Hur man bygger ett modernt hus i minecraft

Hoppa på någon befolkade Minecraft-servern och du är praktiskt taget garanterad att se bra exempel på medeltida arkitektur - slott, hålla, och stenmurar är rikligt populära. På grund av detta är ett sätt att bryta från formen göra ditt in-game house a modern ett. Att lära sig att återskapa några trender i modern arkitektur In-game tar bara några minuter och låter dig göra dina byggprojekt ut från den tråkiga gamla "kullersten och trä" folkmassan.

Steg

Del 1 av 2:
Moderna arkitekturbaser
  1. Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 1
1. Använd skarpa linjer och "fyrkant" ytor. Detta är inte särskilt svårt med Minecrafts blockbaserade byggsystem. Ett enkelt sätt att mimma Denna designstil är att göra ditt hus väggar olika höjder. Det spelar ingen roll om en eller flera av dina väggar går upp förbi taket - på ett modernt hus, det räknas som konst!
  • Många moderna hus är utformade för att skapa rena, visuellt tilltalande områden av kontrast. De gör det genom att integrera många rutor, rektanglar och raka linjer i deras yttre. Även om det kan tyckas så att det skulle göra att huset ser ut som en "virrvarr" av former är den faktiska effekten slående. Detta är ett bra sätt att lägga till visuell komplexitet i ditt hus, samtidigt som du använder en lätt rektangulär planlösning.
  • Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 2
    2. Par rena vita väggar med naturliga material. Att hitta trä och sten i minecraft är lätt. Vita byggmaterial kan vara lite knepigare - kvarts, sandsten, ull eller lättare sorter av sten kan vara din bästa satsning.
  • Ett vanligt tema i modern husarkitektur är förbindelsen mellan den ordnade världen av människor och den kaotiska skönheten i naturen. Moderna hus använder ofta många ojämnliga vita betongytor på utsidan av huset för att ge det en "ren" känna. Parning av dessa med paneler eller väggar gjorda av rika naturmaterial som trä och sten skapar underbar kontrast. Mer sällan används en annan neutral färg som grå i stället för vit.
  • Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 3
    3. Har stora glasfönster. Du behöver massor av sand för detta. Att bygga ditt hus på stranden ger dig en vacker utsikt och En enkel källa till sand för dina fönster. Glöm inte att du alltid kan bygga flera ugnar för att påskynda glasproduktionen!
  • Det berömda Stahl-huset i Hollywood Hills visar upp denna designfunktion. Husets många glasväggar erbjuder en fantastisk utsikt och gör det som om du bor på ett brett öppet moln över Los Angeles - en en-av-en-vänlig upplevelse.
  • Moderna arkitekter kärlek med stora, rektangulära rutor av glas. Dessa tillåter dig att ge passagerarna i ditt hus en fantastisk utsikt - ett måste om du har byggt ditt hus någonstans coolt. De skapar också intrycket av rena, öppna utrymmen och kan användas för att bilda kontrasterande rutor och rektanglar på utsidan av huset.
  • Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 4
    4. Fokusera inte på symmetri. Känn dig fri att njuta av din fantasi med ditt huss form. Standard "låda och tak" Konstruktioner ska undvikas. Ditt hus kan vara lopsided, ojämn, eller till och med direkt bisarrt - det är upp till dig.
  • Real-Life Exempel: Detta Modernt hus i Mexiko exemplifierar denna trend. Huvudentrén och korridoren ligger till vänster, medan den stora, boxigstrukturen på rätt väv under resten av huset. Hur det juts ut skapar ett kraftfullt intryck - det är nästan skrämmande.
  • Hem och herrgårdar från tidigare eraser strävas ofta för att skapa grand, awe-inspirerande symmetri (se: Versailles palats). Moderna hem gör ibland samma sak med motsatt tillvägagångssätt. Många moderna hus verkar medvetet gå ut ur deras sätt inte att vara symmetrisk, utmanar tittaren med sina loptiderade mönster.
  • Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 5
    5. Hålla interiörer un-cluttered. Insidan av moderna hus är vanligtvis utformade för att ge effekten av stora, öppna utrymmen. Använd rena neutrala golv och naturliga material som trä och sten för att skapa samma slags rymlig kontrast som du använde för utsidan av huset. Enkla trappor, högt i tak, minimala möbler och glasöppningar till markiser och balkonger kan förbättra denna effekt.
  • Ha en vägg utan många fönster? Visa av din moderna, artsy-känslighet genom att visa ett urval av målningar. Du kan hämta en från åtta träpinnar runt ett block av ull (vilken färg som helst).
  • Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 6
    6. Lägg till en (kvadratisk eller rektangulär) pool. Moderna hus verkar ofta ha en pool i bakgården - kanske det beror på att det gör det möjligt för arkitekter att leka med en extra yta, lägga till en ny dimension till deras design. Glöm inte att du behöver en hink eller två och en källa till vatten om du vill fylla din pool. Du kan hämta en hink från tre järngötter arrangerade i en "V" I botten av craftingboxen.
  • Real-Life Exempel:Detta Gorgeous Mansion i Brasilien har en enkel men elegant rektangulär pool bara några steg från ett offset rektangulärt nöjesområde - det perfekta exemplet på modern lyx.
  • Använd en kvadrat eller rektangulära formblock för din pool så att den matchar husets rät vinkel. Håll det nivå med marken.
  • Del 2 av 2:
    Idéer för kreativa projekt
    1. Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 7
    1. Inkorporera släta kurvor och avrundade ytor. Minecrafts block-by-block byggnadsstil gör det enkelt att replikera "Kvadrater och linjer" modernt stil. Mer abstrakta levande utrymmen som innehåller kurvor är lite knepier. Den här guiden Att göra övertygande cirklar och sfärer i Minecraft kan vara en stor hjälp när det gäller att återskapa dessa svåra former.
    • Real-Life Exempel: Detta Huset sätter en kurvig twist på den grundläggande "Vita ytor och rutor" Modern husdesign. Det krökta taket och överhängerna ger den här swankyplattan ett snyggt utseende - lite som en jätte iPod.
  • Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 8
    2. Använd djärva, djärva mash-ups av geometriska former. Om du vill bli äventyrlig med din husdesign, begränsa dig inte till rutor och rektanglar. Kasta ihop udda kombinationer av former och ytor kan ge ditt hus ett riktigt unikt utseende. Detta är bäst för större hus, eftersom det är svårt att klara, definierade geometriska former av bara några kvarter.
  • Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 9
    3. Överväga "omöjlig" strukturer. Om du verkligen vill driva gränserna för vad som kan kallas a "hus," Känn dig fri att gå absolut nötter med din arkitektur. Du behöver inte oroa dig för om ditt hus faktiskt kommer att stå upp eller inte i minecraft, så var inte rädd för att frigöra din kreativitet. Du kan även göra flytande hus genom att bygga en bro ut över en klippa eller canyon, bygga ditt hus på bron och sedan bli av med blocken som förbinder det tillbaka till klippan!
  • Real-Life Exempel: Fastän detta Byggnaden var uppenbarligen inte riktigt omöjlig Att bygga i det verkliga livet ser det definitivt ut som om det var. De många olika strukturerna jut ut på oförutsägbara vinklar, tröstande förklaring.
  • Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 10
    4. Inkorporera välskött växtliv i ditt hus. Ett välplacerat träd eller trädgård kan ge ditt moderna hus lite naturlig stil. Dessutom är det ett bra sätt att efterlikna "grön" mönster som har blivit något populära i modern arkitektur. Om du ansluter ett gräsbevuxet område till ett vanligt smuts med en sträng av anslutna smutsblock, kommer gräset att sprida sig till det nya området väldigt långsamt. Du kan använda detta för att göra unika trädgårdar, som en gräsmatta på ditt hus. Du kan också skära ner vilda blommor för att samla dem för din trädgård.
  • Du kommer förmodligen inte vilja gå för frodiga, sprawling trädgårdar här - modern arkitektur tenderar att använda städa arrangemang när det gäller växter.
  • Bild med titeln Bygg ett modernt hus i Minecraft Steg 11
    5. Tänk på din byggnadsplats för maximal påverkan. När det gäller att göra ett fantastiskt hus, var Du bygger kan vara lika viktigt som Vad du bygger. Det finns ingen "rätt" plats att sätta ditt moderna hus, men du kanske vill se upp för speciellt spännande tomter. Bara några platsidéer inkluderar: på stranden, på toppen av en kulle eller berg, huggen in i sidan av en klippa, på en plattform i havet, eller begravd djupt underjordisk.
  • Real-Life Exempel: Fallande vatten, Det berömda moderna huset byggt av arkitekt Frank Lloyd Wright, ligger på toppen av en liten bäck och vattenfall. Vattnet flyter under huset, vilket gör det inte bara en underbar syn, men en allvarlig prestation av teknik.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du vill ha färg, är bra färger för ett modernt hus gråa (ljus / mörk), lime, apelsin, brun, ljusblå och cyan.
  • Facklor ger det ett gammaldags utseende så gör stora fönster med svart glasmålning för att ge lite ljus. Om du vill att det är lite mer privat bruk Sea Lanterns eller Redstone lampor.
  • Gör ditt hus bort från träd så att några mobs kommer att brinna.
  • Om du do Vill du försöka bygga en av dessa i Survival-läge, kanske du vill skjuta ut en plats långt ifrån gäspunkten för att göra det mindre troligt att ditt hus kommer att hittas av griefers.
  • Alla dessa idéer blir enklaste i kreativt läge - du riskerar inte att dö till fientliga mobs eller ha ditt arbete saboterat av andra spelare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande