Så här laddar du ner anpassat innehåll på sims 4

Många Sims 4-spelare vill kunna anpassa sina spel, oavsett om de ska skapa-A-SIM eller under byggnader. Användarskapat anpassat innehåll kommer att medföra nya saker i ditt spel, men det är lätt att gå vilse i processen att ladda ner det. ThisWill lär dig hur du installerar anpassat innehåll på sims 4.

Steg

  1. Bild med titeln Ladda ner anpassat innehåll på Sims 4 Steg 1
1. Hitta din MODS-mapp. Stäng ut ditt spel och öppna filutforskare (på Windows) eller Finder (på Mac). Din MODS-mapp, om du installerade ditt spel i standardplatsen, kommer det att vara i [Användare] > Dokument > Elektronisk konst > Sims 4 > Mod.
  • Det kommer att bli en fil som heter Resurs.cfg I MODS-mappen. Ta inte bort den här filen- Om du gör det kommer ditt anpassade innehåll inte att dyka upp.

Dricks: Anpassade Sims och partier går inte i MODS-mappen. Dessa kommer att placeras i Sims 4 > Bricka istället.

  • Bild med titeln Ladda ner anpassat innehåll på Sims 4 Steg 2
    2. Ladda ner ett program som 7-zip eller Unchiver. Mycket anpassat innehåll komprimeras till .rar eller .Zip-filer, som du behöver extrahera innan du kan placera filerna i ditt spel.
  • Bild med titeln Ladda ner anpassat innehåll på Sims 4 Steg 3
    3. Sök om för sims 4 anpassat innehåll. Du kan vanligtvis hitta några innehållswebbplatser med hjälp av en sökmotor. Några populära anpassade innehållswebbplatser inkluderar MOD SIMS och SIMS-resursen, och många delar också Sims 4 anpassat innehåll på bloggar som tumblr.
  • Många webbplatser tillåter dig att borra ner till specifika innehållskategorier (som smink eller studiemöbler). Du kan också söka efter specifika typer av innehåll på sökmotorer, som "Sims 4 Custom Hairstyles".
  • Om du letar efter bra CC-skapare, försök att be om folks favoritskapare på Sims 4 forum eller sociala medier. Du kan få några bra rekommendationer!
  • Dricks: Installera en adblocker (t.ex. UBLOCK ORIGHT eller AdBLOCK Plus) innan du besöker några anpassade innehållswebbplatser. Vissa webbplatser värd vilseledande eller skadliga annonser som kommer att försöka sätta skadlig kod på din dator.

  • Bild med titeln Ladda ner anpassat innehåll på Sims 4 Steg 4
    4. Leta efter några nödvändiga krav. Några anpassade innehåll kräver att du har något annat för att innehållet ska fungera, till exempel ett spelpaket eller ett nät, och annat innehåll kanske inte fungerar med vissa spelplåster. Skapeller skriver vanligtvis vad som behövs i innehållsbeskrivningarna, så se till att du läser beskrivningen först!
  • Vissa webbplatser som MOD SIMS låter dig filtrera ut innehåll som kräver spelpaket som du inte har, eller visa ikoner för spelpaketet som är nödvändiga för innehållet.
  • Se till att innehållet är för Sims 4 innan du laddar ner det. Innehåll för Sims 3 och Sims 2 kommer också in .Paketfiler, men att sätta Sims 3 eller Sims 2-filer i ditt spel fungerar inte och kommer att få spelet att springa långsamt.
  • Bild med titeln Ladda ner anpassat innehåll på Sims 4 Steg 5
    5. Hitta nedladdningslänken eller knappen för innehållet. Dedikerade anpassade innehållswebbplatser har vanligtvis en "Ladda ner" knapp på sidan. Om innehållet är beläget på en blogg eller annan webbplats som inte är avsedd för simsinnehåll, behöver du vanligtvis hitta länken till nedladdningsplatsen. (De flesta oberoende skapare är värd sina filer på webbplatser som SIM-fil Dela, Box, OneDrive eller MediaFire.)
  • Sims resurs får dig att vänta tio sekunder innan du fortsätter, om du inte betalar för VIP-medlemskap. Om du försöker hoppa över dessa tio sekunder, kommer det att omdirigera dig till en sida för Sims 4-nedladdningar, så håll dig på samma flik i tio sekunder.
  • Vissa nedladdningar gör att du väntar i adfly i 5 sekunder. Klicka inte på någon av annonserna, eftersom många av dem är virus. När en "Hoppa" Knappen visas i högra hörnet, klicka på den och hitta nedladdningslänken för det anpassade innehållet.
  • Bild med titeln Ladda ner anpassat innehåll på Sims 4 Steg 6
    6. Extrahera filen om den är a .rar eller .Zip fil. Om det anpassade innehållet är i a .rar eller .ZIP-fil, du måste extrahera innehållet först. (Innehållet måste vara i .Paketformat-Placering .rar eller .ZIP-filer i din MODS-mapp fungerar inte.)
  • På Windows: Högerklicka på filen. Om det är en .ZIP-fil, välj Extrahera till /*- Om det är en .RAR-fil, hitta alternativet för ditt dekompressionsprogram (t.ex. 7-zip) och välj Extrahera eller Extrahera till /*.
  • På Mac: Dubbelklicka på filen eller högerklicka på den och välj Öppna med... > Unarkivaren.
  • När innehållet har extraherats kan du ta bort .rar eller .Zip fil.
  • Dricks: Extrahera inte en massa filer på en gång. Ibland är filer inte sorterade i mappar, och extraherar många filer samtidigt kan det leda till en oorganiserad röra som är svår att städa upp.

  • Bild med titeln Ladda ner anpassat innehåll på Sims 4 Steg 7
    7. Flytta det anpassade innehållet till mappen Mods. Välj .Paketfiler. Antingen dra och släppa dem i sims 4 > Mods, eller högerklicka på dem, klicka på Klipp, gå till MODS-mappen och klicka på Klistra in.
  • Du kanske vill organisera ditt innehåll i undermappar så att du kan skilja innehåll från varandra. (Var medveten om att skriptlägen inte kan sättas i undermappar.)
  • Bild med titeln Ladda ner anpassat innehåll på Sims 4 Steg 8
    8. Aktivera anpassat innehåll i spelet, om det behövs. Om ditt spel inte automatiskt aktiverar mods, öppna inställningar och klicka på Annat. Kontrollera rutorna som säger "Aktivera anpassat innehåll och mods" och "Skriptlägen tillåts", och klicka på Använd ändringar för att aktivera dem.

    Dricks: Spelplåster kommer automatiskt att inaktivera allt anpassat innehåll eller mods om modsna inte längre är kompatibla.

  • Tips

    Se till att dina mods och CC är aktuella med de senaste patcherna. Föråldrat innehåll kan orsaka problem med spelet, allt från grafiska fel till helt ospelbarhet.
  • Innehåll som är märkt som "Standardbyte" eller "standard" kommer att åsidosätta spelets version av innehållet - till exempel, kommer standardskinn att ersätta Maxis-skintonerna med den anpassade. Du kan säkert ta bort standardvärdena om du inte vill ha dem, men har inte mer än en standard av samma sak, annars kommer du att stöta på buggar.
  • "Alfa" Anpassat innehåll är innehåll som ser mer realistiskt ut (t.ex. glänsande hår eller detaljerade ögon). Det är tänkt för personer med mer kraftfulla datorer, eftersom de ofta kräver att dina grafikinställningar ska ställas in ganska hög. "Maxis match" Innehåll (ibland förkortat till mm) är nöjd som mer matchar det ursprungliga tecknade utseendet på spelet, och brukar inte kräva hög grafikinställningar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande