Hur man gör maskros naglar

Maskros naglar är naglar med formerna av maskrosor som målas på dem. Medan projektet kan verka komplicerat, med ett försiktigt arbete kan du skapa dina egna maskros naglar. Först, använd en ljusfärgad polsk i naglarna. Använd sedan en nagellackborste för att dra formerna av maskrosor på dina naglar. Du kan pynta därifrån, lägga saker som gräs och stränga kronblad.

Steg

Del 1 av 3:
Välja dina huvudfärger
  1. Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 1
1. Måla på en ljusfärgad nagellack. Färgspikspolen du väljer är upp till dig, men se till att du väljer en ljusare färg. Du vill ha de maskrosformer du målar på för att dyka upp på dina naglar. Gå till något som vita eller lätta pastellfärger.
  • Se till att baspolen är helt torr innan du fortsätter.
  • Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 2
    2. Lägg till en glänsande polsk (tillval). Vissa människor gillar att ha lite glitter i sina maskros naglar. Om du vill lägga till Glitter till bakgrunden, vänta på att din ljusa polska ska torka. Sedan, måla på ett lager av glitter polska för att lägga till lite gnista.
  • Om du lade till glittrande polsk, låt det torka helt innan du fortsätter.
  • Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 3
    3. Välj din färg för dina maskrosor. Du kan måla dina maskrosor med en färg eller flera färger. Den färg eller färger du väljer är upp till dig, men här är några vanliga alternativ:
  • Vissa människor gillar att använda en grön nyans för stammarna och antingen vita eller gula för knopparna och kronbladet. Detta gör en realistiskt färgad maskros.
  • Vissa människor målar maskrosformer i svart. Detta visar sig mycket bra, särskilt mot en mycket blekpolsk som ljusrosa.
  • Om din polska var lite mörkare, som en pastellblå, kan du använda vit nagellack. Men mycket ljusa maskros uppstår inte alltid också.
  • Del 2 av 3:
    Ritning av maskrosens huvudkropp
    1. Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 4
    1. Måla stammen. För att börja, doppa en tunn nagelkonstborste i den polska du använder för att måla din maskros stam. Börja vid basen av tummen Nail nära nagelbädden, rita en linje som stammar från ett hörn av nagelböjningen. Har linjen snedtagning diagonalt något, rör sig i riktning mot dina andra fingrar.
    • Det finns ingen strikt regel för hur länge din stam ska vara, men lämna tillräckligt med utrymme nära toppen av tummen så att du kan skapa din blomma. En rad på ungefär en halv centimeter ska fungera.
  • Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 5
    2. Lägg till knoppen. Med din nagelkonstborste, rita en liten cirkel ovanpå stammen. Detta kommer att bli din maskros knopp. Håll det relativt litet. Maskrosor, till skillnad från saker som solrosor, har ganska små knoppar. En liten punkt är allt du behöver.
  • Du behöver inte vänta tills stammen polskt torkar innan du lägger till knoppen.
  • Det är okej om din knopp inte är helt rund.Du kommer att dra många kronblad som härrör från knoppen. Om det är lite asymmetriskt, kommer det inte att märkbart när du är klar med utseendet.
  • Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 6
    3. Måla på dina kronblad. Flytta från mitten av knoppen utåt, måla på dina maskros kronblad. För detta steg, ta en ny, relativt torr borste. Rita tunna linjer som stämmer från din blomma. Maskrosor har många kronblad, så dra många linjer. När du är klar, ska din blomma börja likna en tjock maskros.
  • För att lägga till extra volym, gör dina linjer lite vinklade och har lite cross-cross med varandra.
  • Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 7
    4. Lägg till fluff till ändarna av kronbladet. Maskrosor har fluffiga kronblad, speciellt när de blir vita. Använd spetsen på din nagelkonstborste för att lägga till små prickar i slutet av varje rad. Detta kommer att göra dina maskrosor tjockare och mer realistisk.
  • Du kan också lägga till några prickar i själva kroppens kropp för att förtjocka dina stammar.
  • Del 3 av 3:
    Lägga till utsmyckningar
    1. Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 8
    1. Lägg till gräs. Om du vill, lägg till gräs till sängen på miniatyren. Använd din nagelkonstborste, använd snabba uppåtgående rörelser som härrör från botten av tummen uppåt för att skapa gräsblad. Ha linjerna överlappar något för att skapa ett tjockt, gräsbevuxen utseende nära botten av tummen.
  • Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 9
    2. Måla flygblad över de andra naglarna. Du behöver inte måla en maskros på varje spik. Faktum är att de flesta som går för maskros naglar håller sig till en eller två maskros per hand. Istället, måla små kronblad som flyter över varje spik, som om vinden har blåser mandellerna över dina naglar. För att göra detta, måla samma tunna linjer du målade när du skapar dina blommor kronblad, lägg sedan till prickar till slutet av varje rad.
  • Se till att alla dina kronblad strömmar i samma riktning. Kronbladet ska gå mot dina andra fingrar och borta från tummen.
  • Bild med titeln Do Dandelion Nails Steg 10
    3. Lägg till nya blommor till andra naglar. Om du vill kan du måla en andra blomma på ett annat finger. Vilket finger du väljer är upp till dig. Om du väljer en annan blomma, men se till att den böjer i samma riktning som blomman på tummen. Detta kommer att hålla vinden ser konsekvent.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande