Hur man skapar en e-postlista för blogger

När du skapar en ny blogginmatning i bloggare kanske du vill varna alla dina vänner och familj. Blogger har bara möjlighet att skicka ett e-postmeddelande till en enda adress. Med hjälp av Google Grupper kan du vidarebefordra det här e-postmeddelandet till en hel lista med personer.

Steg

  1. Bild med titeln Skapa en e-postlista för Blogger Steg 1
1. Ställ in ditt konto om Google Grupper. Du måste ha en inloggad på ett Google-konto konto för att göra det här. Du kan anmäla dig till a Google-konto fri. När du är inställd, notera den adress du ska använda för att skicka e-post till din grupp.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista för Blogger Steg 2
    2. Lägg till personer i din grupp. Klicka på "Medlemmar" flik på sidan och "+ Bjud in nya medlemmar". Nu kan du antingen bjuda medlemmarna via e-post, eller lägga till medlemmar direkt. Skriv en snabb anteckning för att förklara varför de får det här e-postmeddelandet.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista för Blogger Steg 3
    3. Ange din blogg för att skicka e-post till din nya Google-grupp. I din blogger Dashboard klickar du på "inställningar" och då "E-post". I blogg Skicka adress Ange e-postadressen för din Google-grupp. Alternativt kan du också manuellt skicka ett e-mail till din Google-grupp från din vanliga e-postadress när du uppdaterar din blogg.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista för Blogger Steg 4
    4. Skapa en prenumerationsbox för din blogg för nya användare att prenumerera på uppdateringar. Tillbaka på din hemsida för Google Group, klicka på "Ställ in din grupps inställningar" på botten. Klicka nu på "Få en kampanjlåda för din webbplats". Bläddra ner till "Prenumerera Box för din webbsida".
  • Kopiera HTML-koden under det här till urklippet. Gå nu tillbaka till din blogger Dashboard (i en annan flik / fönster) och klicka på "Layout". Klicka på "Lägg till ett sidelement" (Sidofältet är bäst). Välj "HTML / jаvascript" alternativ. Nu klistra in i HTML-koden du kopierade tidigare.
  • Klick "Spara ändringar" och ta en titt på din blogg! Du ser ett alternativ för abonnemangsåtgärd på din bloggs sidofält.
  • Bild med titeln Skapa en e-postlista för Blogger Steg 5
    5. Upprepa stegen ovan för att redigera eller ta bort din prenumerationslåda från sidofältet.
  • Tips

    Om du är praktisk med HTML-kod, märker du att Google-logotypen i rutan prenumerera kan bytas till en annan bildfil. Bara göra thhetag peka på en liten bild du har värd någonstans.
  • Om prenumerationsboxen inte är formaterad korrekt efter att du ändrat bilden, försök lägga till Bredd ="200" och justera ="Centrum" till theter omedelbart innan det står "E-post:". Justera den här bredden om den fortfarande inte ser rätt ut.
  • Varningar

    Lägg bara till personer direkt till din Google-grupp om du vet att de vill läggas till, annars kommer du att skicka spam. Om du försöker direkt lägga till en lista över personer, kanske Google vill att du ska förklara varför innan de kommer att behandla det. Detta är för att förhindra att spammare använder Google-grupper.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande