Hur man bygger utsidan av ett minecrafthus

Utsidan är WOW-faktorn i något hus. Det är det första intrycket att några tittare kommer att få, och om de hatar det från början, kan de aldrig ens gå in. Det finns så många sätt att göra ett hus ser bättre ut på utsidan. Så här får du alla avundsjuka dina byggkunskaper.

Steg

Del 1 av 3:
Ställa in en grund
  1. Bild med titeln Suburban_Palette.jpg
1. Välj en palett. En palett är samlingen av block som du använder för din byggnad. Blocken ska komplettera varandra så att ditt hus kommer att se bra ut och komplettera den omgivande biomen. I en snöig biom, till exempel vill du bygga ett hus ut ur gran och mörkt ekträ för att kontrastera med det mest vita landskapet.
  • Vissa palettexempel är: för ett rustikt stil hus, kullerstens (och dess varianter), ek logg, gran trä och glasruta - för ett modernt hus, kvarts, glasruta, betongpulver, mörk ek trappor och staket block-för ett slott, kullersten, stenstenar, ull (för en flagga), staket och gran.
  • Vet vilka block som är bara dåliga för bygger i allmänhet. Våt och torra svampar, Netherrack (med undantag för Nether-relaterade byggnader), de flesta glaserade terrakottor, malmblock (som diamantblock, guldblock, smaragdblock), slimblock, och mer ser inte bra ut och bör inte användas som ett huvudbyggnadsblock.Bild titled Bad_Blocks.jpg
  • Bild med titeln shape_wooden_plank.jpg
    2. Bygg en intressant form för ditt hus. Medan enkla kuber och rektangulära prismor kommer att göra för ditt första hus, kommer oregelbundet formade strukturer att bli mer tilltalande för ögat. I stället för att helt enkelt drabbas av en platt vägg får du tid att ta in de olika aspekterna av designen. Du kan gå slumpmässigt, lägga till bitar som sticker ut från ditt hus på alla sätt.
  • Bitarna som sticker ut ur formen kan vara bra poäng för att bygga en balkong.
  • Försök att inspirera från hus i det verkliga livet. De är inte perfekta rektanglar, är de? Du kan kopiera sin form om du har problem med att göra din egen.
  • Bild titled Frame_logs.jpg
    3. Ramma utsidan med ett block som kompletterar ditt huvudbyggnadsmaterial. Detta borde vara mörkare än huvudblocket för dina väggar. Loggar av olika typer används vanligtvis. Placera dem i hörnen av din byggnad och att bryta upp en stor del av väggen som är tom. Ram också den andra berättelsen om ditt hus om du har en.
  • 4. Bygg upp dina väggar. Se till att de är tillräckligt långa så att du har utrymme att hoppa. Två kvarter höga utrymmen känns verkligen trånga vilket inte är idealiskt för ett hus. Gör väggarna minst 3 kvarter höga (även om det är ännu bättre) för att öppna byggnaden. Detta kommer också att ge dig fler alternativ för att hänga belysning för din inredning.
  • Du kan göra bottenskiktet på väggen ett annat block för att likna en grund. På ett hus av ekplankar kan du ha lite kullersten på botten.
  • Om du vill ha ett annat utseende på utsidan av ditt hus jämfört med det interiörer, överväga att göra dina väggar dubbelt så att du kan göra det.
  • Del 2 av 3:
    Lägga till funktioner
    1. Bild titled tak__uneven.jpg
    1. Välj en takstil som matchar ditt hus. Det block som används för ditt tak borde helst vara mörkare än väggarna, men definitivt en annan nyans. Normala tak som bara är gjorda av trappor ser bra ut, men det finns sätt att ta dina tak till nästa nivå. Avancerade byggare ramar också sina tak med ett annat komplementärt block på byggnadens kanter och huvudblocket för huvuddelen av det. Var noga med att göra ett överhäng, och du kan till och med lägga till några plattor under överhänget för att få det att se bättre ut.
    • Om du vill ha en enkel snygg design för en stuga, lägg till ett lager av kullerstens trappor på framsidan av taket och dubbla det på botten. Fortsätt den gemensamma trappdesignen på resten av taket.
    • För hus (eller delar av huset) som är smala, försök att skapa ett högre tak. Använd ett trappablock och ett vanligt block för nästa nivå upp. Upprepa detta mönster tills ditt tak är klart. Du kan använda två vanliga block varje gång om du vill ha ett ännu högre tak.
    • Ett platt tak kan skapas med hjälp av plattor. Du kan lägga till ett litet utbud till det, öka höjden på vissa områden genom att lägga till en extra platta eller använda trappor.
    • På vissa byggnader kan ett tak som är lite jaggged och ofullkomligt passande i stilen. Blanda i vanliga block och plattor för att ge ditt tak denna känsla.
  • Bild med titeln windows_desert.jpg
    2. Lägg till Windows. Gör inte alla dina fönster samma form och storlek. Lägg till lite sort - du kan även slå ut slumpmässiga hål och lägga glasrutor i dem om du vill. Placera dem var du än känner som en vägg är för barren. Dekorera fönstren med trappor, staket och plattor. Använd olika färger av färgat glas där de skulle passa (vit färgad glasfönster fungerar bra var som helst).
  • Du kan göra fönsterluckor genom att placera trapdoors på sidorna. Banderoller kan fungera som gardiner, och du kan också sätta coola mönster på dem.
  • Använd glasrutor för att skapa ett extra lager av djup i dina väggar. Plus, de är billigare att använda än vanliga glasblock om du bygger i överlevnadsläge.
  • Alternativt kan du ställa in några vanliga glas ett block längre in i väggen.
  • Du kan även skapa fönster i taket. Slå ut ett litet hål och placera några plattor eller trappor runt toppen av fönstret för att införliva det i taket.
  • Gör ditt hus ser lite förstört om du vill genom att bryta några av fönstren, placera tecken på toppen för att gå ombord på, och använda löv för att skapa en övervuxen känsla.
  • Bild med titeln pond_desert.jpg
    3. Inkludera en gård, damm eller trädgård. Det här är sätt att landskapsarkitektur och integrera ditt hus med sin omgivning. Placera några kullerstensmurar runt din gård, lämna några luckor för att gå igenom. Försök bygga några djurpennor om du vill. Gräva ett hål för din damm och lägg till sockerrör, lilja kuddar och ormbunkar i närheten. Gör en grusväg genom en trädgård fylld med blommor, om du vill.
  • Med vattenmekaniken i vattenuppdateringen kan du göra vattentrågor för djur genom att sätta vatten i trappor och trapdoors.
  • Håll inte vattnet i din damm som flyter när det här ser ut. Klicka runt med en vattenhink tills du slår på rätt plats, och vattnet är platt.
  • Bild med titeln cobblewalls.jpg
    4. Skapa ett enkelt staket runt ditt hus. Kullerstensmurar fungerar bra för detta ändamål och ser väldigt attraktivt ut. Du behöver inte omge hela ditt hus - lämna några luckor för enkel tillträde och avsluta. Om du vill åka till storhet kan du bygga några väggar ut ur kullersten och / eller logga med plattor, trappor och staket för att dekorera.
  • Del 3 av 3:
    Detaljerar din byggnad
    1. Bild med titeln Window_Planter.jpg
    1. Lägg till planteringar under fönstren. Du kan skapa dessa med gräsblock och trapdoors på sidorna av dem. Placera blommor på blocken för att ge din uppbyggnad av färg. Det här är lätta att göra, men de kommer verkligen att göra en stor skillnad i ditt hus.
  • 2. Dekorera utsidan av dina väggar med staket, plattor, trappor och knappar. Du kan ersätta några av väggblocken med trappor för att göra små nooks och crannies som ser lite ut som hyllor. Sätt dessa block i hörnen av väggsegmenten och inramningen. Du kan också skapa facklahållare, genom att sätta facklor ovanpå ett staket. Knappar lägger till textur på dina väggar. Placera trä- och stenvarianterna på sina respektive block.
  • Undvik överbevisande, dock. Det här är när du fyller varje ledigt utrymme på en vägg med de dekorativa blocken. Överdirigering gör att väggarna känner sig röriga, och bara med en måttlig mängd detaljer fungerar bättre.
  • 3. Lägg till en skorsten. Om det matchar din palett, kullerstens trappor, liksom en kullerstensplatta på toppen, gör en av de bästa skorstenen.Om du har en öppen spis, försök att bygga din skorsten ovanför där eldstaden är i ditt hus.
  • Du kan också göra en skorsten ur tegelstenar. Detta kommer att vara mer lämpligt i ett modernt eller förortshus.
  • För rök kan du ha spindelväv eller olika färger av glasmålning (vit, ljusgrå och grå) anordnad i ett diagonalt mönster.Bild med titeln Smoke_Glass_Pane.jpg
  • Bild med titeln custom_tree.jpg
    4. Gör ett anpassat träd. Normala minecraftträd är mycket vanliga och på något sätt realistiskt. Börja med att placera ett par stockar mot att bilda rötterna och arbeta dig upp på stammen. Lägg till grenar som går uppåt diagonalt och lägger löv runt dem. Du kan använda två olika typer av löv för att ge trädet en mängd olika texturer.
  • Grenarna ska se ut så här.Bild med titeln custom_tree_without_leaves.jpg
  • Placera inte löv för nära stammen. På det här sättet ser ditt träd mer livligt.
  • Ett annat enklare sätt att göra ett träd är att skapa en pelare av stockar för stammen. Lägg sedan till några löv i en form som liknar en vintergrön.
  • Bild med titeln two_types_of_paths.jpg
    5. Gör en väg som leder upp till ditt hus. Du kan kombinera grus, kullerstens, gräsblock och vägar (gjorda genom att högerklicka med en spade på en dator) för att skapa en sliten väg. Om din byggnadsstil är modern, försök använda en kombination av trappor och plattor för att göra en mer definierad körfält.
  • Om din slitna väg går upp en kulle, lägg ner några träplattor så att du inte behöver hoppa.
  • Du kan göra lampor nära banorna. Använd kullerstensmurar eller staket och en ljuskälla (Redstone Lamps, Sea Lanterns eller Glowstone Allt arbete och ser bra ut). Bild med titeln two_lampposts.jpg
  • Du måste driva Redstone-lampan med en spak för att det ska fungera och placera Trapdoors runt Glowstone för att få det att se bra ut.
  • Bild med titeln Landscape_Witch_Tree.jpg
    6. Matcha landskapet med biomen som ditt hus är i. Detta steg tillåter ditt hus att integreras med naturen istället för att se ut som det var plopped av en jätte. Om omgivningen är snöig, lägg lite snö runt ditt hus och på taket. Du kan göra en frusen damm med is. För de flesta tempererade biomer som slätten och skogen kan du göra med att använda benmjöl för att få gräs och blommor att växa. Försök också att göra en ström som strömmar genom din egendom och sätter lilja kuddar och ormbunkar på sina banker.
  • Placera buskar runt med löv av olika typer. Några klumpar här och det kommer att hjälpa dig att bygga in med sin omgivning, och du kan placera några blommor runt bladen.
  • Tips

    Du kan tända på gården genom att dölja Glowstone under vissa fläckar av grön matta. Dessa ser bra ut i kombination med buskar och blommor.
  • Titta på servrar eller andra människors byggnader för inspiration.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande