Hur man kontaktar verizon

Om du någonsin har problem med din Verizon-telefon, är det ett bra sätt att komma i kontakt med Verizon. Det finns flera metoder för att komma i kontakt med Verizon beroende på dina önskemål. Försök att komma i kontakt med Verizon via telefon om du är bekväm att göra det. Om du inte är det finns det gott om alternativa metoder för att komma i kontakt.

Steg

Metod 1 av 3:
Phoning Verizon SupportStöd WikiHow och gå till annonsen
  1. Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 1
1. Ring 1 (800) 922-0204 för kundsupport. Här kommer du att hälsas av ett meddelande som leder dig genom de olika supportsektionerna.
  • Det är en bra idé att veta exakt vad ditt problem är och vilken lösning du söker innan du ringer numret så att samtalet kan vara snabbt och bekvämt.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 2
    2. Ring 888-294-6804 om du har en förbetald telefon. Om din telefonplan är förbetald samtal Detta nummer. Liksom standard kundsupportnummer, kommer du att styras genom samtalet så att du kan kopplas till ett Verizon-supportagent som bäst passar dina behov.
  • Uppringning av detta nummer leder dig till en agent som är specialiserat på problem som rör förbetalda Verizon-telefoner.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 3
    3. Ring * 611 om du vill kontrollera din balans. Du behöver inte ringa andra nummer om du bara vill kolla ditt Verizon-kontosaldo, spåra din användning eller lära dig om röstbrevlåda. Ring * 611 från Verizon-telefonen och du kommer att styras genom processen av en telefonsvarare som kommer att kunna berätta för dig dessa uppgifter.
  • Detta nummer är automatiserat, så om du vill prata med en kundsupport Agent, prova ett annat nummer.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 4
    4. Ring 800-225-5499 Om du har en fråga om att köpa en Verizon-telefon. Ringa detta nummer ger dig mycket användbar information som hjälper till att köpa en ny telefon som priser, mobila databegränser och de kontrakt som är tillgängliga.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 5
    5. Använd 800-465-4054 ​​om du har problem med Verizon-telefoner på ditt företag. Om ditt företag använder Verizon-telefoner för att kommunicera och du har problem, ring det här numret.
  • Du kommer att riktas mot en supportagent som specialiserat sig på affärsrelaterade problem, vilket hjälper dig att få ditt problem så snabbt som möjligt.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 6
    6. Ring 800-300-4184 för FIOS-tjänsten. Om du har en fråga om FiOS, eller om du är en ny kund, kan du ringa detta nummer för hjälp.
  • Metod 2 av 3:
    Använda online-chattenStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 7
    1. Navigera till avsnittet Live Chat på Verizons supportsida. En livechatt är som ett textkonversation mellan dig och en Verizon-supportagent. Du kan prata med varandra om eventuella problem som du kan ha, oavsett om det är ett kontoutfråga, ett verizon-telefonproblem eller något däremellan.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 8
    2. Logga in på ditt Verizon-konto. Under avsnittet "Live Chat" kommer webbplatsen att be dig att logga in med ditt mobilnummer (eller användarnamn) och lösenord. Om du inte har ett konto med Verizon eller du har glömt dina uppgifter, ger popup-rutan dig med hjälpsamma länkar som hjälper dig.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 9
    3. Chatta med ett Verizon-agent via chattrutan för att lösa ditt problem. Du kommer att se en chattruta efter att ha loggat in. Här kommer du att kunna prata med en Verizon-agent som hjälper dig att lösa det specifika problemet du har. Agenten hälsar vanligtvis dig och frågar vad din fråga är. Skriv problemet du vill ha fixat så tydligt som möjligt och tryck sedan på `SEND`.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 10
    4. Ge alla detaljer från dig. Medlet kommer sannolikt att be om ditt födelsedatum, ditt telefonnummer och en säkerhetsfråga. Artigt och försiktigt skriva ut ditt problem så att stödagenten på andra sidan kommer att kunna förstå problemet.
  • Lösningen för ditt problem beror på frågan. Om det är något litet, kan stödagenten kunna lösa det direkt i livechatten. Om det är mer komplicerat än det, kan de ge dig en guide för att fixa ditt problem eller de kan rikta dig till din närmaste Verizon-butik.
  • Metod 3 av 3:
    Försöker alternativa metoder för stödStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 11
    1. Använd Facebook för att fråga Verizon en fråga. Gå till Verizon Support-sidan (https: // Verizon Trådlöst.com / support / kontakt-oss) och rulla ner nära botten där en svart textruta säger "Facebook Messenger". Klicka på den här länken. Detta öppnar ett nytt fönster, som uppmanar dig att logga in på ditt Facebook-konto. När du har gjort det kommer du att kunna skicka Verizon ett direktmeddelande som innehåller din fråga.
    • Du kan fråga Verizon nästan vad som helst och de kommer att göra sitt bästa för att lösa ditt problem. Det kan handla om Verizon-produkter, kontofrågor eller felsökning. Det är dock bäst att inte avslöja känslig information över sociala medier.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 12
    2. Prova twitter för att få ett kortare svar. När du loggar in på ditt Twitter-konto, Tag Verizon Wireless CS (@vzwsupport) i en Tweet som innehåller din fråga. Detta kommer att meddela Verizon Support Account-teamet på din Tweet. Efter en kort väntan kommer de att svara på tweet och försöka hjälpa de men de kan.
  • Eftersom Twitter är begränsad till 140 tecken, skulle Twitter fungera bäst för frågor som kan besvaras kortfattat.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 13
    3. Skicka Verizon ett brev. Om du föredrar kan du också skicka Verizon ett brev. Paketera ditt brev i ett välslutat kuvert med en stämpel och skriv sedan följande adress (varje ny mening som representerar en ny rad av adressen på framsidan av bokstaven) på framsidan: Verizon Wireless. Korrespondens.F.O. Box 291089. Columbia, SC 29229.
  • Även om ett brev inte är det snabbaste sättet att komma i kontakt med Verizon, kan du fortfarande ställa några frågor som rör din Verizon-tjänst.
  • Bild med titeln Kontakt Verizon Steg 14
    4. Kontakta Verizon Support Forums för en fråga du har. Verizon Support har också ett pulserande forum full av medarbetare som du kan använda för att hitta svar på frågor. Sök igenom trådarna på forumet eller gör din egen för att fråga vilken fråga du kanske har. En annan användare som känner till svaret på din fråga eller en Verizon-representant bör svara på din fråga snart efter.
  • Använd följande länk om du har en Android-telefon: https: // community.Verizon Trådlöst.com / community / droid
  • Använd den här länken om du har en Apple-telefon: https: // community.Verizon Trådlöst.com / community / äpple
  • Och använd den här länken för någon annan enhet: https: // community.Verizon Trådlöst.com / välkommen
  • Tips

    Titta på vad du säger, särskilt på telefonerna, eftersom chansen är att din konversation spelas in.
  • Försök att ta så lite tid som möjligt, eftersom det finns mest sannolika andra kunder som håller på, men häng inte upp tills din fråga har besvarats.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande