Hur man avbryter en gamestop förbeställning

Thisteaches du hur du avbryter ett objekt du har beställt via gamestop.com. Den betalningsmetod du har lagt till kommer inte att faktureras till 5 dagar innan objektet är klart att skicka. Så länge du avbryter din förbeställning innan ditt kort är laddat, bör du kunna avbryta ordern online. Om du inte kan avbryta din beställning online kan du fortfarande begära en avbokning via telefon, e-post eller personligt på en gamestop butik.

Steg

  1. Bild med titeln Kontakta presidenten i Förenta staterna Steg 11
1. Ange din e-postadress och orderbekräftelse nummer. Använd samma e-postadress som du angav när du beställer. Du bekräftar bekräftelsesnumret i e-postkvittot från GameStop.
  • Bild med titeln Avbryt en gamestop Förbeställning Steg 2
    2. Gå till https: // gamestop.com / order / I en webbläsare. Om du inte redan har skrivit in på ditt GameStop-konto, blir du uppmanad att ange din inloggningsinformation för att göra det nu. Detta kommer att ge upp en lista över dina beställningar.
  • GameStop laddar inte ditt kreditkort för ett förbeställt föremål fram till ca 5 dagar innan objektet släpps. Så länge ditt kort ännu inte har laddats, borde du kunna avbryta din beställning online.
  • Bild med titeln Avbryt en gamestop Förbeställning Steg 2
    3. Klicka på den ordning du vill avbryta. Detaljer om beställningen, inklusive de tillgängliga självbetjäningalternativen, kommer att visas.
  • Bild med titeln Avbryt en gamestop Förbeställning Steg 4
    4. Klick Avbryt order om tillgänglig. Om det här alternativet är tillgängligt, följ instruktionerna på skärmen efter att ha klickat på för att bekräfta avbokningen. Om det inte finns något alternativ att avbryta ordern, flytta till nästa steg.
  • Om du inte kan avbryta ordern eftersom du redan har laddats kan du returnera det oöppnade objektet för en fullständig återbetalning i upp till 30 dagar (om du inte har beställt en tablett, i vilket fall du bara har 14 dagar).
  • Bild med titeln Avbryt en gamestop Förbeställning Steg 4
    5. Kontakta Gamestop om du inte kan avbryta online. Om ditt kort redan har laddats, måste du kontakta GameStop direkt för en avbokning. Du kan göra det via e-post, telefon eller personlig:
  • E-post: Gå till https: // gamestop.com / kontakt / och fyll i formuläret. Välj Onlinebeställning från "KATEGORI" rullgardinsmenyn och var noga med att lägga till ditt beställningsnummer till "ORDERNUMMER" fält. I meddelandet, var noga med att inkludera din anledning till avbokning.
  • Telefon: GameStops kundserviceavdelning är tillgänglig via telefon 7 dagar per vecka, från 8:00 - 8:00 (CST). Ge dem ett samtal på 1-800-883-8895 för att begära en avbokning.
  • I person: Gå in i din lokala gamestopbutik med ett giltigt ID och ett bevis på köp. Namnet på ID måste vara detsamma som det som användes för att köpa förbeställningen. Besök https: // gamestop.com / butiker / Att hitta närmaste butik.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande