Hur man ritar popcorn

Popcorn gör ett bra mellanmål medan du tittar på en film hemma eller i bio. Om du är intresserad av att lära dig att dra lite utsökta popcorn, följ sedan den här enkla handledningen!

Steg

Bild med titeln Rita rektangel Steg 1 2
Bild med titeln Rita rektangel Steg 1 2
1. Börja med att dra en rektangulär form med en smal botten. Det ska se ut som en dörröppning eller ett långt, prismatiskt papper.
  • Bild med titeln Rita andra rektangel Steg 2
    Bild med titeln Rita andra rektangel Steg 2
    2. Rita en annan rektangel på höger sida av den första rektangeln. Det ska vara spegelbilden av den första rektangeln, och se ut som en broschyr.
  • Bild med titeln Sketch Popcorn Form Steg 3
    Bild med titeln Sketch Popcorn Form Steg 3
    3. På toppen av båda rektanglarna, skissera en böjmängd, ojämn linje. Detta bör avbilda formen på popcornen som kommer ut ur lådan. Hänvisa till bilden här för att hjälpa dig.
  • Bild med titeln skissera skiss steg 4
    Bild med titeln skissera skiss steg 4
    4. Skissera formen på lådan och popcorn över skissen. Lägg också till detaljer i rutan, som en enkel logotyp eller bild för att representera innehållet. Använd en mörk färg för detta steg, och därefter raderar alla onödiga pennalinjer under.
  • Bild med titeln Färg Steg 5 14
    Bild med titeln Färg Steg 5 14
    5. Lägg i färg! Använd ljusgul för popcornen och lägg till färgade ränder på sidan av lådan för att ge det ett gammaldags utseende - de specifika detaljerna är upp till dig.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Rita lätt i penna så att du enkelt kan gnugga misstag.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande