Hur man väljer brudduschfavörer

På brudduschar är det tradition för värden att lämna ut festfavigheter till gäster att tacka dem för att komma till duschen. Att välja brudduschfavörer kan vara en skrämmande uppgift, speciellt om du vill välja presenter som kommer att vara meningsfulla och roliga för alla i närvaro. Du kan välja brudduschfavörer av tema eller baserat på din budget. Du kan också besluta att skapa anpassade brudduschfavoriter för alla i närvaro för en mer personlig touch.

Steg

Metod 1 av 3:
Välja brudduschfavoriter av tema
  1. Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 1
1. Gå till Färgtema Favoriter. Om du har en bruddusch som har ett tema som är baserat på en färg, som brudens favoritfärg, har favoriter som matchar detta tema. Till exempel, om temat för duschen är rosa, kan du skapa rosa duschfavörer som en rosa godisväska eller en rosa ljusuppsättning. Att ha gynnar matchar temat för duschen kan få det att känna sig sammanhängande och väl sätta ihop.
  • Du kan försöka ställa in en budget runt favören och sedan leta efter saker i en viss färg för brudduschfästet. Till exempel kan du ha en budget på $ 10 för varje favör och gå därifrån.
  • Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 2
    2. Välj Skönhetstema Favoriter. Om du har en bruddusch som handlar om att skämma bort och koppla av för dina gäster, ha skönhetstema gynnar också. Gå till en manikyr för varje gäst som en tjänst eller en korg med ansiktsmasker som favoriserar. Sätt lugnande ljus i presentpåsar som favoriserar.
  • Du kan också få gästerna att ta hem nagellacken de använde på sina manikyrer eller pedikyr under duschen som favoriserar.
  • Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 3
    3. Välj Holiday Themed Favors. Om du har en semester tema bruddusch, kan Holiday Themed Favors vara vägen att gå. Kanske ger du alla en jul prydnad som en tjänst för en jul tema brud dusch. Eller kanske du ger alla ett dekorerat påskägg som en tjänst för en påsktema bruddusch.
  • Du kan göra semestern som gynnar mer personliga genom att skriva namnen på varje gäst på dem eller genom att skriva namnen på bruden och brudgummen.
  • Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 4
    4. Gå till alkoholtema gynnar. Om du är värd för en bruddusch som är inriktad på brudens favoritdryck, som vin eller cocktails, ge ut alkoholtema gynnar. Kanske har du små flaskor vin som favoriserar för gästerna eller ett cocktailmakesats för gästerna.
  • Om det finns gäster som inte dricker, kan du skapa separata favoriter för dem som är oskuld så att de fortfarande kan njuta av sina favoriter med alla andra.
  • Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 5
    5. Matcha brudduschtemat till bröllopstema. Om bröllopet har ett tydligt tema, matcha brudduschen till det temat så det känns mer enhetligt. Du kan sedan skapa duschfavörer baserat på ett enhetligt bröllop och brudduschtema.
  • Till exempel kan bröllopstemat vara "våren."Du kan då använda detta som temat för brudduschen och få gynnar som framkallar" våren ", som små färska blomsterdisplayer eller tvål som luktar som vår.
  • Om du inte är säker på hur du matchar brudduschtemat till bröllopstemat, kan du fråga vänner och familj för råd. Prata med vänner som har gått till duschar i det förflutna eller planerade en bruddusch. Fråga dem, "Hur hittade du brudduschfavörer att gå med bröllopstema?
  • Metod 2 av 3:
    Välja brudduschfavoriter baserat på budget
    1. Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 6
    1. Spendera mer på favoriserar om du har en stor budget. Du kan också välja brudduschfavoriter baserat på din budget och hur mycket du har råd att spendera på duschen övergripande. Om du har en stor budget för duschen, kan du spendera mer på favoriserar. Om du bara har några gäster i duschen kan du kanske spendera mer på favörerna. Se till att du handlar för favörerna med en budget i åtanke så du överskrider inte.
    • Till exempel, om du har en budget på $ 20- $ 30 per en tjänst, kan du gå till high end favoriter eller dyrare gynnar. Vanligtvis kan värden spendera var som helst från $ 5- $ 20 på varje favör, beroende på deras budget.
  • Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 7
    2. Splurge på favoriserar och spara pengar någon annanstans. Du kan också skära tillbaka på de andra kostnaderna för brudduschen, så du har råd att köpa dyrare favoriter för varje gäst. Kanske gör du maten för duschen själv istället för att tillgodose det att spara pengar. Eller kanske du är värd duschen i ditt hem så du spenderar inte pengar på platsen för duschen. Detta kan sedan frigöra dig för att splurge på brudduschfavorerna.
  • Du kan skriva ut din budget för brudduschen och bestämma var du kan klippa tillbaka eller spara pengar. Du kan sedan shoppa för favörerna med de kvarvarande fonderna.
  • Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 8
    3. Gör gynnar dig själv. Om du har en stram budget för brudduschfavorerna, försök att göra dem själv, DIY-stil. Det här kan vara ett bra alternativ om du är crafty och njut av att göra små presenter till andra. Att göra detta kommer också att låta dig bli kreativ och lägga lite extra omsorg i varje favör. Det kommer att göra gynnarna att känna sig mer personliga också.
  • Till exempel kan du Gör en kroppscrub eller badbomber och paketera dem i fina burkar för att ge som favoriserar. Eller du kan Gör hemlagad choklad eller andra bakade varor för att ge som favoriserar.
  • Metod 3 av 3:
    Går för personlig brudduschfavoriter
    1. Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 9
    1. Beställ personliga favoriter. En stor trend i brudduschfavor går för presenter som har anpassats. Det betyder namnen på bruden och brudgummen och / eller namnet på gästen visas på favoriserar. Du kan beställa personliga vinglas eller cocktailglasögon online. Eller du kan göra de personliga glasögonen själv med markörer och stenciler.
    • Du kan också beställa personlig choklad och godis som favoriserar, som kommer att innehålla namnet på bruden och brudgummen på dem.
  • Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 10
    2. Gör personliga skjortor för gästerna. Du kan också göra favörerna mer personliga genom att spendera tid att göra personliga t-shirts för varje dusch gäst. Du kan skriva personens namn på T-shirtsna och inkludera ett foto av bruden. Eller du kan ha ett roligt ordstäv på skjortorna som återspeglar temat för duschen.
  • Det här kan vara ett bra alternativ om du vill spara pengar men fortfarande vill ge dina gäster en tjänst som känns personligt och bara för dem.
  • Bild med titeln Välj brudduschfavoriter Steg 11
    3. Skapa fotokollage som favoriserar. En annan personlig brudduschfavorit kan vara en samling fotografier av bruden och deras gäster. Du kan lägga collagerna i förväg för att visa upp alla de roliga tiderna som bruden har haft med gästerna på duschen. Eller du kan ta bilder på brudduschen och skicka varje gäst en fotokollage som en tjänst i posten eller online.
  • Det kan också vara kul att ha en polaroidkamera som är inställd på brudduschen, där gästerna kan ta bilder med bruden och andra gäster. De kan sedan ta Polaroid-bilderna som favoriserar från duschen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande