Fungerar som en lätt klient."
  • Som en lätt klient kommer du inte att ladda ner hela blockchain. Detta ger dig inte bara en snabbare användarupplevelse utan förbrukar också färre resurser på din dator.
  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 4
    4. Öppna plånboken för att skapa ditt konto. Efter installationen öppnas plånboksgränssnittet automatiskt automatiskt. Om det inte gör det, klicka igenom för att hitta plånboksikonen och kör programvaran. Klicka sedan på den gröna knappen för att skapa ett nytt konto.
  • Det kan uppmana dig att bevilja ett undantag som gör det möjligt att komma åt Internet via din brandvägg. Om du inte tillåter det, kommer din plånbok inte att fungera ordentligt.
  • Programvaran genererar automatiskt a "Kraftfull löslös" som låter dig öppna din plånbok och skicka mynt. Skriv ner det så att du inte glömmer det, men dela inte med någon. Du har också möjlighet att skapa din egen lösenordsfras.
  • Del 2 av 3:
    Köpa en annan kryptokraktion
    1. Bild med titeln Köp Ardor Steg 5
    1. Välj en utbyte du vill använda. Eftersom du inte kan köpa Ardor med Fiat-valuta, behöver du en annan kryptokurrency för att köpa ardor. Medan du kan köpa kryptokurrency på andra sätt, är det kanske det enklaste och säkraste.
    • Om du inte redan äger en annan kryptodskap, kanske du vill kontrollera växelkurserna så att du kan få den bästa affären. Men kom ihåg att kryptokurrency är mycket volatil, och dessa priser kan förändras - även inom några timmar.
    • Det finns några större kryptokurreningsutbyten som har öppnat Ardor Markets. Om du kan hitta en utbyte som också har en Ardor-marknad, kommer det att göra processen något lättare. Gå till NXT-webbplatsen på https: // nxtplatform.Org / Köp-Ardor-Asset / Att hitta en lista över utbyten som för närvarande erbjuder Ardor Trading.
  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 6
    2. Registrera dig för ett Exchange-konto. Om du inte redan äger Cryptocurrency eller har ett konto med en Cryptocurrency Exchange, klicka igenom för att registrera dig på det utbyte av ditt val. Registrering av ett konto på en Cryptocurrency Exchange liknar att öppna ett bank- eller investeringskonto online.
  • Var beredd att verifiera din identitet. Olika börser har olika metoder för att verifiera identiteten hos nya kontoinnehavare. Du kan till exempel vara skyldig att ta en selfie samtidigt som du håller ett visst lösenordsfras, eller att skanna ditt statligt utfärdat foto-ID och skicka det.
  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 7
    3. Länk ditt bankkonto eller kreditkort. För att köpa kryptokurrency med Fiat-valuta måste du ha en bekräftad betalningsmetod. Alla utbyten tillåter banköverföringar direkt från ditt bankkonto. Vissa tillåter dig också att länka ett kredit- eller betalkort.
  • Använd direkt banköverföring om möjligt. Att använda ett kredit- eller betalkort kan leda till extra avgifter. Men du kommer vanligtvis att få din kryptokraktion omedelbart, medan det kan vara en försening med en banköverföring (beroende på när du lägger din beställning).
  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 8
    4. Bestäm vilken kryptokraktion du vill använda för att köpa Ardor. Ethereum är den vanligaste kryptokrensen som används för att köpa Ardor eftersom avgifterna tenderar att vara de lägsta. Du kan dock också använda Bitcoin och andra kryptokurrar.
  • Innan du väljer en kryptokurrency, kolla med en utbyte som erbjuder Ardor Trading och se till att Cryptocurrency stöds och att du kan köpa Ardor med den. Annars måste du köpa en annan kryptokurrency. Om du handlar mer än en gång kommer du sannolikt att förlora värdet i processen.
  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 9
    5. Placera din beställning för kryptokrensen. Medan specifikationerna för beställning varierar något bland utbytena, för det mesta, placerar du en kryptokrensorder på samma sätt som du skulle göra en order att köpa lager på en online-investeringsplattform. Du kan välja att köpa en viss mängd kryptokraktion, eller att köpa så mycket kryptokraktion som du kan få för en viss mängd av din FIAT-valuta.
  • Som med köpbestånd kan du kunna ställa in ett gränspris du är villig att betala för kryptokrensen. Var försiktig med att göra det, för om ingen kommer att sälja till dig till det priset kommer din beställning inte att behandlas.
  • Ta hänsyn till avgifterna för överföring av kryptokrets, liksom utbytesavgiften.
  • Dricks: Om du ska använda kryptokrensen för att omedelbart köpa Ardor, och planera inte att hålla något av det, det finns inget behov av att ställa upp en plånbok för den kryptokrensen. Du kan helt enkelt lämna den i ditt Exchange-konto.

    Del 3 av 3:
    Inköp Ardor
    1. Bild med titeln Köp Ardor Steg 10
    1. Registrera dig på ett konto med en utbyte som handlar Ardor. Om utbytet där du köpte din andra kryptokurrency har inte en Ardor-marknad, måste du överföra den till en som gör det. För att registrera dig för ett konto går du igenom en applikations- och identitetsverifieringsprocess som liknar någon annan utbyte.
  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 11
    2. Överför din cryptocurrency till den nya utbytet. Exchange-konton fungerar som alla andra plånbok. För att flytta din kryptokraktion från ett utbyteskonto till ett annat, ange helt enkelt dina privata nycklar för den andra kryptokrycket.
  • Du kommer vanligtvis att ha möjlighet att ansluta en bank eller kreditkort eller att deponera kryptokrens. Vissa utbyten kan kräva att du kopplar en FIAT-valutabetalningsmetod innan du kan överföra kryptokrens.
  • Om du anger dina privata nycklar korrekt, ska din kryptokraktion visas på den nya utbytet inom 20 till 60 minuter.
  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 12
    3. Placera din beställning för Ardor som betalar med din kryptokraktion. När din andra kryptokurrency visas på ditt Exchange-konto kan du använda den för att köpa Ardor. Öppna en köporder för Ardor, och välj namnet på din Cryptocurrency som din betalningsmetod.
  • Som när du köper någon kryptokurrency med Fiat-valuta har du möjlighet att köpa en viss mängd ardor eller köpa så mycket du kan få med kryptokrensen i ditt konto.
  • Dubbelkontrollera avgifterna i samband med transaktionen innan du lägger din beställning. Du kanske vill betala avgifter i Fiat-valuta så att du kan få den mest möjliga ardor för din kryptokraktion.
  • Bild med titeln Köp Ardor Steg 13
    4. Flytta din Ardor av utbytet till din Ardor-plånbok. Utbyten är främsta mål för hackare, så du vill inte lämna din Ardor sitter i ditt Exchange-konto för länge. Från Ardor Exchange, ange din Ardor Wallet-adress för att skicka din Ardor till din plånbok.
  • När du har slutfört överföringen, öppna din NXT-klientprogram och bekräfta att din Ardor skickades. Det kan ta några minuter för att det ska visas. Mängden Ardor du köpt på utbytet ska visas under "innehav."
  • Dricks: Om du planerar att hålla Ardor som en långsiktig investering, kan du överväga att använda en säkrare plånbok än en mjukvaruplånbok, till exempel en hårdvara plånbok eller en pappersplånbok.

    Varningar

    Du kan vara skyldige kapitalvinster när du handlar en kryptokrens till en annan. Tala med en revisor eller skatterådgivare nära dig som är erfaren med Cryptocurrency Trades.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande