Hur blurs ett ansikte i ett foto

Sociala medier är mer invasiv än någonsin med taggning och länkar personlig information med bilder. I vissa situationer, som med unga barn, kanske du inte vill att dessa bilder ska vara tillgängliga online. Det är en bra sak det finns en mängd olika alternativ för suddiga ansikten i bilder. Du kan suddas ansikten med en webbplats, en Android eller IOS-app, eller en datorbildredigerare.

Steg

Metod 1 av 2:
Välja en suddservice
  1. Bild med titeln Blur ett ansikte i ett foto Steg 1
1. Använd en inbyggd bildredigerare för ett enkelt alternativ. Windows-baserade datorer kommer ofta med MS-färg, Ett enkelt bildredigeringsprogram. Apple-datorer har pensel och andra bild manipuleringsprogram också.
  • Dessa program kan hittas på olika platser på din dator, så det kan vara snabbast att göra ett sökordsökning efter "MS Paint" eller "Paintbrush."
  • För att ta upp sökfunktionen i Windows, tryck på ⊞ WIN och S Nycklar på samma gång. På samma sätt, åtkomst till Apple Finder-funktionen genom att trycka på ⌘ cmd och F.
  • Andra vanliga bildmanipuleringsprogram som du kanske vill söka efter (vissa kan passa dig bättre än andra) inkluderar: Adobe Photoshop, CorelDraw och Gimp.
  • Bild med titeln Blur ett ansikte i ett foto Steg 2
    2. Prioritera gratis-till-användningswebbplatser för enkel suddning. Frianvända platser är ofta det snabbaste och enklaste sättet att suddas ett foto. Många av dessa kräver inte registrering eller ny programvara - Allt du behöver göra är att besöka webbplatsen, ladda upp din bild och använd sedan platsgränssnittet för att suddas ansikten.
  • Vissa vanliga lediga platser inkluderar Picmonkey, Lunapic och PhotoHide. Av dessa tre är Lunapic unik genom att den automatiskt upptäcker och blurs står inför det ögonblick som bilden laddas upp.
  • Om integritet är en oro, var noga med att läsa webbplatsens användarvillkor och användaravtal noga. Vissa webbplatser kan spela in dina foton efter att du har laddat upp dem.
  • Bild med titeln Blur ett ansikte i ett foto Steg 3
    3. Förvänta dig fler alternativ och högre kvalitet med betaltjänster. En egenskap som är gemensam för att betala webbplatser är automatisk pixelering, som automatiskt blurs står inför ansikten. Detta kan vara en realtidsbesparare om du ofta måste suddas ansikten.
  • Du kan också hitta betalningstjänster erbjuder ett bredare utbud av pixeleringsalternativ, som ljus eller måttlig suddning, som kan användas för stilistisk effekt.
  • Lättare suddning kommer att vara mindre påträngande än tung suddning, vilket kan göra en suddig bild mer framträdande.
  • Ansiktsdetekteringsprocesserna för de flesta betalningstjänster är vanligtvis högre kvalitet än gratis att använda tjänster.
  • Bild med titeln Blur ett ansikte i ett foto Steg 4
    4. Sök efter ansikte suddiga appar i App Store. Det finns en hel del appar där ute för att suddiga ditt ansikte och skydda din identitet i bilder. Vissa kan passa dina behov bättre än andra. Till exempel erbjuder vissa appar roliga filter tillsammans med den klassiska pixelerade suddiga effekten.
  • Försök hitta appar genom att söka efter saker som "ansikte suddiga appar," "Face Pixelating Apps", "Apps to Blur Faces" och så vidare.
  • Kolla in användarkommentarer om appen. Om det verkar som att App-laget gör ett bra jobb att svara på kundens återkoppling, är det vanligtvis ett gott tecken.
  • Vanliga Android Surring Apps inkluderar Obscuracam, Android Dölj ansikte och Pixlr. IOS Suddiga appar som är populära inkluderar Touch Blur, Photo Editor och Tadaa.
  • Bild med titeln Blur ett ansikte i ett foto Steg 5
    5. Läs sekretessavtalet innan du väljer en tjänst. Om du försöker skydda din integritet med suddning, är det osannolikt att du vill att webbplatser sparar unblurred exemplar. Läs sekretessavtalet och användarinformationen noggrant innan du använder en tjänst. Om du har några tvivel, hitta en annan tjänst.
  • Om du är osäker på om en webbplats är säker eller inte, gör en allmän sökordsökning online för recensioner om det. Till exempel kan du söka efter "recensioner för blurmyface.com."
  • Metod 2 av 2:
    Dunkande ansikten med en bildredigerare
    1. Bild med titeln Blur ett ansikte i ett foto Steg 6
    1. Öppna fotot med din bildredigerare. I Windows, högerklickar du på det foto du vill suddas. Högerklick öppnas en rullgardinsmeny. Håll din markör över alternativet "Öppna med" i rullgardinsmenyn och välj MS Paint, Photoshop eller "Välj en annan app."
    • Om du måste välja "Välj en annan app," Ett popup-fönster öppnar en katalog över program. Du måste hitta din bildredigerare i den här katalogen. Försök titta i mappen "Windows Tillbehör".
    • Apple-användare. Håll Ctrl och klicka på bilden du vill suddas för att öppna en rullgardinsmeny där du hittar "öppen med."Välj Paintbrush, ett annat program eller välj" Övrigt ... "för att välja en redaktör från datorns programkatalog.
  • Bild med titeln Blur ett ansikte i ett foto Steg 7
    2. Hitta blurverktyget. Även grundläggande bildredaktörer har vanligtvis ett blurverktyg. I vissa fall kan detta vara en varvande trollstav som snedvrider färg, effektivt gömmer identitet på samma sätt som suddighet. Använd hjälpfunktionen i din bildredigerare för att söka efter "oskärpa", "suddning" eller "oskärpa verktyg."
  • De flesta program har en synlig "hjälp" flik någonstans längst upp i programfönstret. "Hjälp" är ofta det längsta alternativet i fliken Standard statusfält (som "fil," "redigera" "vy", "alternativ," etc.).
  • Bild med titeln Blur ett ansikte i ett foto Steg 8
    3. Oskärpa ansikten på bilden. Om ditt program använder ett suddigt verktyg, kan du i de flesta fall tillämpa den suddiga effekten genom att klicka och dra markören över de ansikten du vill dölja. Vissa redaktörer kan skapa en suddig cirkel som överlagrar ansikten på bilden. Dessa cirklar dras ofta genom att klicka och dra.
  • Bild med titeln Blur ett ansikte i ett foto Steg 9
    4. Spara fotot. När du är nöjd med att identiteterna i din bild är tillräckligt suddiga, spara bilden. Nu är det klart att publiceras var du än gillar, utan att det äventyrar din integritet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande