Hur man får mobilnummer

Dessa dagar överger människor sin marklinje och byter mer och mer till sina mobiltelefoner. Eftersom telefonböcker inte listar mobiltelefoner, är det lite knepigare att nå ut och röra någon som du inte redan vet. Förstå hur du får mobilnummer kan hjälpa dig att kontakta en specifik individ vid nödsituation, återansluta med en gammal vän eller helt enkelt komma i kontakt med någon vars mobilnummer har blivit felplacerat. Vi visar dig hur.

Steg

Metod 1 av 2:
Använd internet
  1. Bild med titeln Få mobilnummer Steg 1
1. Besök National Cellular Directory. Den nationella cellulära katalogen är en organisation som fungerar som ett landtelefonföretag, vilket håller en databas med enskilda mobilnummer. Det är dock en "opt-in" service, och att hitta en person där, den personen måste ha frivilligt registrerad.
  • Bild med titeln Få mobilnummer Steg 2
    2. Betala för en tjänst. Människor söker organisationer som Intellius kommer snabbt hitta bara om någon. Ett enkelt namn / adress / telefonnummer sökning kan vara mycket billigt-i vissa fall, under en dollar. Om du gör mycket sökningar, skulle du förmodligen vilja överväga en mer robust plan.
  • De flesta online-sökningar kommer "hitta" En person gratis. Men för att få mer information än det kommer att ha en betydande kostnad.
  • Dessa organisationer fungerar inte alltid med information som är aktuell. Till exempel, medan de kanske kan hitta mobilnummeret för en viss person, kan det mobilnummer som tidigare har upphört flera månader. Var försiktig när du överväger dessa organisationer för att du ska arbeta med ett legitimt företag. Erfarenheten har också visat att dessa webbplatser har felaktiga åldrar eller platser, även så långt som att erbjuda att sälja dig telefonnummer för människor som är långa avlidna.
  • Bild med titeln Få mobiltelefonnummer Steg 3
    3. Gå till Google. Medan nästan alla namnsökningswebbplatser tar ut dig för att visa ett telefonnummer, finns det en mängd information där ute på oss alla, och våra telefonnummer kan bifogas ett antal saker. Skoltidningar, sociala medier, lokala organisationer vi kan ha gått med, etc.
  • Bild med titeln Få mobilnummer Steg 4
    4. Använd Facebook eller LinkedIn. Många gånger kommer människor att göra sina telefonnummer tillgängliga för allmänheten. Om du känner personen och försöker återansluta, vän dem på Facebook, eller göra dem till en anslutning på LinkedIn.
  • Metod 2 av 2:
    Använd sneakernet
    1. Bild med titeln Få mobilnummer Steg 6
    1. När Internet misslyckas, använd "Sneakern," Den informella beskrivningen för att göra det faktiska lagarbetet!
    • Använd munnen för att få mobilnummer. Till exempel, om du behöver hitta Dave, men vet inte hans telefonnummer, fråga ömsesidiga vänner om de kommer att få ett meddelande till Dave och säga att du skulle vilja kontakta honom. Om de inte vet var Dave är heller, bredda sökningen för att kontrollera med medarbetare och familj.
    • Var noga med att vara ärlig med dessa kontakter angående din anledning bakom att erhålla numret för att säkerställa de bästa resultaten för alla berörda parter.

    Tips

    Att få ett mobilnummer i dagens samhälle kan vara mycket utmanande. Fler människor än någonsin är oroade över att behålla sin integritet. Oavsett hur illa du vill ha ett visst telefonnummer, kan du behöva vara villig att acceptera det faktum att det inte alltid kommer att vara tillgängligt för att uppnå.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande