Hur man är en expert minecraft player

Minecraft är ett av de mest populära spelen hela tiden.Medan spelet kan tyckas enkelt, är det bedrägligt djupt.Minecraft är ett spel som har många aspekter på det, inklusive gruvdrift, jakt, överlevande och skapa.Att bli expert på Minecraft beror på vilken aspekt av det spel du vill bli expert på.Vissa spelare är utmärkta att spela spelet i överlevnadsläge, medan andra spelare är masterbyggare som bygger fantastiska strukturer och världar i kreativt läge.Thistaaches du hur du är expert på Minecraft.

Steg

Metod 1 av 2:
Bli en expert på Minecraft i Survival Mode
  1. Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 1
1. Samla in resurser.När du först startar ett nytt spel av minecraft har du inget annat än en karta.Det första du vill göra är att samla trä.Du kan få trä från stansning av trädstammar.Om det inte finns några träd i det område du spöar, samla lite smuts eller sandblock från marken.Öppna din Crafting-meny och använd träblocken till hantverk träplankblock och pinnar.Du kan hämta träplankblock och pinnar utan att använda ett hantbordbord.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 2
    2. Bygga ett skydd.Ett skydd kan användas för att skydda dig från fientliga mobs.Det finns några fientliga mobs under dagtid, men de flesta kommer ut på natten.Ett skydd är viktigt om du vill överleva den första natten.Ditt första skydd kommer sannolikt att vara tillfälligt.Lägg inte för mycket tid och ansträngning i det.Bygg bara ett litet skydd som skyddar dig från alla sidor.Det kan tillverkas av träplankor, smuts, sand eller något material.När du bestämmer dig på en fast plats kan du bygga ett större och bättre skydd.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 3
    3
    Hantverksverktyg.Verktyg är viktiga i minecraft.Till hantverksverktyg, måste du först Craft a Crafting Table av 4 träplankblock i din inventering.Placera crafting bordet och öppna det.Använd panelen till vänster för att visa en lista över alla Crafting Recept.Välj ett verktyg du vill ha hantverk.Du måste ha ingredienserna i din inventering till Craft ett objekt.Börja med att skapa de verktyg du behöver för att överleva och samla mer material.Du kan hämta verktyg ut ur pinnar såväl som trä, sten, järn, guld eller diamant.Vapen av trä är de svagaste och kommer inte att vara länge.Stenverktyg är starkare än trä, och järnverktyg är starkare än sten.Verktyg av diamant är den starkaste.Följande är några verktyg som du behöver för att fälla för att överleva:
  • Svärd:Ett svärd kan användas för att bekämpa fientliga mobs såväl som slaktdjur för mat.
  • Pickaxe:En pickaxe används för att gruva sten och andra mineraler som kol, järn, redstone eller diamant.Vissa mineraler kräver en pickaxe av ett specifikt material som ska brytas.Till exempel kräver järnmalm en pickaxe av sten eller starkare att bli utvinning.Diamant kan inte brytas med något mindre än en järn pickax.
  • Yxa:En yxa gör det snabbare att få trä från träd och kan också användas som ett vapen.
  • Hacka:En hov kan användas till till jorden så att du kan plantera grödor och göra en trädgård.
  • Skyffel:En spade kan användas för att gräva.Om du gräver tillräckligt långt, kan du hitta sten och andra mineraler.Var försiktig så att du inte gräver rakt ner.Du kommer inte att kunna fly om du stöter på fara.Gräva i en vinkel.
  • Facklor:Facklor är gjorda från pinnar och kol eller kol.De kan placeras på väggar och ge ljus.Detta gör att du kan se på natten och avvärjer av fientliga mobs.
  • Bröst:Ett bröst kan användas för att lagra objekt från din inventering.Om du dör, kommer du att släppa allt i din inventering och tvingas återställa allt.Använd ett bröst för att lagra objekt som du inte vill förlora, men behöver inte bära med dig.
  • Säng:Till hantverk en säng, Du behöver lite ull från får och några träplankblock.En säng gör att du säkert kan sova genom natten (alla spelare måste vara i sina sängar), liksom respawn från den sista sängen du sov i om du dör.Placera en säng i ditt skydd och sova i det så att du respekterar i ditt skydd om du dör.
  • Ugn:Ugnar kan vara utformad av kullersten.Ugnar används för att laga mat och smältjärn malm i järnblock som kan användas för att göra verktyg.
  • Fiskestänger:Fiskestänger är tillverkad av en pinne och någon sträng, som kan samlas från att slakta en spindel.Fiskestänger kan användas för att fånga fisk, som kan användas för mat.
  • Båt:En båt är Tillverkad form träplankblock och en spade.Det kan användas för att säkert och snabbt korsa floder och vattenvägar.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 4
    4
    Hitta mat.Mat behövs för att överleva i minecraft.Om din hungermätare är full, kommer din hälsa att fylla om du är skadad.Om din hungermätare löper ut, börjar du förlora hälsan.Du kan få mat genom att slakta djur och laga kött i en ugn, eller genom att skörda grödor.Du kan också hämta recept från vete, sockerrör och andra ingredienser med hjälp av ett craftentbord.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 5
    5. Utforska.Exploration är en av de roligaste aspekterna av minecraft.När du startar ett nytt spel av minecraft är en karta det enda du ges.Använd kartan för att utforska världen.Kartan fyller ut ju mer du utforskar världen.Notera något av intresse.Detta kan innefatta grottor, byar, nya biomer eller strukturer eller tempel.
  • Var försiktig så att du inte förlorar din karta.Om du släpper din karta och förlorar den, måste du hantverk en ny och börja om igen.
  • Var försiktig så att du inte vänder för långt från ditt skydd.Minecraft Worlds genereras slumpmässigt och är praktiskt taget oändliga i storlek.Det är väldigt lätt att gå vilse i Minecraft.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 6
    6. Ställ in en permanent hembas.När du har utforskat världen lite, hitta en plats för att ställa in din permanenta bas.Det borde vara ett område med massor av resurser i närheten.Detta kan vara nära en by, eller ett stort grottsystem, eller i en rik biom som en skog, djungler eller berg.När du har hittat en lämplig plats, börja bygga ditt permanenta skydd.Den kan byggas ut ur vilket material du vill ha.Desto starkare materialet, desto bättre.Det borde vara tillräckligt stort för att hysa din säng, flera kistor, ett hantverkbord, ugn och andra användbara verktyg som du vill använda (Anvil, bryggningsstation, förtrollningstabell).Du kanske också vill ta lite tid att lägga till några dekorationer till ditt permanenta hem.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 7
    7
    Gruvdrift.Mining är hur du hittar några av de mest värdefulla resurserna i Minecraft.Detta inkluderar järnmalm, redstone, guldmalm, smaragd, diamant och mer.Det enklaste sättet att mina är att hitta en grotta och utforska det.Du kan också gräva din egen gruva med en spade. Ta med en sten eller en järn pickaxe (företrädesvis järn).Använd pickaxe till mina mineraler från stenblocken som har färgade fläckar på dem.Olika färgade fläckar motsvarar olika mineraler.
  • Block med svarta fläckar innehåller kol.Block med ljusgula fläckar innehåller järnmalm.Block med mörkgula fläckar innehåller guldmalm.Block med ljusblå fläckar innehåller diamant.Block med gröna fläckar innehåller smaragd.Block med mörkblå fläckar innehåller Lapis Lazuli.
  • Var försiktig.Grottor är speciellt förrädiska.De är fulla av fientliga mobs, lava och dödliga droppar.Ta inte med något till en grotta som du inte behöver.Det är också mycket lätt att gå vilse i grottor.Du kanske vill lägga ett bröst på grottans ingång för att lagra dina fynd och saker du vill behålla.
  • Ta med massor av facklor.Placering av facklor hjälper inte bara att belysa din väg, men de kan också fungera som brödsmulor för att hjälpa dig att hitta din väg ut ur grottan.Var noga med att samla facklorna på väg ut.
  • Var försiktig runt lava.Alla föremål som släppts i lava kommer inte att återställas.
  • Obsidian är det svåraste materialet i spelet.Obsidian är formad med fortfarande lava berör fortfarande vatten.Det kan ofta hittas i Cavesit kräver en diamant pickaxe till min.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 8
    8
    Hantverk.Armor används för att ge lite mer skydd.Det kan vara utformat av läder (från slaktkor), chainmail, järn, guld eller diamant med ett tilläggsbord.Armor består av fyra stycken: en hjälm, bröstbit, byxor och skor.Hantverk varje stycke individuellt och utrusta dem i inventeringen.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 9
    9. Bygga gårdar.Ett sätt att skapa en kontinuerlig utbud av resurser är att bygga gårdar.Trädgårdar kan användas för att plantera och växa grödor.Detta ger dig en oändlig tillförsel av vete, morötter, potatis, rödbetor, pumpor, meloner och mer.Du kan också bondgårdsdjur i minecraft.Använd staket för att hålla dem slutna och mata dem för att få dem att vilja odla.När du har nog kan du slakta dem för kött eller material.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 10
    10
    Tamdjur.Det finns många djur som du kan tämja i minecraft.Hästar och mulor kan ridas när tämjas.Llamas och mulor kan användas för att transportera kistor.Wolves kan användas som jaktpartner.Katter kan användas för att hålla creepers borta.Använd följande steg för att tama djur i minecraft:
  • Hästar, mulor, llamas:Du kan tämja hästar, mulor och llamas genom att försöka montera dem upprepade gånger.När de slutar buckla av dig och visa hjärtan över huvudet, har de tömts.Du kan hämta en ledning för att gå dem.Hästar och mulor måste ha en sadel utrustad för att åka dem.
  • Hundar / Wolves:Samla ben som är tappade när du dödar skelettbågarna.Ge dem att vargar för att tämja dem.När hjärtan uppträder över huvudet och det är krage blir rött, det har tämjats.
  • Katter: Katter hänger runt byar.Ge katter rå fisk för att tämja dem. När hjärtan uppträder över huvudet har de tömts.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 11
    11. Lära sig förtrollningar.Förtrollare är ett sätt för dig att lägga till bonusar och förmåner till dina verktyg, vapen och rustning.Du måste först hantverk ett förtrollningstabell från diamant, obsidianblock och en bok.Du kan sedan använda förtrollande bordet till göra förtrollade böcker.Då måste du hantverk en mothåll Av tre järnblock och fyra järnstänger.Använd mothållet till Gör förtrollade verktyg, vapen och rustning Använda dina förtrollade böcker.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 12
    12. Utforska Nether.I Minecraft är Nether en helvete-dimension som är full av eld, lava och många fientliga mobs som inte kan hittas i den vanliga minecraftövervärlden.Du kan också hitta många mineraler och material som inte kan hittas i Minecraft Overworld.Många av de ingredienser som behövs för att göra potioner kan bara hittas i Nederländerna.För att komma till Nederher måste du Bygg en Nether Portal ut ur obsidianblock och sedan lätta det i brand med hjälp av flint och stål.Då kan du passera genom den nederna portalen för att få den nederna och tillbaka igen.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 13
    13. Lär dig att göra potions.Potioner kan användas för att lägga till tillfälliga statuseffekter för dig, mobs eller eller andra spelare.Vissa effekter är positiva.Vissa är negativa.Vissa potioner kan konsumeras.Andra potions kan kastas.För att göra potions måste du först hantverk ett bryggningsställ Från kullersten och en blåsestång (finns i Nether).Då måste du hämta en flaska ur glas.Då kan du göra potier från olika ingredienser och en glasflaska.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 14
    14. Slå minecraft.För det mesta är Minecraft ett öppet spel som aldrig slutar.Många människor är inte medvetna om att det faktiskt är möjligt att slå minecraft.Om du har behärskat allt annat minecraft har att erbjuda, kan du hantverk ett öga av Ender och använd det för att hitta en Enderportal.När du hittat en, lägg ett öga av Ender på var och en av piedestalerna för att aktivera Enderportalen.Passera genom portalen för att nå slutet.Därifrån måste du slay the ender drake att slå minecraft.Det här är inte en lätt uppgift, men om du kan slå Enter Dragon utan att fuska eller byta till kreativt läge, är du verkligen expert på Minecraft.
  • Metod 2 av 2:
    Bli en expert på byggnaden i Minecraft
    1. Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 15
    1. Öva byggnad i kreativt läge.Kreativt läge ger dig ett oändligt utbud av alla block och resurser.Du behöver inte oroa dig för att hitta resurser och hantverk någonting.Att bygga en komplex struktur i överlevnadsläge är en svår uppgift som tar för evigt.Använd kreativt läge för att göra det enklare.
    • Du kommer inte att kunna tjäna några prestationer eller troféer i kreativt läge.Prestationer och troféer kommer att vara inaktiverade på ett överlevnadslägesspel när det har bytts till kreativt läge eller fuskar är aktiverade.Var noga med att hålla dina överlevnadslägesspel och kreativa lägesspel som separata spara filer.
    • När du skapar ett nytt spel i Minecraft har du möjlighet att göra en Platt värld under "Världstyp" I menyn Spelinställningar.Detta skapar en platt värld utan träd, vatten, kullar, berg eller grottor.Du kanske vill överväga att skapa en platt värld när byggstrukturer.På så sätt behöver du inte oroa dig för landskapsarkitektur innan du börjar bygga.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 16
    2. Studera andras bygger.Ett sätt att få idéer och inspiration för en ny minecraft build är att titta på bygger som andra människor har gjort.Ladda ner kartor gjorda av andra människor, liksom titta på bilder och YouTube-videor på nätet.Notera det färgschema som de använder, vilka typer av block som de använder och var.Var uppmärksam på hur tak, pelare och möbler är konstruerade.Se vilka typer av block som används för att göra olika former och mönster.Kolla in hur belysning används.Bygg upp en samling referensmaterial för dina egna byggnader.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 17
    3. Gör en skiss eller modell av din byggnad.Innan du börjar göra en utarbetad minecraft build, är det en bra idé att skissa dina idéer på papper eller bygga en modell av dem.Du kan använda isometriska papper för att rita en 3D-modell av din bygger på papper.Du kan också använda 3D-modelleringsprogram, till exempel Google Sketchup, Blender 3D, eller tinkercad att skapa en grov modell av din struktur.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 18
    4. Besluta om ett färgschema.Tänk på vilka färger du vill ha din struktur att ha innan du börjar bygga.Det är en bra idé att ha några gratis färger och en kontrasterande färg.Till exempel kan du bestämma dig för att göra väggarna en tegelröd färg med kanske några ljusa nyanser av rött här och där.Då kanske du vill göra taket en aqua-blå färg eller smaragdgrön till kontrast med den röda.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 19
    5. Använd grundläggande block för att bygga bulkformen på dina strukturer.När du först börjar göra en struktur, börja med grundläggande block som har ljusa färger.Använd dem för att bygga den grundläggande formen på din struktur.Oroa dig inte för att lägga till plattor, trappor, eller detaljer än.Bygg bara huvuddelen av strukturen med hjälp av grundläggande block för att få en känsla av formen och skalan.Du kan lägga till detaljer senare.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 20
    6. Bryta ner större former i mindre former.Om du till exempel bygger en herrgård, kan du börja med att bygga en stor rektangel som är den storlek du vill att herrgården är.Då kanske du vill lägga till en mindre rektangel på framsidan där du vill ha entréen att gå.Då kanske du vill klippa ut eller lägga till en annan mindre rektangel på båda sidor där du vill ha fönsterbrunnar att gå.Då kan du bestämma att du vill skapa en diagonal form runt hörnen av taket eller stiftelsen. Då kanske du vill avsluta genom att lägga till lite trim runt alla kanter.Då kan du lägga till ett separat tak ovanpå alla dina rektangelformer för att få en komplex takform.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 21
    7. Använd en mängd olika block på dina byggnader.Använd inte bara en enda blocktyp som kullersten, träplankor eller brinks för alla väggar på din byggnad.Håll färgschemat gratis, men använd en mängd olika block med olika texturer som kontrasterar varandra.Om du använder Cobblestone kanske du vill använda lite jämn sten runt dörrarna och fönstren eller mellan lager.Använd ett annat färgblock för taket och / eller trimmen.Lägg till lite djup på dina väggar.Gör inte bara varje sida en plan yta.Lägg till lite trim runt kanterna eller fönstren.Lägg till bågar runt dörrar eller fönsterförsegling under Windows.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 22
    8. Använd rader och kolumner av block för att få olika takvinklar.Det är lätt att skapa ett tak som är i 45 graders vinkel genom att göra block som trappa upp 1 block i taget.Du kan göra grundare vinklar genom att göra block som trappa efter rader eller två eller tre.Du kan också göra brant vinklar genom att göra block som trappa efter kolumner eller två eller tre.Du kan också använda plattor och trapppapper för att justera vinkeln på ett tak.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 23
    9. Använd trappor, plattor, staket och fälla dörrar på kreativa sätt.Du behöver inte använda trappstycken bara för att göra trappor.Till exempel kan du placera upp och ner trappa för att göra en bänkskiva eller bord.En fälleldörr eller tryckplatta kan också användas som en bordplatta kan också använda trapdoors för att göra fönsterluckor eller armstöd av en stol.Du kan lägga till plattor för att lägga ett överhäng under ett tak eller justera takens vinkel.Du kan använda plattor och plattor placerade i olika vinklar för att skapa alla typer av unika mönster.Du kan också stapla staketstolpar för att göra en pol eller skapa en hängande ljuskrona.Du kan göra en stol genom att placera en enda trappa med två fälldörrar på båda sidor.
  • Bild med titeln vara en expert Minecraft Player Steg 24
    10. Lär dig Redstone Mechanics.I Minecraft arbetar Redstone som en källa till el eller makt.Det kan användas för att göra alla typer av mekaniska kontrakter.Du kan använda Redstone att göra Automatiska ljus och automatiska dörrar.Du kan också göra en hiss, eller a klaffbro.Det finns alla typer av mekanismer du kan göra med Redstone i Minecraft.Människor har även använt Redstone att bygga en fungerande dator inuti minecraft.
  • Tips

    Minecraft är mer funs med vänner.Försök att samla upp för att överleva eller skapa i minecraft.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande