Hur man gör en målning av en katt på en pumpa

I slutet av oktober, som Halloween drar nära, tar kvällen på en speciell aura av förväntan och mysterium. Torkade ogräs, löv och annan vegetation crunch underfoot, och även den minst vidskepliga personen kan försöka undvika en svart katt på vägen. Lyckligtvis, genom att måla en katt, bestämmer du hur grymt, ondskan --- eller kärleksfull han kommer att vara. Lägg till pumpor och visa din färdiga målning stolt för att jaga bort några halloween rädsla och förebeodings som kan vara i luften.

Steg

Del 1 av 3:
Skissera scenenTrött på annonser? Uppgradera till PRO
Bild med titeln DRWACATEASY
Bild med titeln DRWACATEASY
1. Rita katten först. Använd en bit av 8 ½ x 11 tum spårpapper från en kudde. Med en penna, i mitten av sidan, rita en stor oval för kroppen, en mindre cirkel för huvudet och gå med de två med en utplattad oval för en nacke.
  • 2. Avsluta din katt. Lägg till två framben och tassar. Rita förslaget på bakben på vardera sidan och en svans som kommer ut till sidan och böjda framför.
  • Bild med titeln kittyfaces
    Bild med titeln kittyfaces
    3. Gör kattens ansikte. Sektion ansiktet med böjda linjer för att göra riktlinjer för funktionerna.Rita ögonen, näsan och munen och lägg öronen.
  • Bild med titeln Linesonapump
    Bild med titeln LinesonapumpBild med titeln Pumpktypes
    4. Tänk på feta cirklar för pumpor. Deras former är enkla och roliga att rita, så lägg en under kattunge som om han sitter på den. Lägg till ytterligare två mindre pumpor, en på båda sidor. Lägg till tillväxtlinjer och en lockig stammar för att ge pumporna en fräsch från trädgården. Eller, med några drag av din penna, vänd den till en Jack O `Lantern. Precis som vårt ansiktsuttryck säger vad vi känner, kan uttrycket på pumpa, glad, arg eller skrämmande, förmedla mycket om humör. Återigen är möjligheterna oändliga.
  • 5. Lägg till en måne. Ovanför katten, rita en måne, en cirkel för en fullmåne, och om du vill ha en partiell måne, dra en halvmåneform.
  • Del 2 av 3:
    Överför din ritningTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    Bild med titeln TracpaperCat
    Bild med titeln TracpaperCat
    1. Gå över din ritning med en svart markör. Rita bara de viktigaste formerna vid denna tidpunkt och planera att förfina det senare. Överför den till en 9 1/2 x 11 tums bit 140 pund, kallpressad, akvarellpapper taget från en kudde. Håll skissen bakom det bra papperet och tacka det med tejp på ett fönster.
  • Bild med titeln TapeTowindoAandtrace
    Bild med titeln TapeTowindoAandtrace
    2. Överför ritningen till bra papper. Använd en penna för att kopiera linjerna, nu tydligt synliga från det ljus som kommer genom fönstret, för katten, pumpor och måne. Var noga med att lägga till kattens öron och svans.
  • Bild med titeln Catsfurpattern
    Bild med titeln Catsfurpattern
    3. Med den överförda skissen lägger du till detaljer. Tänk på och, om du vill, prova på skrotpapper, olika mönster den päls varierade, tiger-randiga, fläckar som en leopard eller en solid färg, huvud till tå. Var uppmärksam på kattens ögon eftersom de kommer att berätta mycket om sitt humör. Öron, också, upp och perky betyder glad och lugn, medan du är nere och mot huvudet betyder att han är vakt och redo att ta på sig världen.
  • Del 3 av 3:
    Måla din bildTrött på annonser? Uppgradera till PRO
    1. Bild med titeln PPPumpkins
    1. Tänk på färg. Färg är vad som tar uppmärksamhet och ger bitdrama. Hur ska du ordna det på sidan? Mest troligt kommer pumporna att vara nyanser av apelsin, även om vita pumpor, randiga och jämnt med gröna spatter inte är oerhörda idag.
  • Bild med titeln FullrangeOfcolors
    2. Ställ in dina färger, penslar, vatten och vävnader. Planera att ha ett komplett utbud av färger. På ett skrot av akvarellpapper, träna färgkombinationer.
  • 3. Tänk på hur du använder akvarellen, ditt val av färgstreck kan ställa ett humör. Kommer färgerna att vara djärva och stroke av borsten är stark och dynamisk? Eller, kommer du att använda en fjäderljus?
  • 4. Överväga om du lägger till levande rekvisita. Blommor, frukter och grönsaker, andra levande varelser som finns i trädgården kan vara kul att inkludera, eller fladdermöss, grodor, ödlor, buggar, gräshoppor, fåglar, även en intet ont anande mus eller två.
  • Bild med titeln Firstwashes
    Bild med titeln Firstwashes
    5. Måla dina pumpor och katten. Det finns ingen särskild plats att börja eller någon speciell arbetsordning. I allmänhet kan en akvarell startas genom att applicera ett ljus, över-all applikation för att få färgerna nere. Dessa ljushöjda slag, med väl utspädd färg, hjälper dig att etablera din komposition. Eftersom färgerna är transparenta är det lätt att göra ändringar, när underskiktet är helt torrt. Kom ihåg att akvarell torkar trettio procent lättare än när den är våt.Låt det första lagret torka noggrant.
  • 6. Stå upp med dig själv och studera den. Nu är det dags att skissa, med penna, detaljerna. Börja med kattens ansikte.
  • 7. Måla himlen. Ge hela stycket ett andra lager. Detta borde gå snabbt och säkert och det kommer att visa i resultaten. Låt det torka noggrant.
  • Bild med titeln Catandpumpk
    Bild med titeln Catandpumpk
    8. Studera det från ett avstånd. Ibland är det bra att vänta tills nästa dag för att få avstånd.Gör slutliga förändringar, tillägg och upprepa torkningen, gå tillbaka och studera den.När det är fullständigt stopp! Det är lätt att överarbeta en akvarell, så kom ihåg att använda fasthållning.
  • 9. Matta och ramma den och häng det framträdande för att alla ska njuta av. Medan den här bilden kommer att ha en kort livslängd före Thanksgiving björnar och griper uppmärksamhet, kommer det att lägga till enorm vitalitet till rummet. Vem vet, det kan till och med avvärja onda andar ....Heh, heh, heh.
  • Tips

    Acceptera ditt arbete och färdigheter som de är idag. Det är lätt att föreställa sig en mer sofistikerad stil men med tålamod och arbete kommer det att komma. Be om ursäkt för ditt arbete. Det är vad du kan göra idag och har sin egen charm.
  • Fortsätt arbeta, tänka, dra och måla. Att veta att du kan göra bättre eller göra målningen annorlunda är vad som håller på att fälla dessa färger och penslar. Spara alla dina målningar och, om några månader, kommer du att se tillväxt. Om du blir avskräckt, ge det några dagar och ta itu med det igen, friskt.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande