Så här lägger du till taggar i wordpress

WordPress är en bloggplattform som gör det möjligt för sina användare att enkelt lägga in innehåll på förgjorda mallar. Det är ett användarvänligt sätt att blogga som tillåter bloggare att snabbt sprida sina inlägg till sina fans. Ett av sätten för bloggare att locka läsarna till sin sida är att märka sina inlägg enligt ämnet och vilka människor det skulle intressera. Läsare kan söka igenom WordPress-webbplatsen för ämnen som "hälsa" eller "grafisk design" och hitta inlägg som intresserar dem. Den här artikeln visar hur du lägger till taggar i WordPress.

Steg

1. Logga in på ditt WordPress Blog-konto.
Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 1
  • Om du inte har en WordPress-blogg, gå till sin hemsida och klicka på den orange knappen som säger "Kom igång här." Det tar dig igenom anmälningsprocessen.
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 1Bullet1
  • Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 2
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 2
    2. Klicka på "Mitt konto" På vänster sida av verktygsfältet längst upp på sidan för att ta dig bort från WordPress-hemsidan och till din blogg.
  • Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 3
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 3
    3. Välj ordet "Inlägg" på instrumentbrädan. Dashboard är den vertikala listan med ord som kör ner på vänster sida av sidan.
  • 4. Klicka på titeln på din senaste inlägg. Du ska skickas till en sida som säger "Redigera inlägg."
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 4
  • 5. Bläddra till höger kolumn på skärmen. Under rutorna med titeln "Publicera" och "Kategorier," Du hittar en "Märke" låda.
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 5
  • 6. Skriv ett ord som beskriver elementen i ditt inlägg. Använd substantiv av saker som du diskuterar i ditt inlägg, men också gärna att skicka ord som "humör" Om det är en rolig post eller plats och känslor som beskriver posten. Klick "Lägg till" Efter att ha skrivit varje ord i små bokstäver, för att lägga till det som en tagg i ditt inlägg. När du lägger till WordPress-taggar, var noga med att lägga till efter varje ord, om inte de är ord som går tillsammans "Carson City."
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 6
  • 7. Du kan också välja mellan en lista med de mest populära taggarna genom att klicka på länken längst ner i rutan Taggar.
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 7
  • Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 8
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 8
    8. Visa dina aktuella taggar genom att gå till din instrumentbräda, klicka på pilen bredvid ordet "Inlägg" och klicka på "Visa taggar" I rullgardinsmenyn. Du kommer fram till en skärm som visar alla dina taggar, en paragraf som visar dina mest populära taggar och alternativet att lägga till fler taggar.
  • Du kan också använda den här sidan för att radera eller redigera dina aktuella taggar.
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 8Bullet1
    Bild med titeln Lägg till taggar i WordPress Steg 8Bullet1
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Taggar skiljer sig från kategorier. Du vill lägga till kategorier i din blogg som beskriver vad du gör i allmänhet, till exempel matlagning eller tv. Taggar ska gälla för de specifika ämnena i ditt inlägg som du tycker att folk kan söka efter, så du kan lägga till en tagg som säger tomater eller familj kille.
  • Dina mest populära taggar ses i ett taggmoln. Ett taggmoln visar alla dina taggar och gör ordet större desto mer tider visas det i dina inlägg.Vissa teman visar dina taggar som ett moln på din blogg.
    • [[Lägg till en undersida i Word {RESS]]
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande