Hur man nedgraderar minecraft

Med varje ny version av Minecraft kommer en massa funktioner och ändringar som är utformade för att förbättra spelet. Men vad händer om din favoritserver kräver en tidigare Minecraft-version att ansluta? Medan nedgradering används för att kräva en massa extra arbete är det mycket enklare i den senaste versionen av Minecraft Launcher. Thistaaches du hur du byter till en äldre version av Minecraft genom att skapa en ny profil i Minecraft Launcher.

Steg

  1. Bild med titeln nedgradering minecraft steg 1
1. Öppna Minecraft Launcher. Du kan använda minecraft launcher för att ladda tidigare versioner av minecraft. Denna metod kommer att fungera så länge du använder minecraft 1.14.3 eller senare.
  • Om du redan spelar ett spel i luncher, måste du sluta och starta om startaren innan du kan byta versioner.
  • Det är inte möjligt att byta tillbaka till en äldre version av Minecraft med Android eller iPhone Mobile App.
  • Bild med titeln nedgradering minecraft steg 2
    2. Klick Anläggningar. Det är den andra fliken längst upp på startprogrammet.
  • Bild med titeln nedgradering minecraft steg 3
    3. Klick + Ny. Det är nära den främsta delen av lanseringen. Detta öppnar "Skapa ny installation" fönster.Du måste aktivera historiska versioner om du vill spela en alpha eller beta-version av spelet.
  • Bild med titeln nedgradering minecraft steg 4
    4. Skriv ett namn för din installation i "namn" fält. Du kan till exempel skriva namnet på servern som du kommer att ansluta till här.
  • Bild med titeln nedgradering minecraft steg 5
    5. Välj en version från "Version" meny. Det är till höger om "namn" fält. Till exempel, om du ansluter till en server som kräver att du nedgraderar till version 1.13.2, du kan välja 1.13.2 från menyn.
  • Om du vill anpassa upplösningen av din nya installation, ange dimensionerna i "Upplösning" blankor.
  • Bild med titeln Downgrad Minecraft Steg 6
    6. Välj en katalog från "Spelkatalog" meny. Om du lämnar standardalternativet (Använd standardkatalogen) Vald, kommer Minecraft lagra den gamla versionen data i standardkatalogen.Men om du vill spela en version tidigare än 1.6, du måste välja en annan mapp. Klick Bläddra att välja en katalog.
  • Bild med titeln nedgradering minecraft steg 7
    7. Klicka på Skapa knapp. Det är i det nedre högra hörnet av fönstret. Detta lägger till den äldre versionen till din lista över installationer.
  • För att spela den äldre versionen av Minecraft, klicka på Spela På toppen av startaren för att återgå till huvudskärmen väljer du önskad version från rullgardinsmenyn längst ner på skärmen och klickar sedan på den stora gröna Spela knapp.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande