Hur man är mystisk att locka människor

Mystiska människor är attraktiva eftersom människor är naturligt nyfiken och vill veta mer om dem. När du tillåter människors fantasier att fylla i luckorna om dig, kommer de att dras in för att se om deras antaganden visar sig vara korrekta. Du kan bli mer mystisk genom att följa några enkla steg.

Steg

Del 1 av 3:
Odla en mystisk upplevelse
  1. Bild med titeln Imponera en kille Steg 3
1. Få ögonkontakt.Att göra ögonkontakt visar att du har förtroende.Även när du gör ögonkontakt med någon, visar det att du är intresserad av att lära dig mer om dem.Se till att du inte håller ögonkontakt för länge - ungefär två sekunder är en bra längd - för att du kommer ut som obehaglig eller skrämmande.
  • Bilden med titeln Kope med att vara ett socialt utstött steg 16
    2. Var lugn.Animerade människor lämnar inte mycket för fantasin eftersom de är centrum för uppmärksamhet.Att vara attraktivt mystisk, var lugn, något allvarlig och relativt jämn kölad.Var lugnet i mitten av stormen, oavsett hur livliga saker är omkring dig.
  • Bild med titeln Datum en bokmask Steg 1
    3. Lär dig mycket om några saker.Du är mystisk och intelligent.Eftersom du inte pratar om dig själv, behöver du lära dig om några ämnen som du kan prata om i längd.Det här håller inte bara samtalet från din personliga historia, det visar att du är passionerad nog om ett ämne att lära sig det.
  • Se till att ämnet är intressant och inte polariserar.Till exempel kan presidentkandidater vara intressanta men de är också polariserande.Istället är effekten av jordbruksproducerad fisk på miljön intressant och sannolikt inte att vara mycket polariserande alls.
  • Bild med titeln Få en kille att falla huvudet över klackar för dig Steg 5
    4. Fråga frågor.Att ställa frågor är ett utmärkt sätt att vara mystisk och locka människor och tjänar några ändamål.Det låter dig hålla samtalet bort från dina personuppgifter, det visar intresse för en annan person, och det tillåter mest att människor talar om sig själva.Människor kommer att tro att du är särskilt intresserad av dem och är smickrade att du ville höra sin historia.
  • Börja med enkla frågor som "Var är du från ursprungligen?"Eller" Var skulle du resa till om pengar inte var något föremål?"Lyssna på svaren och fråga frågor baserat på de svaren, till exempel:" Åh, du vill resa till Paris? Vad handlar det om ljusstaden som du tycker är attraktiv? Skulle du resa ensam eller med någon?"
  • Bild med titeln Få en kille att erkänna att han gillar dig Steg 9
    5. Få dem att le.Bara för att du är mystisk betyder inte att du inte kan vara charmig.Få folk att le.Leende gör att människor mår bra och det gör att människor omedelbart känner sig varmare mot den person som fick dem att le.Var inte rädd för att le själv, också.Detta visar en god naturlig uppskattning av livet som är attraktivt för nästan alla.
  • Du behöver inte prata med någon för att få dem att le.När du gör ögonkontakt, ge den andra personen ett litet leende och titta, de kommer tillbaka till favoriten.
  • Bild med titeln visas mer auktoritativt steg 8
    6. Byta ämne.Bara för att du inte ska spendera mycket tid att prata om dig själv betyder inte att du inte kan styra konversationen.Det här fungerar eftersom föränderliga ämnen ganska ofta visar din publik att du inte bara är mystisk, men att du är självsäker och kunnig om en rad olika ämnen.
  • Leta efter naturliga möjligheter att ändra ämnen, som kommer att komma upp vanligtvis i någon annans svar på något.
  • Det här är en bra tid att ställa en fråga, som kommer att rikta konversationen i en annan riktning.
  • Bild med titeln vara en vacker tonårsflicka steg 4
    7. Var en alfa eller en flört.Beroende på ditt kön, är mystisk kan vara ett tecken på att du är en alfa-man eller en flirtig kvinna, två arketyper som är attraktiva för nästan alla.Mystiska människor utövar självförtroende, och att förtroendet kan tolkas annorlunda beroende på ditt kön.Vad är det ganska universellt, men oberoende av kön, är att mystiska människor är tyst i kontroll, men inte flamboyant av uppmärksamhet som söker.
  • Denna idé hänvisar tillbaka till attraktionens psykologi, som ställer att attraktion är fysiologisk och psykologisk, och att de två informerar varandra.
  • Del 2 av 3:
    Säkerställa att du inte verkar skrämmande
    1. Bild med titeln Få en kille att alltid vilja prata med dig Steg 16
    1. Håll några saker åt dig själv.När du pratar med någon, säg inte dem till din livshistoria.Du är inte en öppen bok.Istället är du mystisk och behöver lämna luckor i din berättelse.Det kommer att uppmuntra människor att ställa frågor, tänka på vad du har sagt, och fyll i luckorna i din berättelse med sina fantasier.
    • Ett bra sätt att närma sig den här tanken är att bara svara på frågor som du frågade om dig själv i motsats till att helt enkelt erbjuda information. Även när du svarar på frågor, ge så lite information som möjligt medan du fortfarande uppfyller frågeställaren.
    • Om någon frågar dig om din helg, gör lite vagt svar som "Jag träffade några vänner och vi gjorde några saker i stan." Om de ifrågasätter dig längre, säg bara ingenting och le mystiskt.
  • Bild med titeln Deal med en pojkvän som har ADHD steg 13
    2. Var alltid alltid tillgänglig.Om du alltid är tillgänglig kan du verka ivrig och du kommer verkligen inte att synas mystisk.Istället vill du vara tillgänglig ibland, men vanligtvis inte, vilket gör att dina uppmärksamhet nästan verkar som en belöning.
  • Detta gäller telefonsamtal, texter, videochattar och möten.Om telefonen ringer, låt den gå till röstbrevlåda.Om du får en text eller direktmeddelande, läs inte det direkt.Om de föreslår att du kommer ihop, säg inte entusiastiskt ja.Kontrollera din kalender först.Du är mystisk när du ofta är otillgänglig.
  • Bild med titeln Look Boho Chic Steg 8
    3. Var inte en prickig byrå.Du vill inte stå ut i en folkmassa på grund av dina prickiga kläder, ljusa färger eller höga mönster.Istället vill du hålla kläderna något blygsamma, men ändå annorlunda än alla runt dig.Mörkare färger är mer mystiska.
  • Om människor runt dig tenderar att bära jeans, till exempel, överväga att bära boot cut jeans.Om alla bär stövlar, överväga loafers.
  • Del 3 av 3:
    Upprätthålla mysteriet
    1. Bild med titeln Få en pojkvän i gymnasiet steg 2
    1. Tänk utanför lådan.Försök att vara mer kreativ och tänka utanför lådan.Ditt kärleksintresse lockas till din mystiska demeanor, och kreativitet är ett tecken på en självsäker, mystisk person.Kreativitet visar att du kan vara lekfull och disciplinerad och att du ser världen ur ett unikt perspektiv.Dela den unika med föremålet för din kärlek att behålla mysteriet.
    • Kreativitet betyder inte bara konstnärlig.Du kanske inte har ett konstnärligt ben i din kropp och det är bara bra.Var kreativ med dina svar på människor, dina lösningar på problem, eller till och med hur du spenderar tid med din partner.
    • Till exempel, i stället för att föreslå middag och en film, vara kreativ och ta din partner till ett ställe som de aldrig har varit, som en statspark, för en picknick och ta med en bok av dina favoritdikt att läsa med dem.
  • Bild med titeln Gör pojkar vill ha dig Steg 21
    2. Vara oförutsägbar.Att vara oförutsägbara lån till din mystiska demeanor.Det betyder inte att du bör agera med ditt kärleksintresse eller förvirra dem.Ännu värre, skada sina känslor.Att vara oförutsägbar betyder helt enkelt att trotsa dina egna rutiner och mönster då och då.Detta kommer att visa att det fortfarande finns några hemligheter upp din ärm och håller det intressant.
  • Till exempel, om du alltid tar en kaffe på väg till jobbet, bestämmer dig för att gå till en jog istället en dag.
  • Eller, om du alltid väntar på ditt kärleksintresse att ringa dig, överraska dem med ett telefonsamtal.
  • Bild med titeln Börja med sex igen Steg 9
    3. Kom ihåg att återfå.Ditt kärleksintresse lockas till dig och kanske har du tagit ditt förhållande till en annan nivå.Kom ihåg att du kan vara mystisk och fortfarande återkallande känslor och intresse.Folk tenderar att känna sig mer lockade till dem som de känner är lockade till dem, så återkallar deras intresse för dig.
  • Till exempel kan du fortfarande vara mystisk och ta med dina kärleksintresse blommor eller skicka en enkel text som säger, "Tänk på dig."Små gester betyder mycket, särskilt från en mystisk person.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Lär dig mycket allmän kunskap eller intressanta, okända fakta.
  • Memorera massor av slumpmässiga fakta, och anställa dem när det vissa ämnet dyker upp i chanssamtal.
  • Bara prata när folk pratar med dig.
  • Håll din självneutral men charmig.
  • Spendera inte mycket tid på ett ställe - rör sig om att människor undrar vad exakt är så viktigt att du måste göra det.
  • Låt inte din förälskelse fånga dig tomgång. När du ses absorberad med saker hela tiden, gör det att de undrar om vad du är upp till.
  • Stirra tyst på din förälskelse från tid till annan, men blinka och sakta titta bort när de ser dig stirrar.
  • Lagera lite blyg. Detta är ett utmärkt tillfälle att blinka ditt leende.
  • Varningar

    Släpp din mystiska pretense lite när du äntligen fångar objektet med din kärlek, men ditch det helt. Du vill hålla dem på tårna, alltid förutse dina många överraskningar.
  • Var inte för mystisk. Detta kan leda till misstanke, en stor avstängning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande