Så här lägger du till anpassad musik till sims 4

Om du inte är ett fan av musiken på stereoen i spelet, eller bara vill blanda upp det lite, det är ett sätt att sätta din egen musik i spelet. Thiswill lär dig hur du lägger till anpassad musik till sims 4.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg till anpassad musik till Sims 4 Steg 1
1. Hitta den musik du vill ha. Du kan bara lägga till .mp3-filer till spelet, och de kan inte vara större än 320 kbit / s.
  • Bild med titeln Lägg till anpassad musik till Sims 4 Steg 2
    2. Öppna din anpassade musikmapp. Om du har installerat ditt spel i standardplatsen, kommer din anpassade musikmapp att placeras i Dokument > Elektronisk konst > Sims 4 > Anpassad musik (Oavsett om du är på Windows eller Mac).
  • Bild med titeln Lägg till anpassad musik till Sims 4 Steg 3
    3. Välj den station du vill att musiken ska vara i. Inuti den anpassade musikmappen kommer det att finnas flera mappar som motsvarar genrerna på radion. Välj vilken mapp du vill ha - det behöver inte vara den faktiska genren för sången.
  • Till exempel, om du vill ha en sång att spela på popstationen, skulle du lägga in filen Anpassad musik > Pop.
  • Att lägga musik direkt i den anpassade musikmappen fungerar inte, eller skapar en ny mapp. Du måste välja en preexisterande genre.
  • Bild med titeln Lägg till anpassad musik till Sims 4 Steg 4
    4. Kopiera musikfilen (erna) från den ursprungliga platsen. Högerklicka på filen och välj Kopiera, eller välj fil (er) och tryck på Ctrl+C (⌘ cmd+C på en mac).
  • Du kan inte göra en genväg till ljudfilen - spelet kan inte läsa det.
  • Bild med titeln Lägg till anpassad musik till Sims 4 Steg 5
    5. Klistra in filen (erna) i genre-undermappen. Öppna undermappen i mappen Anpassad musik, och högerklicka och välj Klistra in eller Hit Ctrl+V (⌘ cmd+V på en mac). Filen / filerna du kopierade ska visas i mappen.
  • Bild med titeln Lägg till anpassad musik till Sims 4 Steg 6
    6. Starta ditt spel. Ange en spara fil, sätt på stereo och välj den relevanta stationen för att se om din musik fungerar.
  • Du kan behöva justera stereos volym för att höra musiken.
  • Vissa spelare kan hitta och testa sin anpassade musik genom att få tillgång till spelinställningar och klicka sedan på fliken Musik. Men andra spelare rapporterar filen som inte visas, eller visas med ett tomt namn. Om det händer med dig, testa det på stereo.
  • Dricks: Din anpassade musik delas med det tidigare existerande ljudet för den stationen, men de spåren kan vara inaktiverade individuellt i "Spelinställningar" meny.

    Tips

    Du kan inte skapa nya mappar för radiostationer, men du kan lägga till anpassad musik i en preexisterande stationens mapp och sedan inaktivera den tidigare existerande musiken på den stationen.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande