Hur man skapar en amazon-önskelista

Amazonas önskelistan kan tjäna många ändamål. Den kan användas som din egen personliga spara-för-senare lista, som innehåller din lista över saker att köpa eller spara för. Det kan också användas som ett online presentregistret för många evenemang, som bröllop, födelsedagar, spädbarn och andra, som du då kan använda för att dela med dina vänner och familj. Om du letar efter en present till någon som behåller en sådan lista på Amazon, kan du bara bläddra igenom hans lista och köpa därifrån.

Steg

Del 1 av 3:
Underteckna i Amazon
  1. Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 1
1. Gå till Amazon. Besök http: // amazon.com från någon webbläsare.
  • Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 2
    2. Gå till inloggningssidan. På det övre högra hörnet av sidan finns några snabba åtkomstlänkar. Sväva över "hej. Logga in på ditt konto "och klicka på den gula" Logga in "-knappen som visas. Du kommer att riktas till inloggningssidan.
  • Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 3
    3. Logga in. Ange ditt Amazon-konto användarnamn och lösenord på motsvarande fält och klicka på det gula "Logga in med vår säkra server" för att fortsätta. Du kommer att bli inloggad och återkommit till Amazons huvudsida.
  • Del 2 av 3:
    Skapa en ny önskelista
    1. Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 4
    1. Skapa en önskelista. På det övre högra hörnet på någon sida på Amazon är den snabba åtkomstlänken för önskelistan. Sväva över menyn "Wish list", och klicka på "Skapa en önskelista" länk från undermenyn.
  • Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 5
    2. Namn på listan. Ett litet fönster kommer att visas med titeln "Skapa en annan önskelista."Välj i rullgardinsmenyn under" Lista är för "för att välja mottagaren av objekten på önskelistan. Därefter skriver du in namnet på önskelistan under "Listnamn."
  • Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 6
    3. Ställ in sekretessinställningarna. Klicka på nedåtgående chevron för att ställa in sekretessinställningen för den här listan. Du kan göra listan offentlig, delad eller privat. Om listan är inställd på privat, kan du bara se den och det kommer inte att vara sökbart eller tillgängligt av någon annan.
  • Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 7
    4. Visa den nya listan. När du har skapat den nya önskelistan visas den på den vänstra menypanelen under "Dina önskelistor."Klicka på den här listan. Alla objekt som läggs till i den här önskelistan visas.
  • Del 3 av 3:
    Lägga till objekt i önskelistan
    1. Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 8
    1. Sök efter ett objekt. Sök efter det objekt du vill lägga till i din önskelista. Använd sökrutan högst upp på varje sida på Amazon.
  • Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 9
    2. Visa objektet. Visa objektets sida för att se om det verkligen är det du behöver. Klicka på objektet från sökresultaten och du kommer att tas till objektets sida. Granska detaljerna i objektet.
  • Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 10
    3. Lägg till i önskelistan. När du har bestämt dig för ett objekt, klicka på knappen "Lägg till i önskelistan" som finns på höger sida av sidan. Det är bara rätt under knappen "Lägg till i varukorgen". Varan placeras nu på önskelistan du har angett.
  • Bild med titeln Skapa en Amazon önskelista Steg 11
    4. Lägg till fler objekt. Om du har fler saker att lägga till, upprepa steg 1 till 3.
  • Tips

    Innan du lägger till en produkt i önskelistan ska du Jämför produkter För bästa affären.

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande