Så här ändrar du din leveransadress på amazon på pc eller mac

Thistaaches du hur du lägger till en ny adress till ditt Amazon-konto och gör det till din standardfraktadress, med hjälp av en skrivbordswebbläsare.

Steg

  1. Bild med titeln Ändra din leveransadress på Amazon på PC eller Mac Steg 1
1. Öppna Amazon I din webbläsare. Typ amazon.com I adressfältet och tryck på ↵ Enter eller ⏎ Återgå till ditt tangentbord.
  • Bild med titeln Ändra din leveransadress på Amazon på PC eller Mac Steg 2
    2. Klicka på Konton och listor flik. Det ligger under sökfältet i övre högra hörnet av din skärm. Klicka på öppnar ditt hemsida.
  • Om du inte är automatiskt inloggad, svävar du över den här fliken och klicka på orange Logga in knapp. Det här låter dig ange ditt e-postadress och lösenord för att logga in.
  • Bild med titeln Ändra din leveransadress på Amazon på PC eller Mac Steg 3
    3. Klick Dina adresser. Det här alternativet är listat bredvid en ikon för orange plats på toppen av din konto-sida. Det öppnar en lista över alla dina sparade adresser.
  • Bild med titeln Ändra din fraktadress på Amazon på PC eller Mac Steg 4
    4. Klicka på den blåa Ange som standard alternativet under en sparad adress. Om du ser din korrekta adress på listan, kommer det här alternativet att göra det till din standardfraktadress för alla framtida beställningar.
  • Bild med titeln Ändra din leveransadress på Amazon på PC eller Mac Steg 5
    5. Klick Lägga till adress. Den här knappen ser ut som en "+" Logga in i det övre vänstra hörnet av din adresslista. Det låter dig ange och spara en ny adress.
  • Bild med titeln Ändra din leveransadress på Amazon på PC eller Mac Steg 6
    6. Fyll i den nya adressformuläret. Du måste ange ditt fullständiga namn, gatuadress, postnummer och telefonnummer här.
  • Bild med titeln Ändra din leveransadress på Amazon på PC eller Mac Steg 7
    7. Klicka på orange Lägga till adress knapp. Den här knappen finns längst ner i den nya adressformuläret. Det sparar din nya adress och tar dig tillbaka till din adresslista.
  • Bild med titeln Ändra din leveransadress på Amazon på PC eller Mac Steg 8
    8. Klicka på den blåa Ange som standard alternativ under din nya adress. Hitta din nya adress längst ner på din adresslista och klicka på den här knappen. Din nya adress kommer nu att ställas in som standard leveransadress för alla beställningar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande