Hur man skapar franska flätade variationer

Franska flätor är en klassisk och elegant frisyr som är bra för formella och avslappnade tillfällen lika. Om du blir trött på bara en vanlig fransk flät, kan du göra variationer som att göra ett franskt vattenfall fläta, en omvänd fransk fläta eller lägga till tillbehör. Känn gratis kombinera variationer tillsammans för att göra en helt ny frisyr!

Steg

Metod 1 av 2:
Gör en annan frisyr baserad på den franska flätan
  1. Bild med titeln Gör ett omvänd fransk flätat steg 6
1. Skapa en omvänd fransk fläta, även känd som en nederländsk fläta. För att skapa detta måste du korsa strängarna under istället för över. Detta kommer att skapa en 3-D-effekt.
  • 2. Försök att göra två flätor. Sektion ditt hår försiktigt och skapa franska flätor på båda sidor.
  • Om du vill göra franska flätade pigtails, kan du sluta fläta på nacken, eller när allt hår (på sidan är du flätar) har lagts till. Du kan prova detta och sluta med en hästsvans med en enda fransk eller nederländsk fläta också!
  • 3. Göra en fishtail fransk fläta. Om du vet hur man gör en fishtail Braid, varför inte ta det ett steg längre och gör det till en fransk fishtail fläta? Börja med att samla håret på toppen av ditt huvud och dela det här avsnittet i två sidor, på i varje hand. Du kan göra en vanlig fishtail plait först. Därefter, ta hår från ena sidan (för nu, låt oss säga kvar) och lägg det i stycket du håller i din högra hand. Lägg sedan hår från höger sida och lägg det i det stycke du håller i din vänstra hand. Upprepa tills det inte finns något mer hår kvar för dig att ta tag i, och sluta i en vanlig fishtail fläta (eller du kan bara göra en hästsvans i slutet).
  • 4. Fläta a Fransk vattenfall fläta. Vattenfall flätor är vackra och kaskadsträngarna ser ut som vattenfall, därav namnet. Du kan också försöka holländska vattenfall fläta.
  • Bild med titeln French Braid Your Bangs till sidan Steg 10
    5. Skapa en liten fransk fläta som går på sidan av ditt huvud och säkra med en elastik. Du kan sedan binda allt hår i en hästsvans, eller lämna det ner.
  • Alternativt kan du Braid dina smällar till sidan.
  • 6. Gör en eller två halv upp franska flätor (er). I stället för flätning till nacken av nacken, fransk flätad till om var din öronnivå. Avsluta sedan med en normal fläta och lämna det andra håret. Om du använder två flätor kan du kombinera dem.
  • 7. Fläta a spets franska flätan, där du bara lägger till hår på ena sidan. Det här är bra för små flätor, eller om du försöker göra en krona. Du kan också använda en normal Franska eller Holländsk fläta För en krona fläta. Rope flätor är ett annat val för kronflätor.
  • 8. Prova en fjäder vattenfall fläta om du är erfaren. Du måste fläta en söm av en normal fläta och lägga till en liten sträng bara från toppen. Korsa toppsträngen till mitten som vanligt. Därefter kommer du att korsa bottensträngen till mitten, men innan du gör det, dela bottensträngen i två delar, en större än den andra. Släpp av den lilla delen. Upprepa detta, lägga till håret till toppsträngen och korsa ner det och släppa en liten bit av bottensträngen när du korsar det. .
  • 9. Gör en faux franska flätan om du inte har hänga av en normal en än! Skapa bara en vanlig fläta med en del av håret från toppen av ditt huvud och fläta ner. Säkra med en elastisk (gör det löst, men inte för lös. Du borde kunna passa ett finger eller två inuti looparna). Dra sedan håret från utsidan till looparna och låt det hänga. Upprepa detta. Vissa hår kommer att dras genom slingorna två gånger, och det är bra. När du når nacken, ta bort allt hår och avsluta med en normal fläta.
  • En annan version av en faux franska flätan är att Gör en genomtränga flätan. Du behöver inte fortsätta på nacken, du kan bara avsluta den med en hästsvans.
  • Metod 2 av 2:
    Lägga till tillbehör och andra dekorationer
    1. Bild med titeln Välj en halv upp bröllop frisyr Steg 13
    1. Lägg till blommor. Om du är i ett bröllopsfest eller om du ska till ett prom kan du lägga till blommor i ditt hår. Försök lägga till små blommor i varje stygn av din franska fläta.
  • Bild med titeln Lägg gnista till ditt hår Steg 1
    2. Spray glitter hairspray för att göra ditt hår gnistrande. Glitter hairspray kan lösa din stil medan du lägger till extra glans.
  • Bild med titeln Använd ett scrunchie steg 7
    3. Få en färgstark elastisk eller scrunchie säkra din fläta. Välj en färg som matchar din outfit.
  • Bild med titeln Lägg gnista till ditt hår Steg 11
    4. Använd ett hår tatuering. De är inte permanenta, men de kan lägga till lite variation. Försök sätta två på huvudet, som ett huvudband (en på varje sida).
  • Du kan också använda ett riktigt huvudband. Var noga med att det inte störa flätan, annars kan det se konstigt ut (det går också för hår tatueringar).
  • Tips

    Använd gärna en kombination av dessa stilar. Till exempel kan du göra franska flätade pigtails men kombinera dem på nacken för att skapa en enda fishtail fläta!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande