Hur man konstruerar en yu gi oh! Däck

Yu Gi Oh är ett mycket populärt handelskortsspel, men det kan vara svårt för nybörjare att bygga ett effektivt däck. Det finns förbyggda däck tillgängliga för köp, vilket är lätt för nybörjare att använda. Men för den entusiastiska spelaren, bygga ditt eget däck är vägen att gå. Oavsett om du är en rookie som växer ut ur sitt skal eller en vågad nybörjare som letar efter en start, kommer den här artikeln att lära dig hur du konstruerar ditt eget däck.

Steg

  1. Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 1
1. Förvärva lite yu-gi-oh! kort. Om du redan har kort, lägg dem ut så att du kan se dem alla och organisera dem enkelt.Det är en bra idé att ha många kort så du har en mängd. Om du inte tror att du har tillräckligt med att arbeta med, köp ett tenn eller två. Dessa erbjuder några kort från en hel del serier att välja mellan. Om du redan har en uppfattning om det du letar efter, kan du köpa singlar online eller på din lokala handelskortbutik. Alternativt kan du konstruera och testa ett däck med en online-simulator, till exempel på Dueling Book-webbplatsen (Dueling Network är nere), innan du bestämmer dig för att köpa några kort.
  • Du behöver mellan 40 och 60 kort för att göra ett fullt däck. Alltid ha så nära 40 kort som möjligt för att minska chansen att få dåliga dragningar.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 2
    2
    Förstå reglerna.Se till att du känner till reglerna innan du börjar. Om du inte känner till reglerna i Yu-Gi-Oh, kan du hitta en regelbok och många handledningar online. Om du känner till de grundläggande reglerna, bekanta dig med den mer komplexa mekaniken, som att kedja, sakna tidpunkten och konjunktionerna.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 3
    3. Bestäm vilken typ av däck du vill ha. Den bästa yu-gi-oh! Däck fokuserar runt en enda arketyp: en grupp kort med liknande namn som stöder varandra. Ett arketypsdäck blir mycket kraftfullare och konsekvent än ett däck som fokuserar kring ett attribut eller typ, på grund av synergin och supportkort. Ett däck bör också fokusera på en enda mekaniker eller gimmick, som Synchro som kallar eller förbannar.
  • Innan du bygger ditt eget däck, kanske du vill titta på eller spela några spel med en väns däck för att hjälpa till med att bestämma vilka strategier du föredrar. Du kan också hitta bra däck att använda på internet.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 4
    4. Lägg till monsterkort. Monsters är de viktigaste korten i Yu-Gi-Oh, som används av nästan varje däck för att attackera och försvara. Omkring 12-18 kort i ditt däck ska vara monster, som bör stödja din arketyp eller arbeta med ditt däck. Har inte för många monster du inte kan kalla - majoriteten av ditt däck ska vara nivå 4 eller under. Använd endast runt 3-4 nivå 5 och 6 monster och 1-2 nivå 7 och upp monster, såvida inte dina högnivå monster är lätt sammanfattbara. Använd effektmonster med användbara effekter, såvida inte ditt däck fokuserar på normala monster.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 5
    5. Lägg till stavningskort. De flesta stavningskort hjälper dig att göra dina spel eller få dig ut ur tuffa fläckar. Bra stavar att använda är: Archetype supportkort, sökare som förstärkning av armén eller förberedelse av riter, monster förstörelse som raigeki eller mörkt hål, monster skydd som förbjuden lans, stavning / fälla förstörelse som mystisk rymd typhoon och däckförtunter som uppstart goblin och kruka av dualitet. Vissa däck kan också använda fältspel eller rituella stavar.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 6
    6. Lägg till fällkort. Trap-kort är användbara för att störa dina motståndares spel. De flesta däck använder cirka 5-10 fällor, men vissa använder så låga som 3. Bra fälla kort är de som kan: förhindra attacker som spegelkraft, negativa kallelser som högtidliga varning, negera stavnings- / fällande aktiveringar som wiretap, negera effekter som genombrott skicklighet eller fiendish kedja, ta bort monster som ring av förstörelse eller obligatorisk evakueringsanordning och förhindra din motståndare från att göra spelar som Vanity`s Tominess. Du bör använda TRAP-kort för att stryka upp däckens svagheter.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 7
    7. Bygg ett extra däck. Nästan varje däck som existerar drar nytta av att ha ett extra däck. Om du har minst 3 summonbara monster på samma nivå, inkludera några generiska XYZ-monster i den rankningen. Om du har en tuner, lägg till några synkroniska monster som är lika med de kombinerade nivåerna av den tunern och du vanligen kallade monster.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 8
    8. Bygg ett sido däck. Ett sido däck är valfritt, och du behöver inte en om du inte planerar att delta i turneringar. Du kan växla i korten i ditt sidodäck mellan dueller i matcher. Ett sidokort är begränsat till 15 kort och innehåller kort som är bra mot vissa strategier, men är för situationella att inkludera i ditt huvuddäck. Om du vill ha en sido däck, bygga den för att motverka de däck som du kommer att möta, till exempel dina vänner däck eller däck på din lokala turnering.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 9
    9. När du bygger ditt däck, håll metagame i åtanke. Förstå vilka kort som är bra då och har strategier för att motverka de mest populära däck och strategier.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däck steg 10
    10. När du har sammanställt ditt däck, testa det och lär dig styrkorna och svagheterna i ditt däck. Nu skulle det vara en bra tid att göra några kortbyten och bygga upp din sida däck.
  • Bild med titeln konstruera en Yu Gi Oh! Däcksteg 11
    11. Ha ett konsistens. Konsistens är viktigt. För att du ska rita de kort du behöver, måste du lägga till kopior av vissa kort.
  • Ju mer kopior av samma kort du bär, den högre chansen är det att du kommer att rita den. Detta steg är beroende av ett mindre däck. 40 kortdäck har mindre antal kort än 60 kortdäck. Om du har ett 40 kortdäck med tre kopior av ett kort, har du en 1/13 chans att dra in i kortet. Det betyder att varje 13 kort du ska rita en kopia av kortet.
  • Kombinera detta med kort som tunna däcket från att söka eller speciella som kallar med ritningskort, och du kan bära ett dödligt däck.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Det finns ingen sådan sak som det perfekta däcket. Förvänta dig att kontinuerligt ändra och förbättra ditt däck.
  • Se till att däck är konsekvent och strömmande.Du vill inte ha en täppt hand med kort som du inte kan använda!
  • När du skapar ett däck, se till att du testar det och gör nödvändiga justeringar. Vara kreativ.
  • Instant WIN-kort rekommenderas inte. De är svåra att använda framgångsrikt. Om du planerar att använda dem måste du basera hela ditt däck runt dem.
  • Om du är nybörjare eller inte har mycket pengar, kan du börja med att köpa en struktur eller startdäck.
  • Om du letar efter specifika kort blir det mycket billigare och snabbare att köpa det enskilda kortet istället för en hel massa boosterpaket i hopp om att få det.
  • Däck baserade runt ett attribut eller typ är vanligtvis inte bra. Nästan alla livskraftiga däck som existerar är arketypiska.
  • Varningar

    Inte alla tillgängliga kort kan användas i turneringsspel. Var medveten om vilka kort som är tillåtna, och vilka inte är.

    Saker du behöver

    • Yu gi oh kort
    • Behållare
    • Spelmatta (så att dina kort inte kommer att vara smutsiga om du spelar på golvet utan skydd, valfritt)
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande