Hur man bestämmer värdet på ett kort i star wars: card trader

Star Wars: Card Trader Game App har tagit det roliga med kortsamling och handel till dina mobila enheter. När du handlar är det viktigt att du vet värdena för de kort du handlar. Annars kan du vara under- eller överhandla värdet av dina kort. Det finns många faktorer att bestämma värdena på dessa kort, och de flesta är ganska subjektiva. En person kan ge för mycket värde till sitt kort medan en annan bara kan kasta bort det gratis. För att hålla det enkelt, försök att bestämma värdena på kortet objektivt.

Steg

Metod 1 av 2:
Bestämande värden på ditt kortdäck
  1. Bild med titeln Bestäm värdet på ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 1
1. Starta Star Wars: Korthandlare. Leta reda på appen på din enhet. Appikonen har Star Wars-logotypen på det med några kort i bakgrunden. Tryck på det.
  • Bild med titeln Bestäm värdet av ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 2
    2. Tryck på kortikonen på den högra delen av den nedre verktygsfältet. Du kommer att tas till skärmen med din nuvarande inventering av kort.
  • Bild med titeln Bestäm värdet på ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 3
    3. Visa korten i mina kort. Som standard kommer den ursprungliga vyn att vara mina kort. Du kan se den här titeln på Header-verktygsfältet. Dra upp och ner för att se alla dina kort här.
  • Bild med titeln Bestäm värdet av ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 4
    4. Öppna ett kort. Alla dina kort är vackert organiserade och visas i små porträtt miniatyrbilder. Tryck på det kort du vill öppna. Kortet kommer att maximeras på skärmen så att du kan se det bättre. Du tittar på framsidan av kortet.
  • Bild med titeln Bestäm värdet på ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 5
    5. Visa baksidan av kortet. Tryck på kortet för att vända det över så att du kan se baksidan.
  • Bild med titeln Bestäm värdet på ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 6
    6. Kontrollera korträkningen. En bra mätare för ditt korts värde är korträkningen. Detta är antalet kort tillgängliga för exakt samma kort. Ju lägre antal, färre kort det finns, den sällsynta det är. Ett kort med 1000 räkningar är sällsynt än ett kort med 5000 räkningar. Hitta det här numret längst ner till höger på baksidan av kortet.
  • Metod 2 av 2:
    Bestämande värden på kort under en handel
    1. Bild med titeln Bestäm värdet av ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 7
    1. Starta Star Wars-korthandlare. Leta reda på appen på din enhet. Appikonen har Star Wars-logotypen på det med några kort i bakgrunden. Tryck på det.
  • Bild med titeln Bestäm värdet av ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 8
    2. Visa pågående affärer. Tryck på ikonen Byte av kort på mitten av den nedre verktygsfältet. Du kommer att tas till skärmen med dina affärer. Tryck på titeln på rubrikverktygsfältet för att se en listrute lista över filter. Tryck på "Väntade handlar" härifrån, och alla dina öppna och aktiva affärer kommer att visas, med de senaste på toppen. Svepa ner för att se fler affärer.
  • Bild med titeln Bestäm värdet på ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 9
    Bild med titeln Bestäm värdet på ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 9
    3. Visa en handel. Varje handel kan studeras och analyseras baserat på de uppgifter som tillhandahålls. Du kan se din handelspartners användarnamn, den aktuella statusen för handeln, de kort som handlas och vissa åtgärdsknappar längst ner.
  • Bild med titeln Bestäm värdet av ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 10
    4. Öppna ett kort. Korten du får från handeln finns i den vänstra rutan, och de kort du ger är i den högra rutan. Tryck på ett kort för att öppna det. Kortet kommer att maximeras på skärmen så att du kan se det bättre. Du tittar på framsidan av kortet.
  • Bild med titeln Bestäm värdet av ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 11
    5. Visa baksidan av kortet. Tryck på kortet för att vända det över så att du kan se baksidan.
  • Bild med titeln Bestäm värdet av ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 12
    6. Kontrollera korträkningen. En bra mätare för ditt korts värde är korträkningen. Detta är antalet kort tillgängliga för exakt samma kort. Ju lägre antal, färre kort det finns, den sällsynta det är. Ett kort med 1000 räkningar är sällsynt än ett kort med 5000 räkningar. Hitta det här numret på nedre vänstra hörnet på baksidan av kortet.
  • Bild med titeln Bestäm värdet på ett kort i Star Wars_ Card Trader Steg 13
    7. Bedöma handeln. Genom att titta på kortantalerna för alla kort som handlas kan du bedöma om handeln är vettig för dig. Du kommer att kunna berätta om du är rättvis, under-trading eller över-trading. Gör det varje gång du får ett handelsförslag.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande