Hur man lägger till en undersida i wordpress

WordPress är en populär öppen källkod som introducerades 2003. Bloggare kan använda det användarvänliga mallsystemet för att välja utseendet på deras blogg och sedan posta prosa, bilder och länkar på deras ämnen av valet. Bland de många funktioner som mallarna har är möjlighet att dela upp bloggen i sektioner enligt ämnen. För att göra detta måste du ha en WordPress-blogg och vara lite bekant med din instrumentpanel som styr utseendet på din blogg. Sidor och undersidor kallas ibland föräldra- och barnsidor. Den här artikeln visar att du måste lägga till en undersida i WordPress.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 1
1. Logga in på din WordPress-blogg.
  • Om du inte har en WordPress-blogg, gå till sin hemsida och klicka på den orange knappen som säger "Kom igång här." Det tar dig igenom anmälningsprocessen.
  • Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 2
    2. Klicka på "Mitt konto" På vänster sida av verktygsfältet längst upp på sidan.
  • Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 3
    3. Välj ordet "Sidor" på instrumentbrädan. Dashboard är den vertikala listan med ord som kör ner på vänster sida av sidan.
  • Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 4
    4. Gör en sida om du inte redan har gjort det. Du behöver en föräldersida, enligt vilken du kan lista din undersida. På "Sidor" skärm, välj "Lägg till ny," Till höger om ordet "Sidor."
  • När sidformuläret visas, skriv en titel och något innehåll som du vill skickas till din sida. Klicka sedan på "Publicera" knappen till höger för att skicka den till din webbplats. Du kan också klicka på "Spara utkast" eller "Förhandsvisning" Om du inte är redo att skicka den till webbplatsen.
  • Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 5
    5. Skapa en annan sida som du vill vara en undersida eller barn sida till din föräldersida, om du inte redan har gjort det. Du måste gå igenom samma process för att skriva en titel och inklusive innehåll som du vill ha under den sidan. Då kan du publicera, spara ett utkast och / eller förhandsgranska ditt WordPress-undersida.
  • Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 6
    6. Gå tillbaka till din sidlista genom att klicka på "Sidor" på instrumentbrädan. Där ser du en lista över alla sidor du har skapat.
  • Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 7
    7. Klicka på sidnamnet som du vill bli till en undersida.
  • Bildbetatled Lägg till en undersida i WordPress Steg 8
    8. Detta kommer att ta dig till "Redigera sida" skärm som låter dig ändra något på sidan. Leta efter en låda på höger sida av din sida som säger "Sideattribut."
  • Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 9
    9. Klicka på rullgardinsmenyn under ordet "Förälder." Detta kommer att lista alla sidor som du har skapat. Välj den sida du vill att din undersida ska listas under. Klicka sedan på den blåa "Uppdatering" knapp.
  • Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 10
    10. Du kan välja att använda standardlistan av delsidor som kom med mallen på din blogg, eller du kan använda rullgardinsmenyn under "Förälder" Meny för att välja att lista sidor som en webbplatta, en arkivsida eller vid fullbredd. Experiment för att se vilket utseende du föredrar.
  • Bildbetatled Lägg till en undersida i WordPress Steg 11
    11. Visa din sida för att se hierarkin på dina sidor. Gå till din sidor skärm för att se hur dina sidor är listade i en hierarki.
  • Bild med titeln Lägg till en undersida i WordPress Steg 12
    12. Upprepa med några andra sidor du vill placera i en hierarki. Länkarna till dessa sidor kommer att återspegla att de är under din WordPress-föräldersida.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Saker du behöver

    • Wordpress blogg
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande