Så här lägger du till ett nytt inlägg i wordpress

WordPress är en populär bloggplattform som skapades 2003 och har sedan dess vuxit till att inkludera miljontals användare. Dess mallsystem gör det möjligt för bloggare att välja ett tema för sin blogg och skicka in innehållet med formulär. Detta är ett användarvänligt och effektivt system för att skriva bloggar. Användare kan lägga till inlägg från olika datorer genom att helt enkelt logga in i sitt WordPress-konto. Smart Phone-användare kan också ladda ner WordPress-program som gör det möjligt för dem att skicka till sin blogg när de är borta från en dator. Konsekvent uppdatering av en blogg med nya inlägg är det bästa sättet att uppmuntra människor att läsa din blogg. Den här artikeln visar hur du lägger till ett nytt inlägg i WordPress.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 1
1. Logga in på din WordPress-blogg.
  • Om du inte har en WordPress-blogg, gå till WordPress-hemsidan och klicka på den orange knappen som säger "Kom igång här." Det tar dig igenom anmälningsprocessen.
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 2
    2. Klicka på "Mitt konto" På vänster sida av verktygsfältet längst upp på sidan.
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 3
    3. Bläddra ner din instrumentpanel. Din instrumentpanel är listan på vänster sida av sidan. Klicka på den lilla pilen till höger om "Inlägg" Flik. Detta visar att du är alternativ för dina inlägg, inklusive "Alla inlägg," "Lägg till ny," "Kategorier," "Posttaggar" och "Kopiera ett inlägg."
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 4
    4. Klick "Lägg till ny." Detta tar dig till din "Lägg till nytt inlägg" sida och låta dig blogga.
  • Du kan också klicka på "Nytt brev" knappen längst upp på din sida. Det ska finnas en horisontell bar som listar din webbadress. Knappen är på höger sida av den här fältet.
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 5
    5. Ange en titel i den första raden i formuläret. Ring ditt inlägg något som kommer att intressera människor och hjälpa dem att identifiera innehållet.
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 6
    6. Flytta markören ner till textrutan under titeln och börja skriva ditt inlägg.Posten kommer att visas annorlunda beroende på det tema du har valt.
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 7
    7. Du kan också klippa och klistra in den från en ordbehandlare. Använd knappen på din formateringsverktygsfält för att klistra in. Klicka på mappen med a "T" På den för att klistra in text.
  • Använd formateringsfältet för att formatera din text, lägg till bilder eller lägg till länkar. Formateringsfältet innehåller alternativ för att anpassa, djärva, kursivisera, understryka och lägga till färg.
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 8
    8. Lägg till taggar i ditt inlägg genom att skriva i de ämnen som dina post täcker. Skriv in ett ord eller en fras och tryck på "Lägg till." Till exempel, om ditt inlägg handlar om matlagning kan du lägga till "Choklad" eller "Zucchini" som taggar.
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 9
    9. Ordna ditt inlägg genom att lägga till kategorier. De "Kategorier" lådan ligger precis under "Märke" låda. Lägg till kategorier som uttrycker de övergripande teman och intressena hos ditt inlägg. Om ditt inlägg handlar om matlagning, skulle du lägga till "Matlagning" och kanske "Kulinarisk" som kategorier.
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 10
    10. Förhandsgranska ditt inlägg innan du publicerar det till din blogg. De "Förhandsvisning" knappen är till höger och över "Publicera" knappen till höger om ditt inlägg. Återgå till posten för att redigera det, om du vill göra några ändringar.
  • Om du behöver stanna när som helst, klicka på "Spara utkast" För att hålla posten som ett utkast snarare än att publicera det.
  • Bild med titeln Lägg till ett nytt inlägg i WordPress Steg 11
    11. Publicera ditt nya Wordpress-post genom att klicka på "Publicera."
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande