Hur man hittar unika frön på minecraft

I minecraft, "frön" är de datavärden som spelmotorn använder för att skapa världar. Varje kombination av bokstäver eller siffror som du matar in när du skapar en ny värld kommer att skapa ett helt nytt landskap. Med bokstavligen quintillions av möjliga kombinationer, det finns i huvudsak en oändlig mängd världar du kan spela, så att veta några bra frön från fladdermusen hjälper dig att börja spela i roliga, spännande världar direkt.

Obs! Den här artikeln avser den alfanumeriska "frön" brukade skapa världar i minecraft. För en guide till fröerna som används för att odla vete och andra grödor i spelet, klicka på här.

Steg

Metod 1 av 7:
Datorversion

Inte säker på hur du använder frön? Ser Hur man använder frön i Minecraft för steg-för-steg-instruktioner.

  1. Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 1
1. Prova "8678942899319966093" För en by och massor av hästar. Någonsin haft svårt att få en steed i minecraft? Det borde inte vara svårt med det här fröet - du speglar nära en by som öppnar sig på en vanlig befolkad av många hästar. Rid till ditt hjärta innehåll.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 2
    2. Prova " -1042433889" för en öde ö full av överraskningar. Vid första anblicken kan den här kartan verka som en liten, barren överlevnadsö. Men om du går ner i Cave-öppningen i ett hörn av kartan, hittar du så småningom en stor grotta full av lava, mineralförmögenhet och monster att utforska. Titta på ditt steg när du gräver nära lavapooler.
  • Dricks: Använd träden på den närliggande ön för att göra dina första verktyg.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 3
    3. Prova "3736255817155530355" För ett massivt berg. Denna värld är verkligen en syn att se. Du börjar nära ett berg som är så enormt att det går igenom molnen. Skalning Denna massiva topp är en rolig utmaning i överlevnadsläge, men se upp för vattenfall och lava flöden!
  • Dricks: För en ännu större utmaning, försök försiktigt bygga upp till de olika flytande öarna bredvid berget.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 4
    4. Prova "-9065479248748140566" För enkel plundring. Denna värld gör det till en cinch för att få resurser på hög nivå och varor direkt från fladdermusen. Med flera byar och två tempel inom ett rimligt avstånd från galen är det inte svårt att ackumulera ett bra startpaket av loot inom de första minuterna.
  • Dricks: Akta dig av TNT-fällorna i Desert Temples.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 5
    5. Prova "6992" För en snöig skog. Detta frö ger dig värld fylld med djupa, snötäckta skogar. Perfekt för dem som vill simulera en skandinavisk miljö, gör en liten vikingrollspel, eller bara fridfullt utforska denna underbara biom.
  • Metod 2 av 7:
    Minecraft pe
    1. Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 6
    1. Prova "1408106526" För en uppsättning klippbyar. Detta slående frö börjar dig nära en uppsättning byar byggda runt (och ovanpå) en brant savannah cliff. Med fantastiska visuella, anständiga loot, och massor av lättförfyllda positioner att utforska, kallar vissa internetkommentatorer den här av de bästa PE-frön från hela tiden.
    • Dricks: Försök att utforska under byarna "Wells för att hitta farliga högborgar fulla av överraskningar - inklusive en väl dold slutportal.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 7
    2. Prova "dqdd" För ett spikigt islandskap. Denna frusna värld har gott om snötäckta skogar, men den verkliga attraktionen är samlingen av massiva isspikar en kort resa bort från gäspunkten. För att komma till isspikarna, flyga eller gå förbi låg-ish-kullarna till höger när du spöar. När du ser det som ser ut som jätte, upp och ner i istappar, är du på rätt plats.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på Minecraft Steg 8
    3. Prova "Aus" För en frodig djungel. Denna spawn startar dig i en tjock, djup djungel inte långt från en uppsättning vackra stränder. Utforska djungelns mörkaste djup, med hjälp av det rikliga utbudet av trä för att få en huvudstart på att bygga din bas, eller bara slappna av vid vattnet - det är upp till dig!
  • Dricks: Direkt under gäspunkten är en mineshaft med kol och järnmalm.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på Minecraft Steg 9
    4. Prova "grupperare" För en massiv tunnelbana gruva. Vill du göra några seriösa underjordiska undersöker direkt? Försök ladda upp den här världen och gräva direkt ner under spenen - du hittar en djup, expansiv mineshaft. Oavsett loot ligger inom det djupaste djupet av det underjordiska komplexet är okänt. Om du tror att du har det som krävs för att kartlägga den här stora grottorna, kan du vara den första att ta reda på det!
  • Dricks: Det är en bra idé att markera Grawn Point, sedan hämta dig själv några grundläggande verktyg, vapen och facklor innan du börjar utforska.
  • Metod 3 av 7:
    PS3
    1. Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 10
    1. Prova "pearljam" För en rik, varierad värld. En av de mest kända, bäst-granskade frön för PS3 är, märkligt nog, uppkallad efter den populära Alt-Rock-gruppen. Den här världen har allt: flera biomer, flera tempel, olika spridda byar, mineralförmögenhet och till och med några bibliotek. Med detta och så mycket mer att hitta, gör det här fröet ett bra allroundval för vilket spel som helst.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 11
    2. Prova "Gräsmarker" För byar och svampzoner. Detta frö sprider dig bredvid en uppsättning vanliga byar. Fångsten? De är rätt bredvid två svampbiomer, vilket ger dig en chans att se jätte svamp och mer up-close.
  • Dricks: En av byarna har en diamant i det - en sällsynthet i det tidiga spelet.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 12
    3. Prova "-772097003" För ett varierat ökenlandskap. Denna stora värld innehåller en imponerande öken och mycket mer: många byar (några med smeden och diamanter), några ytdammer och öken tempel, och till och med en uppsättning mob-spenare. Om du är villig att utforska, kan du också hitta andra biometer.
  • Metod 4 av 7:
    Xbox 360
    1. Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 13
    1. Prova "-671258039" För en resursrik spawn. Vill du ha raka timmar av din progression till avancerad utrustning? Prova det här spawn, som startar dig nära en by som innehåller nio Diamanter och en två Iron-chestplattor - inte dåligt för de första minuterna av spelet!
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 14
    2. Prova "skitlar" För en by och en djup ravin. Detta frö sprutar dig nära en grundläggande by inte långt från en djup, djup canyon. Att hitta ett sätt att klättra på ett säkert sätt kan vara en intressant utmaning, men om du blir frustrerad, ta bara ett steg ner i en av poolerna av vatten i botten, vilket ska bryta ditt fall.
  • Dricks: Om du hoppar in i ravinen, se till att du har resurser till komma tillbaka!
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 15
    3. Prova "0708201410" för en zombie spawner. Detta frö skapar en värld med flera olika biomer och flera spridda byar. Men om du vill uppleva dessa saker, måste du vara uppmärksam, eftersom det är mycket nära ett zombie-gawningsrum. Du måste jobba snabbt för att få utrustningen att bekämpa dem - eller springa!
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 16
    4. Prova "manhattan" För spridda öar. Detta frö är perfekt för spelare som letar efter nautiskt äventyr. Med många små, unika öar (inklusive svampöar) spridda genom ett jätte hav, behöver du en båt för att komma runt. När du har en, men kryssning från sikte till sikte är en blast ensam eller med vänner!
  • Metod 5 av 7:
    PS4
    1. Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 17
    1. Prova " -5825474964779901595" för ett berg / kanjon att utforska. Detta frö sätter dig nära en by vid foten av ett imponerande berg. Börja klättra på berget och du hittar så småningom ett intressant nätverk av raviner, kanjoner och grottor. Kanal dina inre Indiana Jones och börja utforska!
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 18
    2. Prova "-7492801512473941435" För en by över en svampö. Detta frö har du börjat i en ganska standardby. När du har samlat några resurser kan du dock göra resan över vattnet till en närliggande svampbiom. Dessutom finns det templet nära en andra by i motsatt riktning.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 19
    3. Prova "1480205470" För en ökenby nära Mob Spawners. Var försiktig med detta frö - du börjar bredvid inte en, men två Olika Mob Spawners i mitten av en öken. Lyckligtvis är du inte helt fångad: det finns kullar i närheten du kan fly till, plus en stad med en smed.
  • Metod 6 av 7:
    Xbox ett
    1. Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 20
    1. Prova "-881572542" För en svår överlevnadsö. Detta är en ganska standard Survival Island karta, med en twist - det finns bara ett träd nära spenen, och det är inte på din start ö! Simma till den närliggande ön kommer att kosta dig dyrbar tid och hungerpunkter, sätter dig på en nackdel i överlevnadsläge. En underhållande karta för spelare som letar efter en utmaning.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 21
    2. Prova "932248179" För en värld med flytande öar. Detta frö ger en stor, frodig värld full av olika funktioner. En av de mest märkbara funktionerna är dock de stora flytande öarna nära några av kartans berg. Att göra en resa upp till dessa är inte lätt, men det är en givande upplevelse (för att inte tala om att flytande öar gör stora fästningar i överlevnadsläge.)
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 22
    3. Prova "Xbox ett" För en rik, varierad värld. Otroligt kan du få en fantastisk värld i Xbox One-versionen av spelet med hjälp av namnet på konsolen som ditt frö. Denna värld har nästan allt du kan begära: många olika biometer, ett varierat landskap och massor av resurser, vilket gör det till en minnesvärd karta för i princip alla spelläge.
  • Metod 7 av 7:
    Hitta mer bra frön
    1. Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 23
    1. Prova sökfunktionen vid minecraft-frön.netto. Ser inte ett frö som ser tilltalande i den här artikeln? Internet är full av stora frö rekommendationer och, bäst av alla, nya upptäcks ständigt. En bra plats att börja på är den lämpliga namnet minecraft-frön.netto/, som har ett stort arkiv av frön och en sökfunktion som låter dig filtrera dina resultat av de olika versionerna av spelet.
  • Bild med titeln Hitta unika frön på minecraft steg 25
    2. Prova youtube. Du kanske inte förväntar dig det, men YouTube är en fantastisk resurs för att hitta bra nya frön. Söker efter en fråga som "Minecraft Xbox 360 frön" Ska få dig dussintals fantastiska resultat - plus, varje resultat är hjälpsamt daterat så att du kan se vilka är det nyaste! Vanligtvis ges fröet i sig i beskrivningen eller titeln på videon.
  • Kanske bäst Dra nytta av att leta efter frön på YouTube, men är att du kan få en smak av vad fröet ser ut genom att titta på förhandsgranskningsvideon!
  • Bild med titeln Minecraft Seeds skärmdump
    3. Kontrollera Minecraft Seed HQ. Minecraft Seed HQ uppdateras regelbundet och har hundratals unika frön för Minecraft Java Edition. Frön är klassade av besökare och det finns en ständigt uppdaterad lista över de högsta nominella frön på varje sida.
  • Bild med titeln Minecraft Forums
    4. Prova Curse Minecraft Forum. De Förbanna minecraftforum har delforum med frön för alla versioner av minecraft. Spelare skickar regelbundet fröer som de har hittat. Och, om du letar efter en viss typ av frö men kan inte hitta en, fråga bara. Gemenskapen är aktiv och de flesta förfrågningar får gott om goda fröanmälningar.
  • 5. Prova slumpmässiga frön. Du kan slumpmässigt ange bokstäver och siffror själv, eller använd en slumpmässiga minecraft frögeneratorwebbplats för att göra det för dig.
  • Tips

    Ser Hur man använder frön i Minecraft För en detaljerad förklaring av hur man använder frön i de olika versionerna av spelet.
  • Minecraft frön är skiftlägeskänsliga.
  • Se till att "Generera strukturer" är aktiverad för ditt spel att kunna utforska byarna, och så vidare det med varje karta.
  • Den version av spel du använder kommer att påverka hur nivån som genereras från ditt frö visar sig. Alla fröer ovan är för den senaste versionen av Minecraft från mars 2015.
  • Om du är uttråkad, försök att utforska i kreativt läge.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande